Много мило от страна на Зоя

Но пък това са ми дългите разходки, сама с детето не ходя вече много надалеч, че до вкъщи имаме голям баир за прибиране, а пък в градският транспорт е лудница и никой не прави място. Та само до училището на Ема, следобед до едно близко паркче и дотам. Не, че в парка сядам, но поне съм близо до нас и до клиниката.
ама до кога лии
мерак мерак докато се вземе 

.Мъжа ти много готин-хубаво,че се реши да се подстриже-много сте хубави на общата снимка-ти изглеждаш страхотно!А кое е момичето вляво,на кого казваш леля
,мъжа ти има сестра ли?И аз се радвам,че условията в болницата са били отлични-дай Боже скоро навсякъде да е така!Бързо възстановяване от секциото ти желая!

,гърдите му са чисти,уж нищо му няма,пък кашля лошо-незнам вече!Как му давам сироп насила няма да ви казвам-ужас някакъв!
!
Този път явно по-бавно ще се прибере.Още кървя доста и то чиста кръв,не са лохиите.Всеки път като кърмя започват контракции и изтичам.Лекарят каза,че ми е открил миомен възлел на матката 5см бил,ама щял да се свие до 2см,за сега не бил проблем.Дали заради него става така?
Пък и в тази болница намествали матката по време на операцията,стискали там нещо ,за да контрахира.А в АГ,където раждах предния път биеха инжекции за контракции след операцията,може пък и от това да е.Качих 18 кг,оставих само 7 в болницата
Абе ще се слабее,ама малко време да мине.Дано по-скоро се попребере шкембето,че ще има да ме питат кога ми е термина
И верно му ходи прическата,чак се подмлади.Аз да си призная не очаквах,преубедена бях доста.Ама и косата му беше станала ужасна,като метла.Като не я поддържа,така е.
Много сте сладки с Ема,а ти изглеждаш чудесно,дръж се малко остана
Градината ви е страхотна.И аз те аднах във Фейса.

Като ходя с пола и краката ми се трият и от жегата няма да обяснявам последствията...ужас. Но ще ги свалям след това, Дюки е изпитан вече и няма да ми се размине.
Арлинче вече не им го пускай на снимки 
Нещо на лига ме избива.