Колко струва секциото?

• 9 754
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За Тина Киркова 1200 лева е избора на екип за секцио по желание, ако доктора работи там.
Предполагам, че ако е външен, цената ще е по-висока.
Това ми казаха миналата седмица там на място мацките от регистратурата  Peace
Отделно се плаща престоя във ВИП стая, ако искаш  Wink

# 16
  • Варна
snejanadobreva ,секцио за 275 лв частна клиника  Shocked.То затова резултатите са такива
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116023.15
А какво е това озлобление към частните клиники newsm12

# 17
  • Canada
Според мен зависи в кой град ще раждаш. В София е много по-скъпо отколкото във Варна например...

# 18
  • Пловдив
snejanadobreva ,секцио за 275 лв частна клиника  Shocked.То затова резултатите са такива
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116023.15
А какво е това озлобление към частните клиники newsm12

Няма озлобление,мила.Аз също в раждала в частна клиника със секцио.

# 19
Точно 5 поста има за Тина Киркова,омръзна ми да чета едно и също ooooh!Напиши за коя болница те интересува и при какви обстоятелства,за да ти се даде конкретен отговор,че така темата става безкрайно тромава.Разбира се,че между София,Варна и Две Могили примерно има разлика в цените,та пищи за коя болница и в кой град се гласиш. Peace

# 20
секцио преди 2 години -1000лв.-във вАРНА

# 21
При нас за раждане със секцио се плаща 400лв.За избор на лекар се плаща допълнително.Сумата се отнася за здравноосигурени лица.За неосигурени е по-скъпо.ВИП-стаи в нашата болница-държавната няма.

# 22
  • Варна
Аз платих 200 лв, във Варна. Дадох ги с удоволствие, супер отношение и професионализъм. Peace

# 23
София, държавни родилни домове:
550 лева - Майчин дом за избор на екип за секцио
900 лева - Шейново, за същото

# 24
mama_Gaci, жената пита за рзлични болници,
може би точно защото иска да сравни как стоят
нещата.Не мисля,че точно ти си човекът,който
определя дали темата да стане тромава или не.

Имах уговорка да родя при лекарката,която ми
следеше бременността.Платих 500лв на нея,като
не тя е определила тарифата, а по наша преценка.
Всички бяхме доволни. Става въпрос за ОБ София.

# 25
Ами да,точно че пита за различни болници,а има 5 поста "-ТК-1200лв"Като прочетеш 5 пъти едно и също нещо само на 2 страници,звучи тъпо :stop:azsa

# 26
mama_Gaci, точно за Тина Киркова е много добре да се даде пълна информация от различни лица. Има промяна на цените от август и ще е добре и за други , които се интересуват защото много варират цените .Според мен нито един пост не е излишен ,а напротив.

# 27
  • София
Раждах в Монтана, имах уговорка с лекар,платих само на него- 400лв,в болницата не съм плащала нищо Peace

# 28
Интересува ме има ли някой информация за хонорарите на лекари в Пловдив, по-специално за секцио в Окръжна?
Благодаря предварително  bouquet

# 29
Благодаря на всички включили се мамчета  Hug
Да, наистина исках да видя в различните градове каква е сумата, защото представата ми беше съвсем различна(мислех си, че тарифата навсякъде е почти еднаква)

Общи условия

Активация на акаунт