Зелени или червени чушки?

• 10 027
  • 100
  •   1
Отговори
# 75
Червените май ги предпочитам повече, но често купувам и зелени. За салата - зелени, червени и сирене, става като знамето  Mr. Green

# 76
Предпочитам зелените чушки! PeaceДругите ми идват по-сладки. Crazy
И аз за това предпочитам зелените  Peace

# 77
Щом е чуШка сакам я всякак  baby_neutral

# 78
  • Варна
Предпочитам червени чушки.Сладнят и затова ги харесвам.Най-много ги обичам сурови,напълнени с яйце и сирене и запечени за 20 мин във фурната.Стават много бързо и много вкусни.
Ако в салата трябва да сложа сурови чушки,май предпочитам зелените...

# 79
Предпочитаме червените чушки

# 80
  • София
Обичам и двата вида. За пълнене с ориз и кайма предпочитам червените. Зелените за салата и пълнени с яйца и сирене.

# 81
  • София
Обичам червените чушки - печени, пълнени, панирани. Ако са сурови, предпочитам зелените.

# 82
Сурови,печени,пълнени-все червени гледам да са

# 83
Обичам червените чушки - печени, пълнени, панирани. Ако са сурови, предпочитам зелените.

Как ги панираш?

# 84
  • 5 етаж в ляво
за готвене се предпочитат червени
за салата-зелени
пъстър свят-шарен свят Mr. Green

# 85
Аз съм фен на чушките Simple Smile

Зелените ги пълня с яйца и сирене, кайма и ориз, за салата, или  директно си ги хапваме пълнени с сиренце

Червените - ги правя на бюрек или сушени през зимата пълнени с боб Simple Smile

chef

# 86
  • София
На мен лично зелените ми нагарчат и затова предпочитам червените, но и зелените си ги хапваме.

# 87
Цеце, червени и само червени чушки! Мъж обаче обича зелени.....Угодия няма. По принцип в зелените чушки има повече вит. Це, но.......Особено червени чушки бюрек ммммммм..........

# 88
Червени панирани, а зелени печени за салата PeaceНо дадох глас за червени, защото по тях предпочитаме Simple Smile

# 89
ЧЕРВЕНИИИИИ!!!! Mr. Green

Само пълнени със сирене позвалявам да бъдат зелени, иначе чушката за всичко друго трябва да е червена. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт