''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 672
  • 361
  •   1
Отговори
# 300
Бижу! Ти какво пощуря ???
Преди беше "манджийка" на парфюми, сега всеки ден ти харесва по някой аромат , че има дни в които и по 4 аромата вече харесваш!!!  doh
Crazy Mr. Green Много е заразно, пази се! Joy
От тези четири два са направо належащи! Що ме притесняваш сега, тъкмо смятам и кроя. Twisted Evil

# 301
Звучиш супер свежо Grinning, кои са останалите парфюми, освен Коко Grinning Praynig

# 302
  • Враца
Притеснявам те, защото някой трябва да те "сбутва" иначе .... ароматната лавина ще те отнесе...  smile3506

Лив Тайлър ми е любимка и на мен,  но предишния аватар на Тес, някак по и прилягаше, с онези магнетични очи ..

# 303
Звучиш супер свежо Grinning, кои са останалите парфюми, освен Коко Grinning Praynig
Ето, това е приказка! Laughing Hug
Ysatis Iris, Emerald Dream и Insolence Eau Glacee Blush

vmarinska, ние с лавините нали знаеш, на ти сме, щото такова ... името ми. Crazy

# 304
  • Враца
Insolence Eau Glacee има ли много общо с Insolence?

# 305
Има, но е много по носим и нежен.

# 306
  • Враца
Сега изчетох постовете назад.
Бижу,
ето тази миниатюрка:

някога ми беше подарена в едно сетче с още 2 , които не си спомням какви бяха
и тя ми беше най-любимата и се потръквах зад ушлетата при по-специални случай.
 4470

# 307
Ами, точно тази миниатюрка няма и милимунда разлика с този парфюм!
Аз от повече от 10 години я имам и през цялото това време съм я обожавала, и като ми се прииска разкошния и аромат си мацвам под носа само, за да имам завинаги. За трайността и да не говорим - вечна е! Пък то имало с литри от нея, но с друго име. Слава Богу! Praynig Laughing

# 308
  • Враца
Ох, това Коко, преди не ми харесваше, сега след толкова суперлативи, ще търся да го душа някъде
и ако ми хареса , колкото ми харесваше онази миниатюрка ... ще се взимаме!  Heart Eyes

Чакам си пробичката , нали помниш ??  Rolling Eyes

# 309
Няма разлика, повярвай ми! Първото нещо, което направих като се прибрах, беше да намеря миниатюрката и да душа, за да съм сигурна, че не се заблуждавам! Ами не се! Grinning

Чакам си пробичката , нали помниш ??  Rolling Eyes
Утре би трябвало да е при теб! Peace Как си представяш, че ще забравя точно на теб да пратя!? Laughing

# 310
Може ли мнение за този

# 311
Добро утро, момичета!
Тази сутрин мина под знака на Коко Мадмоазел...Не зная защо, но се събудих и пожелах да го душа...Облях се, и сега съм щастливо ухилена...

Бижу,  Hug, снощи бяхме на лекар, но засега няма нищо тревожно. А и тази сутрин не ме боли толкова много.
Благодаря Ви, момичета, за загрижеността...

Целувки и прекрасен ден!  bouquet  bouquet Hug Hug

# 312
  • виртуално
Добро утро

мога ли да помоля за срещата днес да подуша
Нилските градини,Елексира и Кели Келеш на Ерме и Будоар на Вивиан

засега само Тес помоли да нося Кутюр на Мошино - ако искате и нещо друго - пишете

# 313
Извинявам се ,че нахлувам така в темата ви.Виждам ,че си правите в София среща,има ли такива и във Варна?
пс.всеки ден тайнично ви чета, голям любител на парфюмите съм....................... Crazy

# 314
  • виртуално
Добре дошла,
не чети тайно - пиши  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт