Най-странните и смешни имена 9

• 120 325
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Прабаба ми - набор 1906, кръстена със странното за тогава име Иванина,  винаги е била  наричана с "галеното" Ваца. Laughing За истинското разбрах от документ.

Laughing

но това нищо не е, една позната баба с прекрасното име Мария, цял живот беше наричана Маруца. Да не говорим, че ми е казвала, че  като малка на галено са й викали Мъца...
Joy

# 436
ВерсачИ. Видях бебето по ТВ. А в отговор на въпроса "Какво знаете за истинския Версаче", баща му каза - "Злато, таквиз работи".
Верхонде. Грешка на служителя. Трябвало да е Ферхонде, ама който не следи сапунки, прави такива грешки. Joy

# 437
Където Верхонде, там и Ферхонде.  Joy

# 438
А Вилко?

# 439
  • Ямбол
Където Верхонде, там и Ферхонде.  Joy
Майката е искала да го кръсти Перкунде детето. Една от акушерките в ямболското АГО ми разказваше за нея седмица преди да родя.

# 440
Перкунде на дядо си Перко ли?
Прабаба ми е Трохана(галено Тотка)Памукова,едната баба Параскева(Кева),а другата Илина(Лина).И трите по документи само съм им виждала истинските имена.

# 441
  • Atlanta
Маделин Мръвкаров - дете във втори клас. Не стига, че името е женско, ами и галеното е "прекрасно"  Mr. Green

Ами женско е, защото детето е момиченце, фамилията е без „а” накрая, защото живеят в Щатите и това е единствения вариант цялото семейство да са с еднакво фамилно име. /познавам детето, ако е съвпадение, ще е просто невероятно/

# 442
  • София
Да, признавам, че не се бях сетила за такъв вариант. Наистина това име не предполага съвпадения.

# 443
  • Най-сетне у дома
На нашия етаж има сем. Гъбеви. Нищо специално, ако не деляха апартамента със сем. Бобареви  Laughing

А помните ли Ахилеас Лилов и Ричард Груев от БНТ?

# 444
Фарфанти Пишелетков съсед на родителите ми в Добрич.
Дали си е намерил съпруга?  Thinking

# 445
  • София
А ако си е намерил съпруга и работите вече са стигнали до внуче, дали настоява да се кръщава на него?  Grinning

# 446
Знам един Рубин Логофетов  Laughing

# 447
Аз познавам Екран, имам колежка ЕмиНе.. (на която често като зададе въпрос и отговаряме Емиии ДА...), НеДЖИП, ПениСлав (сами си направете извода как му викат на галено). Наскоро видях една картинка на лична карта Името - Батман, фамилия -Суперман

# 448
  • Най-сетне у дома
Шефът на здравната каса за София се казва Глинка Комитов  Joy
А един доктор- уролог от клиниката на Мазнейкова е Деримачковски, честно!

Анатерасио и Виракоча - близначки от Велико Търново, се пръкнали през 99-та под нежната грижа на д-р Карамелска  ooooh!
Това всичкото го чух току що от педиатъра на сина ми, а той е виждал какво ли не!

# 449
Завеждащ отделение "Изгаряния" - д-р Въгленова (В "Пирогов")

Общи условия

Активация на акаунт