''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 695
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
Донеси себе си в 18.30 пред мол София, входа на ъгъла на Стамболийски и Опълченска Grinning

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 15:28 от Tess d`Urberville

# 241
Пеперудке,ами аз се влюбих в посоченият от теб Guess by Marciano Peaceопределено ще го имам.Пробвах го в Бонжур.Прилича една идея ,на Код на Армани,но има собствен почерк.Има в него портокалови корички или цветчета ,плътен. Peace
Аз пък сега се колебая между тези 2-та Omnia Delices И 2-та са много жадувани от мен.До днес бях с 2 ръце за Омниа,обаче и това на Картие не ми излиза от главата.Какво ще споделите? newsm78

# 242
  • виртуално
Опита ми с Омнийте с плачевен - трайността им е около 15 минути

# 243
И от мен един глас за Булгарито, нищо, че е прекалено експлоатиран аромат.

Момичета, познавате ли този Гес - Guess by Marciano? Прочетох толкова мнения за него и само хубави, че усещам как започвам да го искам, въпреки че си обещах да не купувам повече парфюми на сляпо. Дали може да се намери някъде по нашите земи?  Simple Smile
Както е писала Миши, има го в Бонжур.
Аз също се бях загледала по него, но на тест върху хартия не ме впечатли особено. Просто един от многото.  33uu
Ето един нехубав отзив, за баланс. Mr. Green

# 244
Миши за мен лично кафявата Омния има повече характер от Делис Peace

# 245
  • София
Миши за мен лично кафявата Омния има повече характер от Делис Peace

Напълно съм съгласна. Освен това е спряна от производство, така че действай с нея, докато още може... Mr. Green

# 246
  • София
Миши, Аризона, много благодаря за отзивите /особено за отрицателния, разбира се  Mr. Green/. Ще скокна тези дни до Бонжура, само дано тестера да не е празен.

Миши, и аз съм за Омнията, но си признавам, че съм пристрастна - никога не съм харесвала Delices.

# 247
Опита ми с Омнийте с плачевен - трайността им е около 15 минути

Аз имам Crystalline и ми е нормално трайна, в смисъл, като се залея хубавичко преди работа, си я усещам и следобед  Peace 

# 248
Момичета, имам страхотен дерт, ужасна дилема. newsm50
Любимата ми Сицилия свършва - останали са някакви 10-на мл, я има и толкова. Това само по себе си е некъф ужас, некъф ат за мен, но за друго ми е мисълта. Естествено, колкото повече свършва, толкова повече се вманичавам аз, и се поливам като невидяла по 3-4 пъти на ден /пък и й открих много специфично достойнство Mr. Green/ - което значи, че остатъчето ще го смъкна максимум до 1-2 седмици. cry
Днес видях, че в гета има много добра оферта за 100-ца тестер, и ето къде е проГлемът всъщност - нея ли да си взема пак или да си купя нещо друго, което ми е в списъка с желания? Thinking Вярно, друго си е нещо ново, различно като усещане и тръпка, каквито може да ми предложи новият аромат, ама ако изпадна в абстиненция?! no
Другият вариант е да не му мисля много и да си я поръчам, като свърши, от фрагранса, тъкмо към рожденния ми ден може и да е дошла, или пък за Нова година. tooth

# 249
Винаги съм за нещо ново Simple Smile

# 250
Хаха, Аризона. Peace
И аз тъкмо поръчах от фрагрансекс. Новогодишният ми подарък е в кърпа вързан. Mr. Green Другата седмица ще поръчам осмомартенския. Joy
пп.  fingerscrossedПу-пу да не ме чуе рогатия.

# 251
 Аризона, Сицилията първа ли ти е или я имаш зе ''енти'' път, много е важно Simple Smile

Натиа какво поръча Crazy

# 252
За първи.
Смяташ, че ще ми размине ли? Thinking

Натиа,  thumbsup

# 253

как намирате този
http://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Antidote-1461.html

днес го поръчахме на един колега на сляпо та да не остане разочарован.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 19:03 от Бри*

# 254

Този си избрах. Абсолютно непознат за мен, но...важна е тръпката. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт