''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 669
  • 361
  •   1
Отговори
# 330
Разкош! Heart Eyes Друго няма смисъл да обяснявам!

# 331
Защо така правите-парфюмна среща......точно когато съм на бачкане и няма кой да ме смени......??? #2gunfire #Cussing out извинете ме за спама Да си изкарате весело.....парфюманки такива! Hug  bouquet

# 332
Да споделя,колко съм развълнувана от срещата ми с 3 нови за мен аромата.

Дамския Джон Варватос -John Varvatos /ако така се произнася Embarassed/ - http://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/John-Varvatos-2144.html; Харесах го много!Прилича ми на Коко Мадмоазел може би-цветен, мек, но не посредствен/личи си ,че не съм добра в описанията/,но според мен си струва парите;Аз бях поръчала виалче за да го пробвам.
Мъжкия Джон Варватос - http://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/John-Varvatos-2355.html; Също ми хареса. Повече от Dirty English for Men (for men),който също днес помирисах за първи път.
Последния бях поръчала сет с автършейф и рол он . За парите си е супер,но имайте в предвид,че си личи,че е позастоял. Кутията на сета е черна-имитира кожена,но е поужулена по ръбовете, а автършейфа е в една тънка тубичка-пликче,което се е поспаружило ,като изгоряло от стоене на слънце в горната част;/поръчката е от фрагрансекс/
Дойде ми и виалче на дамското Джуси-него съм го мирисала и преди,но исках да съм сигурна искам ли го. Днес няма да го тествам него,че ми се зави свят от миризми /целия ми кабинет мирише на мъж и жена едновременно от пръскане Crazy

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 11:33 от Наоми

# 333
  • Варна
Извинявам се ,че нахлувам така в темата ви.Виждам ,че си правите в София среща,има ли такива и във Варна?
пс.всеки ден тайнично ви чета, голям любител на парфюмите съм....................... Crazy
Ами пробвахме да направим една среща и във Варна, но присъствието се ограничи само до 2 съфорумки  Confused

Дано следващия път сме по-сериозни.
Аз съм желаеща за среща Simple Smile
И аз и аз!!!!!! Ама няма да ми се смеете Embarassed аз сега прохождам макар да съм на вързастта на майките ви. Ами сега ми дойде ищаха за живот newsm44

# 334
Чудесно изкарване на срещата ви пожелавам!  bouquet
Аз няма да дойда, но ако, все пак, се появи някаква възможност, ще ви търся по ароматната диря. Mr. Green

# 335
Във Варна аз ходя на срещи на козметичния форум, ужасно много парфюми се носят за проба, всички момичета са много мили, супер си прекарваме.

Част от тях пишат и тук ... така че всички са добре дошли ...  Hug

# 336
Значи може да се домъкнем следващия път  Flutter

# 337
Момичета, много ще се радвам да се видим с всички, които желаят довечера Simple Smile

# 338
Момичета, много ще се радвам да се видим с всички, които желаят довечера Simple Smile
и аз  newsm03

# 339
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

Аз го имах и с извинение към почитателките му, мога да го класирам сред най-противните ми парфюми. Бях на косъм да го изхвърля, но се намери добра душа да го приюти и да му се радва.
Много силен и горчив аромат , с тъмнозелени треви и билки . Измих си ръката скоростно , но продължаваше да се усеща, ужасно траен.
 Благодаря ти за мнението. Жалко, че няма къде да го пробвам-може и да ми хареса . Не обичам сладникави аромати , лека горчивина ми харесва-например в Макс-Мара Силк тъч. А не усети ли нарцис, ирис,роза, момина сълза, зюмбюл, които присъстват в описанието?

# 340
Да се похваля с новата ми придобивка- http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/B-Men-706.html

Поръчах го насляпо и сега малко ме е яд.Пишеше,че е леката версия на А*Man,но не е за мен. Няма ги сладките горски плодове,които усещам.Доста елегантен и мъжкарски е,за мъж е супер,но за мен още се чудя Crossing ArmsПреди малко дори го пуснах в размените,но го махнах,ще му дам шанс да улегне,да го опозная малко.Ако не -ще го менкам  Thinking

# 341
Ре честито  bouquet Дай му шанс, ти си падаш по мъжки аромати - може и да се влюбиш, знае ли се Crazy

# 342
  • Бургас
Да се похваля с новата ми придобивка- http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/B-Men-706.html

Поръчах го насляпо и сега малко ме е яд.Пишеше,че е леката версия на А*Man,но не е за мен. Няма ги сладките горски плодове,които усещам.Доста елегантен и мъжкарски е,за мъж е супер,но за мен още се чудя Crossing ArmsПреди малко дори го пуснах в размените,но го махнах,ще му дам шанс да улегне,да го опозная малко.Ако не -ще го менкам  Thinking
много харесвам Б-мен и с удоволствие си "крадвам" понякога от Наско  Mr. Green

# 343
Ре честито  bouquet Дай му шанс, ти си падаш по мъжки аромати - може и да се влюбиш, знае ли се Crazy

да,ще му дам,за това го и изтрих от размените - май защочна леко да се доближава до А*Mаn ...а дано  smile3539 Тъкмо ще ми кажете довечера дали ми "върви"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ga_aMa_He,страхотен е за мъж,много стилен и хард,мммм,но не знам дали аз няма да избия рибата с него  Joy

# 344

ga_aMa_He,страхотен е за мъж,много стилен и хард,мммм,но не знам дали аз няма да избия рибата с него  Joy
Ами,Ре,остави го за половинката,наистина е страхотен мъжкарски аромат! thumbsup
Благодарение точно на да_аМа_Не,която ме запозна с него,и моят мъж от известно време е снабден с една 50-тица и сетчето с душгела и афтършейфа. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт