Най-странните и смешни имена 9

• 120 487
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
класната ми в гимназията се казваше Макшутова-отначало ми звучеше доста странно,но после свикнах
познавам човек с името Бою

# 571
Тази вечер по новините даваха някакъв репортаж и жената, която интервюираха се казваше Сълза...та с мъжа ми се смеехме, как би звучало, ако има дъщеря с име Радост например  Mr. Green

# 572
В университета едната ми преподавателка се казваше,а и още де(надявам се) Тройка Бъбрикова! Crazy

# 573
  • Sofia, Bulgaria
Защо те съмнява да е истинско Запрянка Бръмбарова, не е най-прекрасното име, но има хора с тези имена.
Ми не знам, може би защото нейните приятелки, които я поздравиха при Слави много сесмяха на името и и за това ми е мнлко сумнително, но не невъзможно де Simple Smile

# 574
сетих се за още една учителка-Пометкова Simple Smile

# 575
  • забравих си мисълта...
Имах учителка по пеене, казваше се Конова. Като човек беше невероятна, всички много я обичаха.

# 576
класната ми в гимназията се казваше Макшутова-отначало ми звучеше доста странно,но после свикнах
Това ми звучи много познато! Thinking
От Варна ли е учителката?

# 577
 Родина, Свобода, Правда, Неделя.

# 578
  • забравих си мисълта...
Драгия Драгиев, току що го прочетох тук.

# 579
Драгия Драгиев, току що го прочетох тук.
Драгия Драгиев се е казвал и офицерът от Строителни войски, в чест на когото е е посветена песента "Драгиева чешма".

# 580
  • Варна

Не е ли Бойо? Бою стои като грешно изписано...  newsm78

Не че и майка ми не е грешно изписана буква на името, но пък сега се гордее - има го запазена марка Simple Smile

# 581

Не е ли Бойо? Бою стои като грешно изписано...  newsm78

Не че и майка ми не е грешно изписана буква на името, но пък сега се гордее - има го запазена марка Simple Smile
точно Бою  Mr. Greenза това го написах,не че другият вариант не ми е странен
като почнахме с учителите,имах учител с името Котев и винаги свързвах(и все още)с животинчето  Heart Eyes

# 582
да -"Гео Милев"

# 583
да -"Гео Милев"
Лелеее! Laughing Laughing Laughing
Завърших преди 7 години в Геото и вече смътно си ги спомням, смяяятаай! Joy
Току виж се окаже, че и с теб се познаваме. Grinning

# 584
И аз имах учителка Конова.Познавам жена,която се казва Марулка.Също и Стоя с ударение на о.

Общи условия

Активация на акаунт