Много кофти с тия сополи и настинки, пфу
НБМ, много кофти бе! Най-добрият вариант е да пиеш много вода и да си почиваш. Дени и той - вода и кърма. Организмът ще се справи сам, обаче е много неприятно да караш такъв вирус. Скоро да се оправите

Инка, как е Бобчо?
Бях тръгнала снощи да пускам отговор, ама ми заби компютъра, а и много ми се спеше та оставих за днес. Термометър може и спиртен да се купи. Живачните и спиртните са най-точни. Недостатъкът им е че се измерва по-продължително време, но пък е сигурно. Аз на Сами само с живачен меря, под мишница, откакто се е родил. Никога не съм го пъхала в дупето, струва ми се гадничко

Сакси, и Сами има същия режим. Излизаме продължително след следобедния му сън, а и честно казано тогава ми е най-приятно. Лошото е че наистина изпускаме срещите, а и не мога да си позволя да отида надалеч, защото той спи добре само вкъщи. В количката дремва малко, после се събужда кисел и ме подлудява до вечерта. Белинда ти е отговорила за пърженето. И аз се присъединявам. Даже и сос бешамел вече приготвям без никакво запържване. Разбъркваш брашното с вода, да стане гладко. Може да добавиш към него и млякото и яйцето и после на тънка струйка да прибавяш към горещия бульон. Майка ми така го прави заради баща ми, който е с язва.
Четох ви как се обличате в старите си дрехи.
И аз се намъквам в някои от тях, но в тези от дебелия ми период, а и шкембето прелива
Докато се пъхна в тези, които искам имам още доста хляб да не изям
но все пак вървя натам.И да похваля милото ни Самуилче, което мога да кажа вече - ходи.
Той направи първи крачки още преди около месец, но и досега предпочита да ходи хванат за ръка. Сега определено вече е стабилен и се пуска по-смело. Прощъпулник обаче ще правим по-нататък. И приказва. Знае няколко думи, но пък постоянно ги повтаря. Всичко разбира вече, ака в тоалетната, пуска си водата и гаси лампата на излизане.
А и закача момичетата. Вика им "како" и им се усмихва.
Много любов и щастливи мигове с цялото семейство!
Значи няма да сме толкова далече и може да се видим. 

тае-бо-то ми хареса дано да имам възможност да ходя често....
Обаче това е хитро със задушаването вместо запържване и ще пробвам да видя дали ще се усети. Тъкмо ще започна да готвя на едно, а не като сега отделно за Яна. Уж същата манджа, ама по-здравословна нейната без запръжки, черен пипер и т.н. 

. Пожелавам бързо оздравяване на всички