Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 622
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • у дома...
Още повече, че аз следя и електронното банкиране на моя мъж.  Mr. Green

Вижте на какво попаднах - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-12-19&article=306523

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 09:52 от Просто_майка

# 211

Някой тук беше споменал, че парите са 400 лв. и аз му казвам на моя мъж, че ще са толкова, но той не ми повярва. И на следващия ден ми казва, че ги е взел и вика, ама то човек даже и пари от жена си не може да скрие , вие в този форум всичко знаете Joy Joy
[/quote] И моя го каза същото Joy И вчера при нас ги дадоха-и веднага ги наместихме по магазините/какво пазаруване падна/,но остана някой лев де/.

# 212
  • Варна
Не знам за вас, ама аз се просълзих  Sad

# 213
Много рядко се случва да прочета нещо толкова хубаво за мъжете ни! Hug

# 214
  • у дома...
В интерес на истината точно от Карбовски не очаквах толкова положителна статия за полицаите. Но пък толкова отдавна никой не е писал нищо хубаво за мъжете ни. За обикновения полицай, който в студ и в пек, на празник и в делник е на улицата.

# 215
Прекрасна статия,чак немога да повярвам,че Карбовски пише така мило за полицайте.В момент,когато всички са настръхнали и са обезверени от какво ли не - това е като пламъче,което стопля душата и сърцето,могат само да се гордеят българските полицай,че са оценени,оценява се подобаващо техният труд.
Отчет - парите за дрехи - взети и полуизхарчени за подаръци на дечковците.

# 216
отчет и от мен момичета - парите за дрехи взети и изхарчени.

сега ще отворя статията да прочета.

и да ви пожелая хубаво изкарване на празниците  bouquet Hug

# 217
Още повече, че аз следя и електронното банкиране на моя мъж.  Mr. Green
Знаех си аз, че не съм единствена  newsm62

# 218
Пожелавам на всички Весела и усмихната Коледа и най- приятни изненади !  HugЗдраве и късмет !

# 219
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

# 220
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 221
  • Ботевград
Весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници на всички! Бъдете щастливи и обичани!  Hug

# 222
# 223
Честита Коледа и от мен  bouquet

За майките, които получават "мизерните" 240лв. за отглеждане на детето си от днес има заповед на новият ни министър, че за  тях пари за дрехи няма да има!!!
Чудя се кой .***** реши, че точно от тези пари ще направи икономия?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 224
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, ПОЛИЦЕЙСКИ ДАМИ И ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!   bouquet
понаглеждам отдавна темата, но сега е добър повод един бивш колега на Вашите мъже, да Ви поздрави с тези хубави празници. Щом сте в темата, няма смисъл да Ви давам кураж да правите нещо, което можете - да търпите мъжете си.  Честно - чудя ви се, ама... и браво казвам Peace
 Наистина статията на Карбовски е страхотна и предполагах, че само той може да напише такова нещо. Всички други също ще напишат, но то ще е конюнктурно. Хубавото на статията е, че е хубава и трогателна, лошото обаче е че е истина! А не трябва.
Все пак НАЗДРАВЕ!

Общи условия

Активация на акаунт