Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 554
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
За 2009г.Но мъжО каза ,че изобщо не трябва да се надяваме да има някакво изплащане на пари за дрехи преди януари месец.Със сигурност обаче дрехи няма да получат,защото нямало фирма ,която да ги шие до момента.Носят се слухове,но за момента няма нищо обнадеждаващо.Има вероятност да им дадат пари за празниците като миналата година,но ще са малко(миналата година на комендатурци им дадоха по 160лв).

# 76
  • Варна
Мисля че са около 400лв,ама ако ги превеждат ще ги пуснат със заплатите и ще им джаснат по един хубав данък.
Данъкът е един и същ и за 100, и за 1000 лева.

# 77
Мерси bobi6ana  bouquet

# 78
Да, за 400 лв. става на въпрос!Чакаме ги , но коледни няма да имат!

# 79
Мисля че са около 400лв,ама ако ги превеждат ще ги пуснат със заплатите и ще им джаснат по един хубав данък.

При нас винаги са ги давали на ръка и никога не са били облягани с данък  Thinking

# 80
  • Варна

При нас винаги са ги давали на ръка и никога не са били облягани с данък  Thinking
Не мога да кажа дали е така защото никога не сме взимали пари за дрехи  Tired

# 81
На ръка се дават,във вещевия магазин(обясни мъжлето).Объркала съм ги двата щата ,защото във фирмата,в която съм аз всички бонуси и т.н. се дават с превод.Но пак ви казвам-не се надявайте много,за да не останете неприятно изненадани!Все пак дано дадат някой лев!

# 82
  • София
Според моя мъж евентуално другата година януари Twisted Evil

# 83
Според моя мъж евентуално другата година януари Twisted Evil

newsm10
Моя каза същото,а той все пак е на доста комуникативно място ,така че съм склонна за такива неща да му вярвам без проверки hahahaОбикновено разбира нещата по-раничко.

# 84
Приемате ли нови попълнения???Какви са тез пари момичета тук нищо не се чува? newsm78 Дано им дадат някой лев/да им замажат очите/.

# 85
diana,добре дошла  Hug

# 86
  • София
Приемате ли нови попълнения???Какви са тез пари момичета тук нищо не се чува? newsm78 Дано им дадат някой лев/да им замажат очите/.

Я, адашка newsm44

# 87
Здравейте момичета. Приемате ли нови в клуба?
При нас също се чу за тея пари за дрехите. Дано им ги дадът.  В нашия район много напуснаха и няма хора, които да работят и тези които останаха сега ги крачат в едни смениии  ooooh! И не им дават пари за инзвънреден труд, ами примерно 1 ден повече почивка.
А ако наистина им смъкнат брутните заплати при пенсиониране и им качат с още 5 години прослуженото време  моят каза "бия си камшика". За тея пари и това психическо натоварване може и без него да карат.

# 88
  • у дома...
Такааа. Вчера моя са имали синдикална сбирка и са им казали така - 400 лв. за дрехи и 300 лв. коледни. И това декември месец. Дали парите за дрехи ще са със заплатата незнам. Ако знаете само как се моля да не излезе пак кьор фишек, щото с тия пари ще мога да си оперирам проклетата жлъчка.

# 89
Чул те Господ Просто_майка.И на нас ще ни дойдат добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт