''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 681
  • 361
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро,някой може ли да ми каже нещо за този Будоар?
Заслужава ли си?  Praynig

Лина,този Будоар е прекалено е лекичък и леко безхарактерен за мен.Освен това върху моята кожа се оказа страшно нетраен.Струва ми се,че няма да е от твоята парфюмна група. Wink

# 346
  • София
Мерси taffy !  Hug  Heart Eyes

# 347
Ами,Ре,остави го за половинката,наистина е страхотен мъжкарски аромат! thumbsup

половинката ми ползва само акватици.Мрази тежки парфюми за моя жалост   #Puppy dog каза,че новата ми придобивка е отврат  Mr. Green

# 348
  • София
Ами,Ре,остави го за половинката,наистина е страхотен мъжкарски аромат! thumbsup

половинката ми ползва само акватици.Мрази тежки парфюми за моя жалост   #Puppy dog каза,че новата ми придобивка е отврат  Mr. Green
Моя също е така  Laughing ,ама не ми пука!  Mr. Green

# 349
Моя също е така  Laughing ,ама не ми пука!  Mr. Green
то и на менне ми пука,но виж-този сега не мога да му го дам:(((и ме е яд  Mr. Green

# 350
Да похваля моята половинка...той ползва и акватици и по-тежки...
Тази сутрин се беше полял с М7 на YSL и аз вървях като кученце след него Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 351

половинката ми ползва само акватици.Мрази тежки парфюми за моя жалост   #Puppy dog каза,че новата ми придобивка е отврат  Mr. Green
Е,това вече е кофти и е наистина основателна причина да поискаш да се разделиш с този аромат.  Confused
Аз имам аналогичен случай с Кензо Джангъл,който много обичам,но пък съпругът ми го намира за отвратителен.Не се разделям обаче с него,ароматът де,но съм принудена да го ползвам само, когато половинката отсъства  за по-дълго време,че иначе отдалече го надушва. Mr. Green

# 352
  • София
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

Аз го имах и с извинение към почитателките му, мога да го класирам сред най-противните ми парфюми. Бях на косъм да го изхвърля, но се намери добра душа да го приюти и да му се радва.
Много силен и горчив аромат , с тъмнозелени треви и билки . Измих си ръката скоростно , но продължаваше да се усеща, ужасно траен.
 Благодаря ти за мнението. Жалко, че няма къде да го пробвам-може и да ми хареса . Не обичам сладникави аромати , лека горчивина ми харесва-например в Макс-Мара Силк тъч. А не усети ли нарцис, ирис,роза, момина сълза, зюмбюл, които присъстват в описанието?

Саси, парфюмите на Джакомо съм виждала в аптеката на Хит /ако си от София/. Не съм съвсем сигурна, че точно Сайлънсис го имаше, но душих Сайлънсис Пърпъл и Фор хър.

Ох, аз пак няма да мога да дойда на срещата, така ме е яд.... Да си изкарате страхотно, а после ще разказвате.  Hug

# 353
и нещо следобедно  Party  Party  Party

# 354
# 355

Аз го купих на сляпо, понеже приятелят ми ползва определен тип парфюми - по-тежки, по-тръпчиви, с лека кожа или дъх на алкохол.

B*men според мен няма много общо с предшественика си. В началото ми е като зелен здравец над нещо карамелено и ми е много странен, обаче мен сутрин ме няма той като се полива с пръскачката за лозе. Вечер обаче от този парфюм остава страхотно секси основа, на която не мога да се наситя.

Противоречиво ми е малко отношението, но като цяло беше добра покупка.

И с този каки цвят и червената звездичка ... все едно сме взели парфюма на Горбачов  Joy

# 356
..
B*men според мен няма много общо с предшественика си. В началото ми е като зелен здравец над нещо карамелено и ми е много странен, обаче мен сутрин ме няма той като се полива с пръскачката за лозе. Вечер обаче от този парфюм остава страхотно секси основа, на която не мога да се наситя.
.

Да,няма много общо с А*Man, само като поизчвтрее леееко загатва на него. В началото ми е много пиперен,после наистина става много секси:)Но аз все пак съм жена Joy Joy Joy За това пак го пуснах за менкане,ако не получа добро предложние обаче смятам да си го ползвам Crossing Arms Mr. Green

# 357
  • София

Мелиса, дейсвай! От мегашоп, нали? Аз го имам и е разкошен!  Peace Най - клрасивия Инсоленс за мен!

# 358
Insolence eau Glacee не го познавам, сега ще го тестна в мола Simple Smile

# 359
Noir bouquet
Аз сеи търся парфюм за съблазняване,този ще стане ли? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт