Най-странните и смешни имена 9

• 120 405
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е много смешно (поостарялото) английско мъжко име Ebenezer. Звучи ми като комбинация от "womanizer" (женкар) и една българска думичка  Wink Какъв женкар ще е тогава обаче... мааалиииии....

# 211
Незнам дали ще ми повярвате, но в гимназията, имах една учителка по руски, която се казваше Любов с фамилия Френска....милата тя и в интерес на истина беше много хубава, и много добричка.  Simple Smile
п.п. Преподаваше в 54 СОУ в Надежда

# 212
  • София
Здравейте!Да се впиша и аз...познавам една баба от бургас,която се казва  Марулка,имам баба Грозденка,комшийка Благородка.Това са мойте познати със странни имена.Чувала съм,че преди години в Благоевград имало момченце на име Пешкирчо.Кръстено било на дядовците си Пешо и Киро.Луди хора.

# 213
Незнам дали ще ми повярвате, но в гимназията, имах една учителка по руски, която се казваше Любов с фамилия Френска....милата тя и в интерес на истина беше много хубава, и много добричка.  Simple Smile
п.п. Преподаваше в 54 СОУ в Надежда

Joy  Уникално! А сега се сетих и аз за един съученик Господин Благов!

# 214
  • Burgas
Здравейте!Да се впиша и аз...познавам една баба от бургас,която се казва  Марулка,имам баба Грозденка,комшийка Благородка.Това са мойте познати със странни имена.Чувала съм,че преди години в Благоевград имало момченце на име Пешкирчо.Кръстено било на дядовците си Пешо и Киро.Луди хора.
Joy
Това ми звучи малко като едно момиченце кръстено на двете баби-Мара и Тонка и станало Маратонка(не знам дали не е само виц)

# 215
Ахилес Ахилов.... За по-кратко - Ахи.  Embarassed

# 216
# 217
  • София
Малама Wink

# 218
Сирена 
Мартен
Мерседес
Порша

# 219
Теопия Цаловска ooooh!

# 220
Познавам жена на име Лозатиня и Лефтария Laughing

и аз познавам Лефтерия /май е от гръцки - Елефтерия, сиреч Веселка/.

# 221
Плумка.

Което аз асоциирам от Plum (слива) => Plumka = сливка.  Laughing

# 222
 имам познат който си смени фамилията отСерилещов на Лещокопачов hahaha
имах и леля Лимонка и баба Ягодка , а пък мъжа ми казва че старшината в казармата му бил с фамилия Дупедавов

# 223
сетих се и за професора ми по право в университета - Страшимир Кучев, той ни е разказвал че моминското име на жена му е Мишкаркова. rotfImao

# 224
царина-лекарката ми

Общи условия

Активация на акаунт