Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома...
За МВР ли питаш? Имай предви, че там са доста субективни конкурсите, да не кажа проформа.

# 151
да за мвр питам.
а кой ги назначава, много не ми е ясна процедурата, по принцип исках да работя в детска педагодическа стая там и за това учих, ама в крайна сметка не кандидатствах за работа там защото до преди година работех в друга фирма в която нещата си вървяха добре, бяха там докато учех после се промениха някои неща... много е дълго и едва ли на някой му се чете де.
извинявайте момичета че ви натоварвам Sad  с мойте проблеми, всяка една от нас си има проблеми не смятам че моите са най-важни Sad споделям си с вас.

# 152
Това скоро за униформения състав ще е най-рано от 4 януари.

# 153
  • у дома...
Ако искаш да работиш в администрацията на МВР е много труднор но виж за ДПС до колкото знам от милото май е по-лесно.

То 4 януари ей го де е  Laughing. Тамън ще запушим по някоя дупка от празниците  Joy. То не е за смях работата, ама какво ни остана друго.

# 154
Поли за да те назначат се минава конкурс , във всяко сруктурно звено има "Човешки ресурси" най-добре да питаш на място...аз също рабтя в системата, да не те отчайвам ,но специално за ДПС мисля че няма много места, и аз искам там, ама няма кой да ми даде рамо Wink)))))) ако разбираш какво имам предвид, водят се едни от най благите места хихих що лииииии:??????

# 155
благодаря момичета. ще питам. Буболече кажи какво имаш предвид, сигурно защото се работи с деца ли?
явно не съм добре запозната със системата  newsm78
Буболече ти какво работиш в системата?

# 156
ами по принцип е по-спокойна линя на работа, аз съм оперативен по криминална линия ...голямо тичане си е...това имах предвид, работата е сравнително по-лека и приятна, доколкото може да се каже за приятна работа в МВР...

# 157
аха ясно Hug благодаря ти буболече.
ти в кое районно си?

# 158
  • Варна
Една от касиерките в гранична полиция е казала, че във вторник ще им дават заплатите. Тя твърди че и нещо тогоре щяло да има. Но доколко е вярно ще видим.
Друг път! Нищо няма отгоре. Заплатата на ММ беше още в 11 часа в картата му.

# 159
И при нас е пристигнала заповедта за дрехите още в петък и се говори , че до края на седмицата ще се дадат ... Peace

# 160
Утре дават бележките за дрехите на нашите- РДВР то.

# 161
Здравейте момичета чува ли се нещо ново?

# 162
  • София
Здравейте момичета чува ли се нещо ново?

Днес на моя мъж са му превели заплатата, и каза че утре или в други ден ще дават парите за дрехи

# 163
  • В сърцето на ММ
Дано ви дадат пари -днес моят съпруг се върна с униформа.Кубинките с номер по-малки,ама нямало други. Mr. Green

# 164
  • София
Дано ви дадат пари -днес моят съпруг се върна с униформа.Кубинките с номер по-малки,ама нямало други. Mr. Green

Ами той е цивилен, и каза че ще им дават пари. Нямам представа честно казано Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт