Най-странните и смешни имена 9

• 120 407
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Моя приятелка имаше баба която се казваше Чона.

# 166
  • София
Имам познат Трайко, наистина не му се чува гласа Simple Smile

# 167
Трайко Китанчев  hahaha

# 168
Име на мъж - Конда Кондов - познавам го, много хубав човек е, но като се запознахме зяпнах - помислих че е прякор...

# 169
Днес попаднах на странното Гичка Гълъбова, а преди няколко дни на юла Мечкарова.

# 170
Майка ми днес започна да ми разказва, че имали в махалата баба Матка.И наистина с М, а не с Н.Както и момиче, което имало баби Йорданка и Дечка и го кръстили Йордечка. Grinning

# 171
  • Поморие
Тиха беше една колежка на сестра ми,а Лада имаме една комшийка-това е една славянска богиня,а самата жена е голяма домакиня и много си върти  къщата,нооо..... недостатъка й е,че си ходи по чуждо,може  би понеже си  е хубавка и спретната жена.

# 172
  • Leeds, UK
Някой беше споменал Галилей Хайверов - адвокат е, от Пловдив. Grinning Всеки ден му минавам край табелата.

Във вестника преди години пишеше за двама роми братя - Ленин и Сталин и понеже единият го бяха обвинили в нещо алибито му беше "Ленин цяла нощ е играл карти в барчето на брат си Сталин".

Преди време по ТВ -то имаше предаване за най-странните български имена - имаше интервюта с хора на над 50 г. - Американ, Цинцерушка, Столетка

Миналата година ми бяха показали снимка на лична карта на италианец, който се казва Фанети Мазакура.

Срещнах и името Славейко Хърков

В Пловдив има стоматоложки д-р Подскокниева и д-р Скакалечкова

Много са ми смешни и Гърди, Макавей, пък за турските и арменските Joy

# 173
Ленин и Сталин  Joy Joy Joy .... напомнят ми на Патриция и Венеция от Шоуто на Слави

# 174
  • Leeds, UK
Току-що ми казаха, че има и  д-р Колищърков  Joy

# 175
във селото на моята баба,
имаше една баба Пейка много
ми  беше  смешно това име Пейка  Laughing

# 176
  • Leeds, UK
http://stratsimir.exsisto.com/

Ей тука четох досега, умрях от смях Joy

# 177
  • София
Мама е имала леля, която се е казвала Китана

# 178
http://stratsimir.exsisto.com/

Ей тука четох досега, умрях от смях Joy

hahaha съвсем малко прочетох, но наистина има невероятни имена - Светофара, Таблоида, Симона-Хайди-Мари  Joy

# 179
В Търговище има д-р Скорчева.

Д-р Мазнейкова също ми звучи много странно.

Общи условия

Активация на акаунт