107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 085
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Агентке, това се казва стилно кърмене Heart Eyes Супер изглеждаш!

Мише, ти приготви парцала, ЕйДж оби4а да "4исти" Wink

Форума- едни приятелки ме светнаха, аз запо4нах да 4ета първо, после се престраших да пиша май в Наш Дом и ДиС, след това ви открих, но воайорствах за кратко, записах се малко преди да появи детето. Сега няма отърване от мен Mr. Green
Имаше един период, в който темите се изписваха много бързо, имаше много хора и беше забавно. И сега е весело, но тази тема може би е единствената от месеци, която се изписва с такава скорост.

Аз замразявам в такива:
http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/series/07694/
Дано се виждат, с 4ервения кант. Имат на капака къде да се отвори малко и стават да се размразяват в микровълновата без да трябва да се маха целия капак(как обясни само, ужас).

# 241
  • Чикаго / София
Хайде, само 4 страници имаме. Ники изчакай още малко.

Нещо не върви спора за къменето. Много сме миролюбиви нещо! Laughing

Иначе съм съгласна с агентката.  Ктрменето за мен беше супер период. Ходя си с бебето навсякъде, кърмя където ме свари - паркове, заведения, атракциони, плаж.   Чета форум, гледам ТВ, чета за изпити!

Дайте по-хард тема, все пак 4 страници са.

# 242
Да помогна с темата. Simple Smile Ники, стискам палци!

Бубка, честита радост! Жив и здрав и най-щастливото детство!  Heart Eyes

Аз воайорствам, но не много често. Раждах секцио, не съм кърмила, памперс махнах на 2 и половина - това само за протокола.  Mr. Green

Имам нужда от помощ. Не разбирам размерите за ширина на обувките (А, АА, ААА... Б, С, E... EE...и т.н.). Искам да поръчам онлайн и не знам как да разбера каква шарина да избера. Случвало се е обувки да са ми тесни, искам да го избегна тоз' неприятен момент. Благодаря ви предварително!

# 243
Дайте по-хард тема, все пак 4 страници са.
Flutter

Бенс, след всеки голям спор, подходящите теми за обсъждане стават по-малко. Тук можем да си разменяме рецепти, да си препоръчваме филми и да споделяме впечатления за последните книги. Също така си честитим по поводи.
Тук вече не хвалим децата си, и не се оплакваме. Евентуално може с разрешение да се изохка. Не повече от веднъж на месец. Бременеем си тихо и въпроси задаваме само в Отчетните. Или не задаваме, защото сме над тези неща. Раждаме усмихнато, но не обсъждаме процеса. Може нищо да не кажеш, но е важно да го кажеш в едно изречение. Куул е да не казваш нищо за себе си. Не е куул да се трие, когато си казал твърде много.

мога и още, ама няма   bath

Mr. Green след такива рестрикшъни, драги ми Смехурко, не знам как още има хора дето да пишат
хайде да обсъдим сега  Wink

Марелла, КАК така не си кърмила?  Crossing Arms
джъст киддинг

# 244
Марлела, ето тук ще се светнеш за ширината. http://shoes.about.com/od/fitcomfort/a/widenarrowwidth.htm

Снощи се зачетох в старите ви теми. Лени право казва - "след всеки голям спор, подходящите теми за обсъждане стават по-малко". Пък аз даже до голям спор не съм стигнала в темите още и вече е една жегава обстановка. Още като се почне от средата на първата.

# 245
Оооо, вчера се зачетох в тази първа тема и ми текнаха сълзите.

Ники много стиснати палци имаш от мен, леко и спокойно раждане!

# 246
И аз се зачетох по първите теми,много мило ми стана.
Като стана въпрос за кърмене и аз да кажа,големия го кърмих 3 седмици ,а малкия не съм го кърмила. Twisted Evil

# 247
Ма каааак може да не си кърмите децата??!! (Да дам и аз едно рамо, че нещо не се пали конфликтът...)

Да споделя: днес моята щерка ме целуна! Май искаше да ме ухапе и се обърка, ама няма да придирям сега.
Това разрешава ли се, или трябваше да питам, преди да го пиша?  Wink

# 248
Ами лошо е възпитана,какво мислят другите майки около теб,хапе ли други деца? Mr. Green

# 249
Лени ,права си.Аз обожавах твоите постове -много хора не знаят тук но ти специално пишеш толкова забавно и честно като зачезна ми липсваше.За съжаление няколко човека ни разбиха седянката .Характери различни,има хора които идват тук с по различни от останалите  причини и се получават конфронтации....и аз много пъти със си мислила да си бия камшика но  факта е че както анет каза хубавото надделява над лошото,сигурна съм че всяка една от нас се е чувствала така в определен момент.

Агентката много хубаво каза наскоро ,толерантност му е майката...само толкоз се иска.Агенте наистина да ти се прииска да кърмиш като те гледам на снимката...пък и как хубаво го описваш.... Flutter
Фор д рекърд- аз също не съм кърмила,казвала съм го и преди... newsm43

# 250
Добре де аз като един начинаещ форум участник да питам-защо пък не може да се хвалят децата и да се оплакват хората?Ами, че то си е нещо съвсем човешко....то ако не можеш да кажеш какво те мучи ,какво остава....и за раждането-защо да не може да се опише-на такива девойки като мен би било много полезно да знаят какво ги чака някой ден.... newsm78

# 251
Добре де аз като един начинаещ форум участник да питам-защо пък не може да се хвалят децата и да се оплакват хората?

Защото получаваш забележка, че тук е станало като отчетна тема  Mr. Green .
Вики, ама дай сега по-конкретно какво са тези недомлъвки  Laughing , някакви хора с някакви цели, кои хора и с какви цели  Laughing ? Нали трябва въргал да стане  Wink

# 252
Лени заставам зад написаното от теб. По- точно не бих могла да го кажа  Peace

Аз пък се включих късно, тъй като детето ми голямо, работя и не знаех дали моето ежедневие и битие ще пасне с вашето. Всеки път като влизах отивах на последната страница и прочитах постове от сорта: "Купи този пъзел, тази помпа е супер. А, какво да взема за РД на 2г. и т.н." Аха да напиша нещо, но не се връзваше. После като забременях пак реших да опитам и скочих. Беше в подходящ момент  Mr. Green няма да го забравя, но докато се светна бая нерви строших.
Сега съм подготвена, тъй че.....

За кърменето: Аз кърмих госпоИцата 4м и половина, но беше на режим по час, което явно повлия и кърмата ми намаля драстично. До 6-ти месец додавах изцедена, но пълно хранене не достигах. Сега разбирам, че трябва да са нон стоп бозаещи и това стимулира...нали така? Как ще е тоя път не знам. Знам, че искам да кърмя дълго, но и ще работя та да видим до къде ще го докараме.

# 253
Ами лошо е възпитана,какво мислят другите майки около теб,хапе ли други деца? Mr. Green

Мани, мани. Другите майки не ги и питам, нашето семейство сме диви и бедни чужденци тука в района, та по принцип само отдалече ни махат.

# 254
Хаха яна направо ме разсмя с това с бедните чужденци....ама си има такова отношение на много места за съжаление. #2gunfire
Аз като една от най-скоро включилите се да кажа, че един ден от скука реших да погледна и в чужбинския.Много се зарадвах, че има САЩ тема и я прочетох,после реших да прегледам и предните две....като видях, че не се обсъждат само бебчовци реших и аз да се включа.Не за друго-няма лошо да се говори за децата, ама аз просто нямам какво да кажа още.Знам само на теория.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт