Най-странните и смешни имена 9

• 120 497
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Плумка.

Което аз асоциирам от Plum (слива) => Plumka = сливка.  Laughing
А И АЗ ПОЗНАВАМ ПЛУМКА  hahaha

# 226
  • София
В кварталната градинка водят момченце, кръстено Пол. Чудя се какво ще е бащиното име на децата му.

# 227
В кварталната градинка водят момченце, кръстено Пол. Чудя се какво ще е бащиното име на децата му.

Може би ПолОВ.  hahaha hahaha hahaha Ужас! Ама понякога наистина не мислят някои хора като кръщават децата си.  ooooh!

# 228

Може би ПолОВ.  hahaha hahaha hahaha Ужас! Ама понякога наистина не мислят някои хора като кръщават децата си.  ooooh!

Спокойно, ще е само Пол! Wink Няма да е Полов  Mr. Green

# 229
Не, че съм се притеснила...... Whistling

# 230
В полицията при оформянето на личните карти полицаите мното се смяха на транскрипцията на името ПЪТКА на латиница. Смешно нали? Представете си го.

# 231
Днес се запознах с една  китайка  Пада Тук  Чунг. Познавам един виетнамец Хуй Мей Кур

# 232
  • София
сетих се и за професора ми по право в университета - Страшимир Кучев, той ни е разказвал че моминското име на жена му е Мишкаркова. rotfImao
Мишева е жената, но е приела неговата фамилия с тиренце и се казва Мишева-Кучева  Grinning

# 233
сетих се и за професора ми по право в университета - Страшимир Кучев, той ни е разказвал че моминското име на жена му е Мишкаркова. rotfImao
Мишева е жената, но е приела неговата фамилия с тиренце и се казва Мишева-Кучева  Grinning

Laughing.... Joy

# 234
  • Italia
В полицията при оформянето на личните карти полицаите мното се смяха на транскрипцията на името ПЪТКА на латиница. Смешно нали? Представете си го.

rotfImao rotfImao rotfImao Не, не мога, ще се изпусна от смях. Образно си представих даже и снимката във въпросната лична карта

# 235
Днес се запознах с една  китайка  Пада Тук  Чунг. Познавам един виетнамец Хуй Мей Кур

Горкия, надявам се не живее в България.  Sick

# 236
  • някъде другаде

Спокойно, ще е само Пол! Wink Няма да е Полов  Mr. Green
В България фамилните имена се образуват чрез добавяне на ов или ев.

# 237
  • някъде другаде
А нямали да са смешни и фамилии Крисов , Мишелов Алексов и др. образувани от сега модерните имена? newsm78

# 238
Милия Хуй Мей Кур милия човек

# 239
Д-р Щърбова - стоматолог  Party

Общи условия

Активация на акаунт