Какво да правя?

• 2 098
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът на моя много добра приятелка проигра на ролетка апартамента им за една вечер. По онова време тя беше бременна с първото им дете и току що беше изгубила баща си. Този човек така и не си взе поука, вече не играе, но решенията които взема винаги са неправилни и в ущърб на семейството му. С каквото и да се захване се проваля. И винаги другите са виновни, само не и той. Тя също го оправдава или поне пред хората го извинява. Не смятам, че ги чака добро бъдеще. Такъв човек и късметът да му кацне на рамото, все ще намери начин да прецака всичко.
Аз не бих търпяла, колкото и банално да звучи. Няма да издържа просто.

# 16
Мъжът на моя много добра приятелка проигра на ролетка апартамента им за една вечер. По онова време тя беше бременна с първото им дете и току що беше изгубила баща си. Този човек така и не си взе поука, вече не играе, но решенията които взема винаги са неправилни и в ущърб на семейството му. С каквото и да се захване се проваля. И винаги другите са виновни, само не и той. Тя също го оправдава или поне пред хората го извинява. Не смятам, че ги чака добро бъдеще. Такъв човек и късметът да му кацне на рамото, все ще намери начин да прецака всичко.
Аз не бих търпяла, колкото и банално да звучи. Няма да издържа просто.

Накацали са я пеперудките сигурно  Thinking

# 17

И кой ти го избра този съпруг ?  Thinking

Питах и в друга тема ама нъц !
[/quote]

Не съм видяла питането в другата тема.Ами кой - аз съвсем съзнателно.Красавец,интелигентен,знае си че искам да имам деца от него.Но и отгава не съм била сигурна че искам да прекарам живота си с него.А тази тема я пуснах за друго - за гадното чувство,което изпитвам - нормално ли е? Мислех си че ако някога ми се наложи да взема такова решение,ще съм твърда,щом съм го решила,значи край.Но на мен ми е кофти.Най-мразя сутрин като се събудя стомаха ми да е свит - значи нещо не е наред.Сега е така.Явно го обичам още.
Но днес направих друго.Още не знам правилно ли беше или не,но така се случи.Говорих с родата му.И им казах.Те бяха много разочаровани,казаха че застават твърдо зад мен,че пари няма да му дават по никакъв повод,и че трябва да му се постави ребром въпроса.Ще видим каква ще стане тя.

# 18
  • София
Не обичам да се боря за обречени каузи. Хабя нерви и усилия за нещо, което от нулевия момент е с предизвестен край.

# 19

И кой ти го избра този съпруг ?  Thinking

Питах и в друга тема ама нъц !

......................

Не съм видяла питането в другата тема.Ами кой - аз съвсем съзнателно.Красавец,интелигентен,знае си че искам да имам деца от него.Но и отгава не съм била сигурна че искам да прекарам живота си с него.А тази тема я пуснах за друго - за гадното чувство,което изпитвам - нормално ли е? Мислех си че ако някога ми се наложи да взема такова решение,ще съм твърда,щом съм го решила,значи край.Но на мен ми е кофти.Най-мразя сутрин като се събудя стомаха ми да е свит - значи нещо не е наред.Сега е така.Явно го обичам още.
Но днес направих друго.Още не знам правилно ли беше или не,но така се случи.Говорих с родата му.И им казах.Те бяха много разочаровани,казаха че застават твърдо зад мен,че пари няма да му дават по никакъв повод,и че трябва да му се постави ребром въпроса.Ще видим каква ще стане тя.

Искаш да имаш деца от него но не искаш да прекараш живота си с него  Thinking Ето че нещата стават така както си искала  - тогава защо е цялата патардия  Thinking

Има един стар виц ... предпочитах, предполагах пък то какво било ... жалко, че е актуален все още.
В съседна тема дискутираме кой избира - мисля че темата ти хвърля доста камъни в градината на разумния избор на избиращите  ooooh!

А за гадното чувство което имаш .... хм.  На кой би му било приятно  Thinking

# 20
Дано успееш да промениш нещо, dapitamvas ..На мен ми мирише на causa perduta

# 21
Така е,благодаря ви,чувствам се по-добре.Няма да съм първата или последната разведена,или първата или последната останала да се опитва да промени мъжа си. 
Наистина в живота ми каквото съм си го мислела, е ставало,тъй че да внимава човек какво си пожелава е май в моя случай.

# 22
  • E-CLM & CH-VD
Дано роднините се опитат да му повлияят, въпреки, че ме съмнява да има ефект. По-скоро ще им развие и на тях теориите си за бързо забогатяване, а ти ще бъдеш "предателката".  Tired

Общи условия

Активация на акаунт