Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
То че е извънреден труд е ясно. Ама за нас и 3 лв. нямаше  newsm45.

# 526
# 527
Приемате ли още попълнения?
Макар, че не съм съпруга ( нямаме брак) реших да се запиша.
А сщо така не точно полицеска, но пак е в системата.  Grinning

# 528
Ооо, Бенджи, драго ми е Laughing

Това за орязването на парите за прослужени години как ви се струва?Дянков пак го измисли Shocked

# 529
Ooo Фран и на мен ми е драго  Grinning

Кога го е казал това михлюзина дянков? (умишлено не е с главна буква)

# 530
http://www.moreto.net/novini.php?n=152623&p=7

Отнася се за администрацията, но моя мъж го засяга
http://www.moreto.net/novini.php?n=152554&p=13

# 531
Здравейте , момичета Hug
Някоя да е ходила на Боровец - станцията скоро , да сподели впечатления? Особено - сега - през зимния сезон. Ако има снимки ще е ок- може и на лични.

ПП По мое мнение няма да орежат парите на полагащите им се да се пенсионират , дори в администрацията,  Мое лично мнение е, че това беше лекинко отвличане на вниманието след изборите и нови поводи за (с)виждания на трите синдиката.

# 532
  • Варна
Здравей, Росна!
Ето тук имаме снимки от Боровец, от миналата зима:
http://albenahd.snimka.bg/family/noemvri-039-10-mart-039-11.580809.22931901
само че, май няма снимки точно от базата.
Станцията е старичка, обзавеждането също, но е чисто. Обслужването и персонала също са ок, както на всички други станции на МВР, на които сме ходили до момента.
Доволни сме.

Peace

# 533
dolly, blagodarq!Пу , какви сладки скиори- да са живи и здрави Hug
Аз ново не очаквам , но поне да е чисто, макар , че на дълго неподдържано и не ремонтирано и да чистиш - не личи.

Благодаря - днес ще платя картата, макар , че ми искаше да видя вътре самите стаи, апартамент , по скоро.

# 534
Здравейте, да ви питам какво стана с парите от изборите, получиха ли ги вашите мъже полицаи?

При мъжа ми се оказа , че са единствените които не са си получили възнаграждението за извънредния труд по време на изборите. Всички други подразделения са ги получили, включително и началниците на моя мъж. Но редовите полицаи дето стояха по над 12 , че и 24 часа не са взели нищо заради някакви неуточнени документи и т. н. Та викам си аз как успяха НАЧАЛНИЦИТЕ  да си уредят документите , а  обикновенните полицаи, кучета ги яли  #Cussing out

Извинявам се за грубия тон, но ми писна.

# 535
преведени са със заплатите Simple Smile

# 536
Да така е за всички, освен за полицаите от Транспортна полиция Стара Загора. Там не се намерило кой да им разпише протокола , който удостоверява че са били на избори. Прехвърлят си отговорността Ст. Загора/София и никой не смее да си сложи подписа , за да могат да се задвижат нещата и да се начислят към заплатите. Даже не се знае дали изобщо ще ги получат. А парите са налични, трябва само един документ. Как само се грижи "управлението" за своите служители. А началствово разбира се си взело своите, понеже те били с друг протокол и той бил готов. Бе как можахте да си уредите вашите сметки, а не се сети никой за другите. Седят и чакат да се размине, ако мине, мине.  newsm43

# 537
  • Ботевград

Добре де, ама не ми е ясно началниците какви пари за избори вземат? Нещо секции ли пазят по цяла нощ или обикалят като оперативни групи по 17 часа на всеки сигнал? Какви пари за избори? Изобщо не ми го побира главата, толкова недомислици има в това МВР че просто не мога да го проумея... колкото повече работиш толкова по-зле май

# 538
Началниците са ги извикали веднъж за по 8 часа в управлението , не са били на избори и не са пазили секции, но паричките са си ги получили  ooooh!

# 539
  • Ботевград
ц ц ц ц ц е, както казах без думи  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт