Най-странните и смешни имена 9

• 120 257
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Клиент - Пени Попов.

# 391
Сисой-съученик на сина ми.

# 392
 Труфана- съседка. Моя колежка с име Велика се омъжи за мъж с фамилия Океански. Резултатът - Велика Океанска. Имам познат с фамилия Паричков, който ми е разказвал как са си общували със Сиромахов.

# 393
  • Слънчевия дом
Имах една учителка която се казваше Щиляна , а една друга беше с фамилия Чучолайна.

# 394
Баба ми се казва Руска,

Сестрата на баба ми се казва Германа

Това е женският вариант на името Герман, което съм чувала и не ми звучи странно, но в женски род го свързваш с държавата.
На моя син в групата има момиче, което се казва Дания, също е явно производно на Дана/и и ми харсева, но може да го свържеш и с държавата

# 395
  • Шоколандия
В т.ч. доста момичета съм срещала да се казват Малта... вече няма как да не го свържеш с държава newsm78

# 396
Сутринта по една от телевизиите говореха, колко момиченца носели имена на футболни страни Simple Smile  освен Дания имало и Аржентина господина, който се казва Манчестер и т.н

# 397
 Познавах една Пинсетка, а също така имам роднина, който се казва Комбия или Кумбия - не съм сигурна точно как се пише на галено му викат Биньо.

# 398
Познавах една Пинсетка, а също така имам роднина, който се казва Комбия или Кумбия - не съм сигурна точно как се пише на галено му викат Биньо.

"Кумбия" е карибски танц  Wink Екзотичен е роднината ти... не като горката Пинсетка  Joy

# 399
  • София
На баща ми едната баба се е казвала Първа, но са й казвали Пръва.
На милото далечна роднина се е казвала Краля

# 400
Кочо Мучев- собственик  на хотел "Черно море".
Известна личност  Peace
http://www.moreto.net/novini.php?n=31623

# 401
  • София
Мария? По френски, нали?

# 402
Колежки:
Петя Вълкова и Петя Зайкова(големи приятелки и съседки)
Звезделина Курдова (не знам,самото съчетание ми е много смешно)
Също странно,но за мен и чудесно име(нали си зависи и от човека,който го носи)е Доля.

# 403
  • Плевен
Мои съседи се казват Славей и Треволинка  newsm78 добре че проявиха здрав разум и кръстиха децата си Цветомир и Ана.

Иначе май във всеки край си има странни имена където на местна почва не будят недоумение. В Плевенско на никой не му прави впечатление Върба и Върбан, в Тетевенско Маньо, Събина, Влайко има много, в Троянско Минко и Цочо, както и скоро чух Фотко, което било старо и много използвано име в рода им.

# 404
нотариуската ни се казва Чайка Бележкова...колега не можеше да се сети за нейното име и ме пита..."абе беше нещо...пиле и документ"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт