Най-странните и смешни имена 9

• 120 364
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Казвам се Елиста и  съм кръстена на майка ми и баща ми ЕЛена И  СТАнимир обичам нестандартните имена и се радвам много че нося това име ... Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 616
Хубаво е, че си харесваш името, Елиста, но ме разсмя. Направих асоциация с нас. Ако бяхме кръстили дъщеря ми по този аналог, трябваше да се казва Татода (от Таня и Тодор)  Laughing

# 617
  • Варна
Крайна.

# 618
  • софия
Хубаво е, че си харесваш името, Елиста, но ме разсмя. Направих асоциация с нас. Ако бяхме кръстили дъщеря ми по този аналог, трябваше да се казва Татода (от Таня и Тодор)  Laughing
Аз  ПЕНА от Петър и Невена  Joy. От край време ми е любимо име.

# 619
  • София
Марадона - на бабите си Мара и Дона.

# 620
навремето като живях в Русия имаше една тв водеща казваше се Нинель Шахова ...  веднъж един познат каза :"опитай се да прочетеш името и отзад напред и ще се получи Ленин" (без р малък)

# 621
  • Бургас
Баща ми имаше един приятел-Кинтер.Съкращение от комунистически интернационал.

# 622
И понеже сме на съветска вълна, ВЛАДИЛЕН/ВЛАДИЛЕНА е от Владимир Илич Ленин.

# 623
  • забравих си мисълта...
Аз имам съученик, който се казва Ленин. Така е бил кръстен по желание, аз бих казала по заповед, на дядо си Петър.

# 624
Дожаля ми за детето Профир...Ама майка му и тя е за бой .
Аз имам приятел с ужасно странно и идиотско име ... Няма да го пиша , защото едва ли има друг в София да се казва така . Той между другото е невероятен мъж - истински красавец , обаче аз толкова години не спирам да се чудя на садистичността на родителите му ... Естествено - кръстен е на някакъв дядо  ooooh!

# 625
  • Варна
Ааа, не може така! Laughing Сега няма да спя от любопитство. Crossing Arms
Може ли да ми напишеш името му на лични. И без това не съм от София., Laughing  bouquet

# 626
  • Варна
Аз имам приятел с ужасно странно и идиотско име ... Няма да го пиша , защото едва ли има друг в София да се казва така . Той между другото е невероятен мъж - истински красавец , обаче аз толкова години не спирам да се чудя на садистичността на родителите му ... Естествено - кръстен е на някакъв дядо  ooooh!
И аз познавам един такъв младеж. Кънчо се казва  Shocked

# 627
  • София
Аз имам приятел с ужасно странно и идиотско име ... Няма да го пиша , защото едва ли има друг в София да се казва така . Той между другото е невероятен мъж - истински красавец , обаче аз толкова години не спирам да се чудя на садистичността на родителите му ... Естествено - кръстен е на някакъв дядо  ooooh!

И аз познавам двама такива  Laughing с уникални в странността си имена  ooooh! на дядовци кръстени (естествено). Единият се представя с гордост с пълното си име, другият се срамува и за нищо на света не издава как се казва, иска да го наричат с определен прякор.
И Кънчовци познавам, тях не визирам Simple Smile

# 628
Абе и Кънчо е тъпо , ама далеч не е толкова изкилиферчено , колкото на моя приятел ... Даже звучи направо обикновено и не странно в сравнение  Laughing
Но наистина момчето е много хубаво , страшно атрактивен тип , доста умен , обаче ми е казвал , че на моменти му е идвало да се гръмне заради това име .
Баща му обаче , който е причинителят на тормоза се казва Александър , ама детето си кръстил с ужасно име ...
Ааа, не може така! Laughing Сега няма да спя от любопитство. Crossing Arms
Може ли да ми напишеш името му на лични. И без това не съм от София., Laughing  bouquet
Уф ... какво да те правя ... хайде ще ти го пиша на лични , от мен да мине ...

# 629
  • Варна
И аз не съм от София, и на мен, ако може.

Общи условия

Активация на акаунт