Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 541
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
А ДАНО!!!

# 91
# 92
  • София
Такааа. Вчера моя са имали синдикална сбирка и са им казали така - 400 лв. за дрехи и 300 лв. коледни. И това декември месец. Дали парите за дрехи ще са със заплатата незнам. Ако знаете само как се моля да не излезе пак кьор фишек, щото с тия пари ще мога да си оперирам проклетата жлъчка.

Общо 700 лева ShockedТова не мога да го повярвам въобще

# 93
На мен също ми се вижда прекалено хубаво,но да видим!То като се замисля си е още една заплата отгоре и честно да ви кажа силно се съмнявам,че и 100лв ще им дадат!

# 94
  • у дома...
Аз затова не се радвам - като ги видя "на живо" тогава. За сега само се надявам.

# 95
Парите за дрехи няма как да не ги дадат , понеже отдавна има заповед за тях, още от предишното правителство  Thinking Така стана и с пенсиите на пенсионерите - Станишев и правителството взеха решение да им ги увеличат , а Б. Борисов и новото правителство им ги изплатиха , така че и нашите пари за дрехи трябва да се дадат  Wink До сега са ги давали на ръка , а не към заплатата , а за 300лв. коледни - НЕ ВЯРВАМ, но се надявам  Rolling EyesДано поне за празниците ни зарадват  PraynigОт както сме украсили елхата - малкият не спира да обикаля и да пита , дядо Коледа не му ли е оставил подарък  Sad

# 96
Дано дано дано, при нас нищо не се чува... Tired

# 97
дано, дано и аз ще кажа Praynig
обаче и при нас нищо такова не се чува.

# 98
  • София
http://dnes.dir.bg/2009/12/02/news5477702.html
ето какво ще вземат полицаите

# 99
Дами,току-що гледах новините и след информацията,която прочетох от поста на Аглея и това,което видях в репортажите ,май само ще плеснем и ще се прегърнем!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing outВесели празници! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 100
Това никога не се беше случвало, направо не мога да повярвам...  Shocked А уж избирахме ББ да ни защитава интересите  ooooh!

# 101
# 102
И сега какво ,нищо не разбрах в крайна сметка #Crazy

# 103
Май тия нищо няма да дадат, макар че някои отдавна са си взели бележките за дрехи  .... #Cussing out Това не само е трагично и комично , но и смешно  #2gunfire
За това ще протестираме , пък може нещо да им се откъсне от душата  ooooh!

# 104

Общи условия

Активация на акаунт