Най-странните и смешни имена 9

• 120 469
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
В кварталната градинка водят момченце, кръстено Пол. Чудя се какво ще е бащиното име на децата му.

Може би ПолОВ.  hahaha hahaha hahaha Ужас! Ама понякога наистина не мислят някои хора като кръщават децата си.  ooooh!

Спокойно, ще е само Пол! Wink Няма да е Полов  Mr. Green
В България фамилните имена се образуват чрез добавяне на ов или ев.

Презимето може да е без образувателна частица накрая. Мисля.

# 241
Агня, Арсени, Будимир, Петрозар, Петронела, Фотка, Харизан

Пепинка Цигова-Цакова

# 242

има такава фамилия, но с ударение на Е - АлЕксов Simple Smile

# 243
Името на дядо ми е Алекса, а не Алекси. На някого може да му звучи странно. По тая причина бащиното на баща ми е АлЕксов.

# 244
  • сусурлево
На мен пък Цигова , Цакова и Алексов хич не са ми странни  и с трите имам познати . Въпросния Алексов , който познавам има нещо руско в него (дядо или  баща )

# 245
В кварталната градинка водят момченце, кръстено Пол. Чудя се какво ще е бащиното име на децата му.

Може би ПолОВ.  hahaha hahaha hahaha Ужас! Ама понякога наистина не мислят някои хора като кръщават децата си.  ooooh!

Спокойно, ще е само Пол! Wink Няма да е Полов  Mr. Green
В България фамилните имена се образуват чрез добавяне на ов или ев.

Презимето може да е без образувателна частица накрая. Мисля.

Абсолютно, моята дъщеря няма частица нито в презимето нито във фамилията

# 246
Йорданка Фандъкова, кметицата. "Фандък" е една от любимите ми "бабешки" думички  Grinning

# 247
  • София
Както и шефовете на БНТ по татово време - Тихчев, Трайков... Все подходящи за длъжността  Laughing

# 248
Имах познат арменец с хубавото име - Ардашес . Отишъл той да си вади паспорт навремето от онези зелените ... кво що станало дошло време там да се упомене , я първи път , я втори и след многозначителен поглед  жената на гишето казала " Абе господине , не ви питам за улицата и номера , за името ви питам "  hahaha Joy  Wink

# 249
Ххахаха - Анди, това е като виц!

# 250
Марулка-женско и Еделвайс-мъжко.

# 251
Запряна. И това ако не е наказание... Все едно да си кръстиш момиченцето Затворничка или Заключена  Crazy

# 252
  • София
Запряна. И това ако не е наказание... Все едно да си кръстиш момиченцето Затворничка или Заключена  Crazy
Бабата на съпруга ми (Бог да я прости) се казваше така. Всички я наричаха Пъна или баба Пънка  ooooh!

# 253
една съседка се казва Първолета
в на4алото си мислех 4е вси4ки се шегуват като ми казват 4е въпросната жена така се казва...е,оказа се 4е наистина се казва Първолета

# 254
Запряна. И това ако не е наказание... Все едно да си кръстиш момиченцето Затворничка или Заключена  Crazy
Съвсем друга символика има това име.От старобългарското запирам - спирам. Изpaз нa poдитeлcкoтo желaниe дeтeтo дa зaпрe смъртта и нещастията, а понякога - дa зaпрe paждaнeтo нa дpyги децa (ако са били много).

Общи условия

Активация на акаунт