''Парфюмни размисли и страсти'' 37

• 14 670
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро
.....мога ли да помоля за срещата днес да подуша
Нилските градини,Елексира и Кели Келеш на Ерме и Будоар на Вивиан

Добро утро на всички  Hug

Рапунцел,аз имам в себе си виалче на Кели Калеше и Джон Варватос (на работа съм и няма как да мина през нас преди МОЛ),мисля,че ще свърши добра работа. Взела съм и Англоманията за който не я познава.Всички други от моя гардедоб ги има в Б3

# 316
Извинявам се ,че нахлувам така в темата ви.Виждам ,че си правите в София среща,има ли такива и във Варна?
пс.всеки ден тайнично ви чета, голям любител на парфюмите съм....................... Crazy
Ами пробвахме да направим една среща и във Варна, но присъствието се ограничи само до 2 съфорумки  Confused

Дано следващия път сме по-сериозни.

# 317
  • Враца
 smile3516  нали знаете , че винаги ви завиждам...

# 318
  • виртуално
РЕ - все едно си ми прочела мислите   bouquet

аз съм на работа до 17.00 ,така че ще мина първо през нас и ще взема каквото поръчате

# 319
  • Sofia
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

Аз го имах и с извинение към почитателките му, мога да го класирам сред най-противните ми парфюми. Бях на косъм да го изхвърля, но се намери добра душа да го приюти и да му се радва.
Много силен и горчив аромат , с тъмнозелени треви и билки . Измих си ръката скоростно , но продължаваше да се усеща, ужасно траен.

# 320
РЕ - все едно си ми прочела мислите   bouquet

аз съм на работа до 17.00 ,така че ще мина първо през нас и ще взема каквото поръчате

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
на мен са ми любопитни тези Бали Дрийм и Емералд Дрийм на Ести:) Но ,ако ги има в Б3 не ги носи,да ти тежат:)Никога не съм ги търсила ,а много ме запалихте по тях Mr. Green Blush Mr. Green

# 321
Здравейте! Бихте ли се изказали как намирате Сайлънс на Джакомо черната опаковка и ако може някой да опише аромата?

Аз го имах и с извинение към почитателките му, мога да го класирам сред най-противните ми парфюми. Бях на косъм да го изхвърля, но се намери добра душа да го приюти и да му се радва.
Много силен и горчив аромат , с тъмнозелени треви и билки . Измих си ръката скоростно , но продължаваше да се усеща, ужасно траен.

Защо се извинявашSimple SmileНали се разбрахме всеки да си казва спокойно мнението тук  Hug
А това си е закон- най-гадните мирисми нямат отмиване  ooooh! и да търкаш и да не търкаш все ти мирише Joy

# 322
Извинявам се ,че нахлувам така в темата ви.Виждам ,че си правите в София среща,има ли такива и във Варна?
пс.всеки ден тайнично ви чета, голям любител на парфюмите съм....................... Crazy
Ами пробвахме да направим една среща и във Варна, но присъствието се ограничи само до 2 съфорумки  Confused

Дано следващия път сме по-сериозни.
Аз съм желаеща за среща Simple Smile

# 323
  • София
Два въпроса:

Има ли разлика между EDT i EDP na Hypnose?

Къде и кога е срещата? Може и аз да дойда.

# 324
  • виртуално
Два въпроса:

Има ли разлика между EDT i EDP na Hypnose?

Къде и кога е срещата? Може и аз да дойда.
днес 18.30 пред мол София, входа на ъгъла на Стамболийски и Опълченска

РЕ - не знам дали ги има в БЗ, ще ги взема  Grinning

# 325
  • София
Добро утро,някой може ли да ми каже нещо за този Будоар?
Заслужава ли си?  Praynig

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 10:22 от LINA...

# 326
РЕ - не знам дали ги има в БЗ, ще ги взема  Grinning
  bouquet  bouquet  bouquet

# 327
  • София
Добро утро, прекрасни момичета!

Лина, аз имах Син Гардън до вчера  Mr. Green - доста по-лесен е от Будоар, по-цветен и лек. Заслужава си, ако харесваш цветни, но не нежно цветни миризми...

Emerald Dream и Bali Dream са лимитарина аромати от миналата и по-миналата година, в момента по магазините е Brasil Dream, така че ще е добре Рапунцел да ги вземе, защото едва ли ще ги има в БЗ....

Мис Смарт, желая болката ти да е напълно отминала, още преди да прочетеш поста ми!   bouquet

Бижуууу!  Hug  Hug  Hug Аз пък много харесах Le Parfume - Sonya Rykiel...! Mmmm....! Mr. Green

Момичета - за срещата после съм взела:
Voil de Fleur
Flowerbomb
Michael Kors
Very pretty
Scarlett
Juicy Couture
Maitresse
Да не се дублираме с някой, само да се мъкнат бутилчета излишно... Peace

# 328
  • София
Благодаря Noir!  Heart Eyes