Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 627
  • 755
  •   1
Отговори
# 225

За майките, които получават "мизерните" 240лв. за отглеждане на детето си от днес има заповед на новият ни министър, че за  тях пари за дрехи няма да има!!!

Така е, да! Е, как докато си с т.нар. "високоплатено майчинство" може да се "обличаш", а щом минеш на 240 лв, вече следва да забравиш  за дрехи  newsm78

# 226
Стига бе , нотар и ти ли си ченге?
А мерси , мерси за пожеланията! Тъпкано да ти се връща!
И сега с делегираните буджети - пари през през кривмакарон.

То да са само тия 24 лева да се оплаквам , ами колко още неща орязаха.

# 227
Да,  Aнн@ , принципно бивше, щото такива няма, но аз съм завършил Симеоново 89 и бях в първия випуск с "право" в дипломата. После в "любимата" криминална.... айде да не се отнасяме в спомени, че тази година направихме цели 20 г. от завършването. Честно казано много ми липсва службата, но с такива дебили на "6 септември" не се издържа.

# 228
Весело посрещане на Новата година,мили дами!Нека тази година бъде по-спорна и изпълненеа с много семейни радости!!!

# 229
  • Ботевград
Весело посрещане на Новата 2010 година Simple Smile Нека под Коледната елха намерите най-желаните подаръци. Нека Новата 2010 година Ви дари със здраве, нови успехи, прекрасни мигове с любимите хора. Мир в семейството, много приятни изненади и една нова, по-добра година за всички нас.     bouquet

# 230
         ЧЕСТИТА 2010година  МОМИЧЕТА!!!

Да е спорна,плодовита,мирна и щастлива!!!Нека мечтите се превърнат в реалност!!!

Щастие и късмет за всички!!!

НАЗДРАВЕ!!!  Close-mas: Close-mas: Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman  madnoel

# 231
Честита 2010 г.Нека ни донесе повече здраве,щастие и късмет.Нека пази нашите скъпи съпрузи.  madnoel

# 232
Честита Нова година ! Много здраве , късмет и благоденствие !

# 233
За много години и от мен Grinning Tada

Нека здравето,късметът и щастието да не напускат домовете ни.

И дано да има по-малко съкращения.........

# 234

bobi6ana

да си жива и здрава, много щастие и топлина. и скоро най-желания и чакан подарък да получиш.

# 235
Здравейте, мили мами,
Не знам дали мястото ми е тук - съпруга съм на военен (с почти 15 години трудов стаж в БА  Crazy )
Видях, че и други военни съпруги пишат, та и аз да се намъкна  Embarassed
Имам и един въпрос към вас
С мъжо решихме да ходим на почивка с децата (на 2год и 9 мес, и 8 месеца) сега януари. Тъй като сами с двете деца ще се изтрепем, искаме да сме някъде около Костенец (има братовчедки/гледачки на децата). Казаха ми, че там имало станция на военните, ама никъде в нета не намерих информация.
Може ли някой да ме светне по въпроса

# 236
Има ,но е на МВР- "Чучулига"

# 237
Аууу, нова година - нова самоличност, Анче-мърморанче?  Wink

# 238
 Хм, notar, така ме кръстиха като намирах махнЪ /нали е тъй по А.....и/ Wink.  Аз реших , че ми приляга.

Извинете за

# 239
Казаха ми, че там имало станция на военните, ама никъде в нета не намерих информация.
Може ли някой да ме светне по въпроса

В Костенец не знам за станция на военните.Има станция на МВР и тя е много хубава.
Ако искаш повече инфо обърни се към почивното дело по месторабота.

Общи условия

Активация на акаунт