''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 689
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, познавате ли този Гес - Guess by Marciano? Прочетох толкова мнения за него и само хубави, че усещам как започвам да го искам, въпреки че си обещах да не купувам повече парфюми на сляпо. Дали може да се намери някъде по нашите земи?  Simple Smile
Леле, влюбих се в него от раз! Crazy Heart Eyes Този аромат не може някой да не го хареса! И аз го искам. Много е хубав! Сладичък, но не прекалено, на карамел и още разни прекрасни неща мирише. Искам го!

Не веднъж съм писала за Jasmin Noir, той ми е любимец. Секси и нежен, но много траен на моята кожа. Мирише повече от 24 часа. Един разкош за мен! Heart Eyes

# 256
Според грубата ми сметка е селектирала 332 парфюма за тест Shocked Laughing ще и трябват поне няколко месеца, ако ги има на куп Grinning
Е това вече е болест, не нашето! Crazy Laughing Освен да е колекционерка и то на миниатюри, не мога да си представя друго. Rolling Eyes Иначе за мен би било липса на вкус подобна всеядност.

# 257
Бижу, ще взема пак да го пробвам на кожа, че много го харесвам - сега пак се присетих Heart Eyes

Аризона, за мен има значение - ако си го имала вече няколко пъти и пак те влече е едно, но ако си го имала веднъж поне за мен нещата са различни (то за да го имаш няколко пъти, все е имало и втори път Mr. Green ама друга ми е мисълта), май....никога не ми е носил същото удоволствие парфюмът купен за втори път, не може да се сравни с усещането от нещо ново Blush тръпката не е същата, да не кажа, че понякога напълно изчезва Simple Smile

не всичките и парфюми са миниатюри, да за мен това вече е болестно състояние Crazy

# 258
natia, да разкажеш после за този Лалик. Харесва ми шишето и цвета на течността, и капачката... Crazy Laughing Прилича ми на шишетата на големите L'instant-и.

Тес, Жасмина или за Гес? И двата са супер, но по различен начин. Жасмина ми е много романтичен и секси.  Flutter Гес е за всеки ден, но е страхотен, топличък и уютен аромат!

не всичките и парфюми са миниатюри, да за мен това вече е болестно състояние Crazy
Shocked Няма начин човек да харесва всичките тези аромати! За какво са му тогава!? newsm78 Луда...

# 259
Бижу, Черния Жасмин визирам -  любовь с первого взгляда Heart Eyes

И аз не съм наясно как може да ти харесват толкова много аромати, но  - хора всякакви Simple Smile чудя се всички ли и харесват или я кефи мисълта колко много има Thinking

# 260
  • София
Черния жасмин и на мен си ми допада  Heart Eyes ...,днес пробвах Черния кашмир на Дона и между двата има някаква прилика.
Кашмира,обаче много ми мирише на Тамян,а такъв няма в съставките.   33uu

# 261
а на мен винаги ми е миришел на Пепси Blush

# 262
Хайде и тук да питам и дано някой ми отговори.За човек, който харесва 5-то авеню, Макс Мара, Булгари Розата кои от двата аромата на сара Джесика би и допаднал повече Covet или Cover Pure Bloom? И като трайност как са?

# 263
  • София
Да,да има нещо вярно и в твоите думи...май няма да се спогодим с него.  Rolling Eyes
Трябва да го пробвам още веднъж.  Grinning

# 264
Моника, Covet Pure Bloom не го познавам, само класическата версия - дали ще и хареса няма как да знам, те и парфюмите които харесва не са един тип за мен Simple Smile, като трайност......средна работа Peace

# 265
Аз въобще не ги познавам, но тя се е заинатила и ще поръча един от тях, но ми се иска да си избере по-хубавия поне.Опитах се да я разубедя да не рискува на спяло, ама не.

# 266
Почти винаги първообразът е по - добър, ако на всяка цена иска един от двата, без да познавам Pure Bloom, бих избрала класическия вариант Simple Smile

# 267
Черния Кашмир ми е лекарствен. Blush Както и Орхидеята впрочем, но я нося де! Mr. Green Явно е въпрос на настроение носенето на различни типове аромати. Прави ми впечатление, че нещо взех да бягам от тлъстите сладости напоследък.

# 268
Вие не сте ли на парфюмна среща? newsm78

# 269
Тя е утре в 18,30, а аз имам п.среща след малко Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт