Отговори
# 90
Добро утро! И аз станах преди малко...

Сега хапнах и айде пак на зъболекар - ужас.... Вчера ми оправиха три кариеса наведнъж, представяте ли си как съм издържала това канско пилене на зъбите...

Моят мъж нищо не ми е казал по въпроса дали иска да гледа раждането, но мисля, че по-скоро не иска. Моето мнение е, че не трябва. Но всеки си има мнение.

Shomire, би ли ми пратила и на мен това за болничните и детските. Мерси!

Хайде лек ден!

# 91
Аз съм ЗА естественото раждане, от операция повече ме е страх, а и нека естествено се случат нещата, природата си го е измислила. Разбира се ще се консултирам и с гинеколога ми като дойде времето и ако няма противопоказания, така ще родя живот и здраве.

Таткото хич не ми и трябва по време на раждането. Не мисля, че ще ми помогне присъствието му по някакъв начин, така че да чака отвън  Heart Eyes Не че и той е желаещ да присъства  Stop На едно мнение сме по въпроса и това е хубаво  Simple Smile

Коремът ми е вече виден и под свободните рокли, които нося. Майка ми се учуди малко вчера като ме видя. Тя за разлика от мен е висока и чак в 6ти месец и е проличал корема. Много зависи това от височина, фигура и т.н
Иначе килограми в плюс нямам още, но е хубаво да внимавам с яденето отсега. Поне се опитвам  Blush
Цвета на очите - шанса за моите сини очи  Joy е 13.6% само, както и бях сигурна. Черноокият ми мъж ще се окаже непобедим в това отношение hahaha

# 92
  • offshore & overseas
Относно присъствието на таткото на раждането: и аз много искам. Според мен е важно мъжът да сподели този съкровен момент -- след това отношенията м/у двамата почиват на съвсем друга основа.  GrinningОообаче Лъвю никак не е склонен (балкански нрави, видите ли), а и в Шейново при цезарово е ЪПсурТ. Трябва да имам много дебели връзки и/или портфейл, пък май не се числя към тези.

Но искам този път мъжът ми поне да е наоколо и ако аз не си видя бебето, както се случи с Халюша (поради пълната упойка), поне той да го щракне и да ми го покаже.  Но миналия път уж влязох за изследвания и разни подобни, пък тоновете на Калина изведнъж се влошиха и изпреварих всички планови сутринта. Мене ме приспаха, а тя е била с лека асфиксия и така и не я видях 2 дена, нито аз, нито който и да било мой близък.

За кг.: с Халя стартирах от 45 и качих до 52-3 (а съм тапа 163), въпреки всичките ми огромни старания, но не беше достатъчно -- до 7-8 месец не ми личеше, а някои близки докрая не разбраха, че чакам бебе. Нямах причина да не качвам (освен бясните темпове в работата), защото като цяло се чувствах чудесно, имах апетит, не съм повръщала ни веднъж -- само накрая още в 7 месец ми се появиха контракции и ми вгорчиха хубавата лека бременност Crossing Arms.

Сега също се старая да кача  кг., пък да видим. Този път животът ми поне откъм работа е по-спокоен, а при мен това е чудото, което регулира метаболизма. От година поне не бях се мерила, така че тази бременност не знам как съм я започнала, но не е и важно, стига всичко с бебето да е наред, а аз да се чувствам добре.

Забравих да предупредя че формулата от сайта на инките подмладява с 1 година, но иначе калкулацията е точна (тоест, изчислява по публикуваната формула).

Преди години открих и публикувах "генетичната" формулка за цвета за очите, че тогава още имах чуденка за цвета на калинкините, но те се променяха толкова много пъти, че вече не знам... Засега са зелено кафяви, но по-скоро кафяви -- нормално, само майка ми е с ярко зелени очи, всички останали сме тъмнооки.

Не ме е страх от нормално раждане, не ме е страх и от секцио -- второто съм го преживяла. Но няма да се впускам в приключения и да насилвам съдбата на крехката си възраст от 34 г. Цезаровото на мен ми е по предписание от доктор, който е с четири ръце за нормалното раждане, така че му имам пълно доверие. А освен него и акушерката от ЖК-то ми рече, че май пак така ще стане.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 11:00 от Мяуче

# 93
Относно килограмите аз съм +3, което ме устройва  Rolling Eyes
Иначе относно бащата подкрепям Налика - не бих нарекла раждането на дете грозна картинка. Аз като непозната се разплаках на първото раждане на което бях....не си представям на таткото какво щеше да му бъде. Жалко че в нашия град няма никакъв шанс да влезе бащата. Но е красив момент, независимо колко кърваво и оакано (с извинение) е всичко проплакването на бебчо е уникален и много емоционален момент. Защо вместо родилката да седи да плаче от щастие сама в родилна зала до нея да не е и таткото, да се гушкат и цункат и да преживеят заедно тези емоции! За секциото също бих казала че щом бащата иска няма нищо лошо да присъства...вече там въпроса с упойката е на лице.... може майката и да е будно, може и да не е ...но пак таткото преживява първото проплакване на бебето съзададено от ДВАМА души с много любов  Heart Eyes Това е моето мнение  Wink

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 10:58 от Анонимен

# 94
Абе не знам дали е герой,то ще се види,но поне иска.А за раждането и аз исках естествено,но докторката каза НЕ.И мен ме е страх повече от операция,но уви.

# 95
Ухххх, и ние двамата с Камен много иска(х)ме да сме заедно в този момент, но за сега малко вповече ни идва във финансов план Cry Не че няма да се намерят пари, но 1000-2000лв. може и за нещо др. да се изхарчат Thinking Надявам се за третото да ни се осъществи мечтата Blush

# 96
  • offshore & overseas
Мдаа, всичко е въпрос на финанси, иначе и аз вярвам, че моя Лъвю дълбоко в себе си иска да е с мен, но заради финансите се прави на мъж (не му се дават толкова пари за такова нещо), че нали ги знаете лъвските сърчица. Laughing

# 97
  • София
Ухххх, и ние двамата с Камен много иска(х)ме да сме заедно в този момент, но за сега малко вповече ни идва във финансов план Cry Не че няма да се намерят пари, но 1000-2000лв. може и за нещо др. да се изхарчат Thinking Надявам се за третото да ни се осъществи мечтата Blush

Сериозно ли искаш и 3то????? Shocked Shocked Shocked Ти си супер просто.. шашна ме  #Crazy      smile3501

Аз се 4удя евентуално за второ... и ми се вижда мн страшно... но ще видим.. Simple Smile След като си имам едно може др да мисля.. Hug

# 98
Налика,шапка му свалям на твоя мъж и се надявам да има силата да издържи на процедурата newsm53!С моя мъж гледахме домашни клипчета с видовете раждане и той реши ,че от която и страна да застане,по-добре да не е вътре в родилната зала,а е полицай и на много интересни картинки се е нагледал.На моята приятелка мъжът и ,миналата седмица му показаха новороденият му син и той беше учуден"Защо са го намазали с талк?".Сетете се сами какво е бил талка Grinning.Ще потърся къде бяха клипчетата и ще ви ги пусна ,ако ви е интересно да ги разгледате.

# 99
http://homebirth.beinsa.info/video.htm;
Това са едните клипчета

# 100
Добър ден и от мен !

# 101
На мен клипчетата не ми се отваря.Да,би било полезно да погледа клипчета,та да не остане изненадан после Grinning

# 102
http://svejo.net/home/link_summary/163416-ChASUT-NA-RAJDANE-RAZK … -NA-VAShATA-SUDBA
Другото интересно нещо ,което намерих по мрежата-часът на раждането разкрива съдбата.

# 103
http://homebirth.beinsa.info/video.htm
Веднага пробвам пак да ги пусна!

# 104
Добро утро и от мен   food010

Общи условия

Активация на акаунт