Зелени или червени чушки?

• 10 026
  • 100
  •   1
Отговори
  • София
Позволявам си да пусна една весела лятна темичка с анкета за Нейно величество Чушката, още повече, че сега й е сезонът. Провокирана съм от един ожесточен спор, който развихрихме с приятели, докато бяхме на маса през уикенда. Общо взето се получи като спора за яйцето и кокошката, чак на философия го избихме накрая  Laughing Аз специално съм върл фен на зелените чушки, червените някак си ми сладнеят. Мога да ги ям всякак - сурови, печени с оцет и чесън, пълнени, панирани, пържени и както се сетите още. Червените ги предпочитам единствено в миш-маш или панирани.

Надявам се участниците в анкетата да споделят и своите любими рецепти с чушки, включително и за туршии. 

# 1
Сякаш ми е все едно какви са Thinking Само за пълнене предпочитам да са червени.

# 2
  • Сливен
червени Peace

# 3
Определено съм фен на червените, и за салати и за пълнене Grinning

# 4
Повече обичам зелените.

# 5
За салата червени, иначе за готвене предпочитам зелените

# 6
и аз предпочитам червените чушки

# 7
  • София
За пълнене предпочитам червени, но и зелените обичам. Винаги слагам в тавата 4 червени и 4 зелени чушки.
За салата - определено зелени, за предпочитане печени. Обожавам салата със печени зелени чушки.

Сякаш като се замисля, повече ползвам зелените ...  Thinking

# 8
Сякаш ми е все едно какви са Thinking Само за пълнене предпочитам да са червени.
Peace

# 9
  • София
Повече зелени отколкото червени.
Цецето,интересен спор сте имали. Laughing

# 10
Незнайно защо, по пазарите преобладават зелените чушки Thinking. И винаги, когато купувам, ми слагат по някоя червена за цвят Mr. Green. Обичам ги смесени Peace.

# 11
  • Torino,IT
Зелени, червени, жълти,за мен чушката е най любимия зеленчук, обичам ги всички Peace

# 12
Отговорих с опция - червените,но като се замисля...................като няма червени,ползвам и зелени,и жълти.Но определено за пълнене,салати,кьопоолу,предпочитам червени пиперки.

# 13
Червени

# 14
За пържени и пълнени - определено зелени. За готвене смесвам по равно зелени и червени. Само със зелени може, ама само червени не харесвам...

Общи условия

Активация на акаунт