Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 616
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Мъжа ми вчера ходи на ръка да им дават заплата newsm78Не направиха превод на Комендатурата.А списъци началника им е започнал да прави едва вчеара(за дрехи и купони).

# 181
Привет и от мен! Sunglasses

Превели са ги заплатите вчера(това за СДВР) и това,което знам е че парите за дрехи ще се изплатят до 30-ти декември.Днес отново се носел слух,че щели да бъдат само 100лв.. Tired

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 20:41 от ˙·٠●Бодливка●٠·˙

# 182
Днес вече имаме заплати  WhistlingА парите за дрехи ще са 400лв  Peace, но още не са ги дали при нас .

# 183
За вторник са обещали парите за дрехи да дадат  Peace

# 184
  • В сърцето на ММ
А в съдебната система са взели 13-та и 14-та заплата. Crossing Arms

# 185
  • Варна
А в съдебната система са взели 13-та и 14-та заплата. Crossing Arms
Те не са в България.

# 186
Привет,момичета!!!Отдавна не съм писала,но.........преживях тежка операция и сега вече съм у дома и се възстановявам.Бавно,но славно.Изчетох всичко,което съм пропуснала,и добри и лоши новини.При нас заплатите бяха преведени още на 15число,както е писала mari6a,мъжете ни работят заедно,за парите за дрехи отново се пускат слухове,но за сега нищо конкретно,а и докато не ги дадат,няма място за радост.
Относно Съдебна - те изобщо не са към МВР,водят се Охрана на Съдебната власт и са към Съдебното министерство,затова може и 15 заплата да имат.Те не са за окайване.
Желая на всички Ви повече поводи за радост и усмивки и лека вечер!!!
 newsm51  love001  love001

# 187
Лина,радвам се ,че вече си добре!Бързичко въстановяване!!!
Чакайте да ви кажа последните новини-от понеделник ще започнат да изплащат на униформените по 100лв за дрехи(така са казали на мъжО от службата) Praynig

# 188
  • Варна
Lina_dm   bouquet

Имаме приятел, работещ като надзирател. Имаме и такъв, който работи в съда. Нито единият, нито другият са взели 13-та заплата.

# 189
  • Варна
Здравейте и от мен! Да се разпиша и аз най-накрая в новата тема!  Hug

Лина, скорошно въстановяване!!!    bouquet

Чакайте да ви кажа последните новини-от понеделник ще започнат да изплащат на униформените по 100лв за дрехи(така са казали на мъжО от службата) Praynig
А дано!  Все е нещо.  Peace

# 190
  • София
Вчера са дали парите за дрехи на мъжа ми, нааай-после

# 191
Аглая,мъжа ти униформен служител ли е?И ако е,  колко са тези пари?

# 192
Аглея не Аглая извинявам се  Embarassed

# 193
  • София
Аглая,мъжа ти униформен служител ли е?И ако е,  колко са тези пари?

Не, цивилен е. 400 лв. са му дали, което ме учуди, приятно де, аз очаквах много по-малко

Аглея не Аглая извинявам се  Embarassed

Няма проблем Peace

# 194
  • у дома...
Моя мъж днес си взе парите за дрехи. Униформен е, но за тази година нищо не е вземал, та му изплатиха пълен размер - 400 лв.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт