Клуб "Парфюмен Ценител" 24 - Любими аромати Prada

• 22 289
  • 328
  •   1
Отговори
# 45
Само S.T.Dupont съм повтаряла и ... Малката черна рокля на AVON. Харесвам си я и това е! Laughing  Даже първият го почетвъртих, но своевременно реших, че в това изобилие, скоро няма да стигна до второто налично в момента бутилче и го разкарах. Пък и него го има навсякъде за нищо пари. за друго повторение не се сещам, ама то и как да го направя като повечето са стотици...

не за повторение ми е въпросът, а дали купувате втора, трета бутилка преди да сте свършили първата  Mr. Green
повторението е по-разбираемо, презапасяването е по- ... как да кажа ...  Mr. Green

# 46
Така де, презапасяване имах предвид. ОТ Дюпон, откакто го открих до сега, съм имала винаги една оборотна бутилка и още една чакаща. Сега вече имам само една(от няколко дни насам). От Роклята, също.

# 47
Така де, презапасяване имах предвид. ОТ Дюпон, откакто го открих до сега, съм имала винаги една оборотна бутилка и още една чакаща. Сега вече имам само една(от няколко дни насам). От Роклята, също.

вече е ясно, аз не те разбрах правилно в предишния пост   bouquet

# 48
То като го чета сега и аз бих го разбрала като теб първия път. Peace Laughing

# 49
  • София
Бих се запасила с Narciso Rodriguez Hor her, Alien, Poison. Поради заплес ще се запася и с два парфюма на Ед Харди-спечелих ги в ибей и сега ги очаквам  Laughing

# 50
Аз пък съм се запасила с Armani Code, The One, малко количество от Черната орхидея,въпреки че имам почти пълно 30 милилитрово бутилче, в скоро време и с Инсоленс едт.Със сигурност бих прибавила към запасите и един Alien,ако имам възможност. Grinning

# 51
От бранда Прада,имам само Класическата Прада.Харесвам си я много Peace.Особенно като ме прихване "сладката вълна".Харесва ми да я нося в по хладно време.Тогава я усещам по наситена,трайна,шлейфова и "тежкарска" така да се каже Wink.
Относно презапасяването с любими парфюми и аз го правя newsm78.Чувствам се виновна пред самата себе си,изпитвам  угризения като си отворя парфюмния шкаф, и въпреки всичко, пак го правя ooooh!.Имам чувството,че съм  Crazy.
Презапасила съм се с Черната орхидея ЕДТ и ЕДП варианти.Още с О де Соар и Соар да Луне/така ли се пише и произнася newsm78 Embarassed/.С по едно флаконче Цветна бомба,Мейбисон,Алиен,Будоар и Бушерон Трабъл.Честно казано замисля и още една Прада Crazy Flutter.
Боже "луда" жена съм, и си правя за  #2gunfire #2gunfire, но като обичам парфюми Joy Joy.

# 52
Да се включа и аз по темата. Имам и много харесвам класическата Прада и Прада Ирис. Ирисът ми е особено интересен и предизвикателен аромат - мога да го нося само при топло време, развива се изключително красиво тогава. През зимата обаче все едно е съвсем друг парфюм, аз го усещам точно като крем за бръснене "Каро"  Mr. Green 

# 53
повторението е по-разбираемо, презапасяването е по- ... как да кажа ...  Mr. Green

Засега май ми се иска да се презапася с Венеция .
Това май не е достатъчно налудничаво ,все пак аромата е спрян от производство, оправдано е. Blush
Иначе Клое (двете концентрации) и  Елиън .  Някак по-спокойно ще ми е. Wink

# 54
вече съм абсолютно спокойна, не съм само аз за бяла риза с прекалено дълги ръкави /с цел да не стигам джоба и клавиатурата/, за това се сдобих и с трети Кабошар - този път стотица  bowuu

# 55
Честито със здраве Буб. Heart Eyes Hug Кабошар си струва! Много хора се презапасяват с любимите си аромати. Страха да не се свърши е страшен. Twisted Evil
Аз онзи ден за първи път се зачудих дали да не си купя второ шише от Хипноуз Еликсира, когото пръскам много и по много и доста сериозно намалява. Написах на приятелка, естествено парфюмна фея, но много разумна, желанието си и в разговора стигнах до решиние да не купувам нищо второ. Докато не го похарча няма да си купя друг. Ако се свърши ще го преживея, трудно, но все пак. Wink
Ако намеря бих взела може би още едно шише Глория на Кашарел, защото е спрян от производство и много любим.
Бих се запасила предварително може би само с Коко, като вечен мой фаворит, но като ми остане съвсем малко количество. Преди това не, има го навсякъде все пак.
Мен ме е страх от разваляне и от бройка и затова не се презапасявам. Mr. Green

# 56
Аз като  видях, че Дона на Сопрани свършва безвъзвратно по сайтовете, веднага поръчах два.
И добре, че съм го направила, сега го няма вече.

# 57
не мога да сдържа радостта си и да не се похваля със най желаният от мен парфюм напоследък,ето го и него

божествен,нямам думи,бутилката е невероятна,като орден,а ароматът........убийствен,смесица от първите 2 джусита,все едно някой ги есъбрал заедно в 1 парфюм.Толкова съм щастлива че едвам се удържам да не се полея  здраво,но е доста тежичък и силен,за есента или в по хладна вечер равен няма да има Grinning

# 58
Аз като  видях, че Дона на Сопрани свършва безвъзвратно по сайтовете, веднага поръчах два.
И добре, че съм го направила, сега го няма вече.

Твоите отзиви за Дона на Сопрани така ми възбудиха любопитството преди време, че се скъсах да го търся - но няма. Добре е, че си се запасила  Laughing

# 59
Аз онзи ден за първи път се зачудих дали да не си купя второ шише от Хипноуз Еликсира, когото пръскам много и по много и доста сериозно намалява. Написах на приятелка, естествено парфюмна фея, но много разумна, желанието си и в разговора стигнах до решиние да не купувам нищо второ. Докато не го похарча няма да си купя друг. Ако се свърши ще го преживея, трудно, но все пак. Wink

тази разумна фея и мен ме съветва понякога така, но аз не много слушам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт