Клуб "Парфюмен Ценител" 24 - Любими аромати Prada

• 22 289
  • 328
  •   1
Отговори
Този път анкетата ще е посветена на парфюмите на Prada.

Искам да изкажа благодарности на всички парфюмни дами, които правят тази тема интересна, забавна и много информираща и полезна.       bouquet
Тук пишат и споделят своята страст много големи експерти и ценители с много знания и сериозни колекции, има и много дами забързано крачещи по пътя на парфюмните познания и сериозното колекциониране на аромати. Има също така и дами тепърва стъпващи на пътеката на изкушението и прелистващи страниците на жестоката и завладяваща парфюмна страст. Има и дами с изключителни познания, които не пишат вече при нас или го правят много рядко, но ние ги чакаме, винаги жадни за новости и за техните възхитителни описания.   bouquet
Пожелавам много здраве и сбъдване на всички парфюмни, а и не само мечти на всички уважили ни с мнението си парфюмни феи.

Тук всеки  е добре дошъл независимо какви и колко аромати има, вероятността тук да ги увеличава лавинообразно е доста голяма.    Hug  bouquet

старата тема

# 1
  • София
Денси,   bouquet

Чудесна тема! Аз не съм голям фен на бранда, но харесвам Ириса, интересен ми е и Портокаловия цвят, но няма къде да се пробва за сега... newsm78
Prada и Prada Tendre познавам от един тест само, не ме впечатлиха, но със сигурност пак ще ги пробвам, за да придобия по-пълно впечатление..

# 2
  • Варна
Не е моя бранд, но гласувах за Праса, Ириса и Портокаловата. Прада тендър не харесвам изобщо, другите не познавам.

Тествах току-що Comme des Garcons Series 3 Incense: Kyoto      и Meloe -  Teo Cabanel

Първият - тамян, тамян и само тамян, и то от този, който не харесвам - тежък и груб. В базата се прокрадват някакви горчиви треви, които го правят още по-мрачен и подтискащ. Не ми хареса, въпреки че по принцип обичам тамян в парфюми. Прекален ми е този.
Вторият - избиват ми най-вече някакви нежни цветя, лек, приятен, непретенциозен. Не е никак мой тип обаче, не бих го носила.

Два дерта отпаднаха  Whistling

# 3
Тествала съм 2-3 аромата на Прада, бегло, на блотер покрай препускането на едно летище. Нищо не ме грабна чак толкова, че да ги замечтая ...

# 4
  • София
Обичам Prada Tendre, с нетърпение очаквам да тествам амбровата Прада. Infusion d'Iris и класическата не ме впечатлиха. В Tendre откривам нотки, сходни с любимия ми Alien, вероятно е заради жасмина и дървесината.

# 5
  • Бургас
Слабо познавам ароматите на бранда. Първия път реших, че трябва да ги тествам всички наведнъж и  Crazy дойдоха ми в повече, много остри ми се сториха. След това дадох шанс само на Ирисовата и тя стана един от желаните от мен аромати. Сега обаче толкова много я харесвам, че като отида при ароматите просто не мога да си наложа воля да посегна да пробвам друг и все от нея си пръскам, а подозирам, че при втори тест ще открия и други любимци  Blush

# 6
Познавам и обожавам Прада ирис и класическата.
Мъжката Прада ирис също е на почит у нас. Grinning

# 7
prada ne e i moqt brand,ne sym kompetentna po wyprosa Sad

# 8
Не харесвам нищо от марката

# 9
  • На точното място
Здравейте, момичета. Никога не съм писала в тази тема, но ви чета почти постоянно. Влизам при вас само за да ви разкажа за сблъсъкат ми преди малко с един аромат. Търся нещо за мъжлето, различно от "Армани"/вече е ползвал всичко/. Пробвах доста неща и стигнах до.........Долче и Габана "The One". Не искам да звуча вулгарно, но получех лек обеден оргазъм. Не знам, защо но сякаш никога не съм попадала на толкова странен мъжки аромат. Аз по принцип съм почитателка на мъжките аромати, много трудно си харесвам дамски парфюм. Сега направо незнам за мен или за него да купя този парфюм  Rolling Eyes newsm78
Благодаря ви , че ме изчетохте, но наистина трябваше да го споделя с някой !

Ох, още мирише на ръката ми. Ще се поболея докато го купя #Crazy

# 10
  • при морето
При тестване преди време не ми допадна нито един аромат на Прада,
месец по-късно получих от размяна амбровата Прада-но...не останах очарована,
прилича ми на много други,забутах я в шкафа и така си стои,непотърсена.

да аМа не,би ли разказала малко повече за тази Прада,ирисовата,към която все те влече... Thinking

# 11
  • София
Обожавам Прада Ирис и класическата Прада  Heart Eyes ,но все още я нямам...все се разминаваме.Ако на някой му е омръзнала с удоволствие ще го отърва от нея.  Mr. Green

# 12
  • Варна
Здравейте, момичета. Никога не съм писала в тази тема, но ви чета почти постоянно. Влизам при вас само за да ви разкажа за сблъсъкат ми преди малко с един аромат. Търся нещо за мъжлето, различно от "Армани"/вече е ползвал всичко/. Пробвах доста неща и стигнах до.........Долче и Габана "The One". Не искам да звуча вулгарно, но получех лек обеден оргазъм. Не знам, защо но сякаш никога не съм попадала на толкова странен мъжки аромат. Аз по принцип съм почитателка на мъжките аромати, много трудно си харесвам дамски парфюм. Сега направо незнам за мен или за него да купя този парфюм  Rolling Eyes newsm78
Благодаря ви , че ме изчетохте, но наистина трябваше да го споделя с някой !

Ох, още мирише на ръката ми. Ще се поболея докато го купя #Crazy

Взимай, има ли значение кой от двамата ще е източника на оргазмите  Laughing

# 13
Много харесвам класическата Прада, но на моята кожа е доста нетрайна .
Преди време в БЗ промотираха май Ирисовата , раздавайки напръскани блотери , стори ми се интересен аромат, ще ходя да го душна пак като минавам покрай парфюмерията на Владислав  newsm78

# 14
Гласувах за Прада Прада (2004), Prada Tendre, i Prada L'Eau Ambree.

Спомням си ароматът на Прада Прада ме спря в моите "трекс" преди време:  дълбок, плътен, амброво-пачулен, но мек в същото време. Носех го 2 зими от време на време, но наскоро намерих аромати със същия стил, които повече ми харесват.

Вторият е по-лесен за носене; става за всеки сезон. И в двата ми харесва бензойна, който в Тендър е почти сипкав накрая.

Ирисовата Прада за мене беше разочарование. Харесват ми ирисови ноти, които са пресъздали този специфичен земен аромат на корените на ириса, но той е само бегло загатнат в началото и в следващите 10 минути преминава в старомодна пудра.

Амбровата Прада пробвах скоро. Ефирен цитрусов амбър.

Общи условия

Активация на акаунт