Жената Овен- Аз съм /3

• 25 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • Varna
ПЕТЕ-
от сърце ти пожелавам да запишеш магистратурата, миличко. И тате ти дано да има парички-няма да ти откаже щом е за такова важно нещо newsm10
Абе, ЕЛИЧКА- каква къща довършваш пък ти Shocked Рисуваш ли я? Поне имаш занимание!!!
Аз миналата година по това време хукнах да си рефрешвам английския-  ама ко ще правя тази година незнам newsm78
ГАЛЧЕ- благодара и на тебе за хороскопа- значи като нямам колеги мога да съм непърпелива колкото си искам а тактична съм си по рождение, така че затова няма да се кося. Приходите ми са на нула , Bangheadа деловите ми партньори никакви ги нямам rotfImao
Но пък хубаво, че денят позволява да избегна финансови загуби newsm10

# 331
Делта-къщата я правя на една програма, по-точно игра. Аз от години с това се занимавам, вътрешния дизайн също ми е една от големите тръпки..

http://picbg.net/u/22492/31110/351058.jpg
http://picbg.net/u/22492/31110/351051.jpg
http://picbg.net/u/22492/31110/351044.jpg
http://picbg.net/u/22492/31110/351024.jpg
http://picbg.net/u/22492/31110/351029.jpg
А за хороскопа съм късметлийка-нямам нищо, ни колеги, ни пари, тъй че нямам какво да губя hahahaЩе успея да избегна всякакви финансови загуби  hahaha
Хайде чао от мен, изчезваме на разходка.
И да сте писали много като се прибера, че да имам какво да чета  Grinning

# 332
  • Varna
Ми да де и аз по хороскопа се опитах да си направя майтап със себе си, че съм за мустака от всякъде Laughing
Така, че не си сама де, въпреки, че едва ли ще ти олекне от това.....
Много си талантлива Еличка  bouquet видях какво си сътворила... Дай Боже късмет да има да те оценят. Дано скоро да попаднеш на точното място newsm10
Аз към 4 ще отида на една тренировка да не съм капо. Че и на мене ми се сви душицата.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 13:23 от DELTA_DELTA

# 333
ели дай тази програма.От къде я изтегли пиши на лични и на мен ми е интересно това но програмата дето имам е много сложна за мен а тази е и по хубава май

# 334
  • София
Делтич, тате за учене на щерката винаги ще има пари, това да е проблема Crazy Елицо, отивам утре пак да пусна тото, тва мойта къща, бе душа, кат тресна джакпота, ти ще ми я обзаведеш Crazy Я ми кажете, моля ви, как да си обърна PDF файл в Уърдовски, за да си го прочета? newsm78

# 335
юхухууууууууууу тук съм и аз,ех сядам да почина,че аман от дом.работа-ама така е-ремонти-пък после месеци неред-чисти #Cussing outкак сте мили дами?кво да ви черпя сега Thinking.......аха-айде заповядайте  chef

# 336
Здравейте пак! Връщам се от разходка, временцето тук е прелест.А сега подред на въпросчетата ви:
Галиа, играта е известната Симс. Сега съм с симс3-по-беден е откъм артикули, виж на симс2 направо правих магии. Никой гледайки снимките не разбра, че са шотове на къщи, правени в игра.
Играта ми е оригинална, но тук я има за сваляне.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=173644&hit=1
Ася, изкусителка такава!  Twisted Evil Преди малко като излизахме и мъжа ми казва, че ще изпраска една голяма шоколадова торта, но като направих тъжни очички (опитвам се упорито да заобикялам сладко, мазно и тестяно) се отказа и пи само кафе  Laughing
Пети, наскоро получих писмо с такъв файл и не можех да го прочета и един мъж ми даде линк за програма, която става за четене само. Свърши ми работа. Ей сега ще подиря как се казваше.
Колкото до обзавеждане-ела да ми видиш грозната къща..Уж съм дизайнер ( в душата де, нямам диплома) , ама все нямам пари да направя това, което искам.. Sad
Делтич, благодаря ти за думите   bouquet Все ми напират едни такива работи да правя, но не мога и не мога да се реализирам..И рисуваното стъкло не мога да продам. Майка ми ме успокоява с лафа на комарджиите "На който не му върви на карти-му върви в любовта" Даааа, обичат ме много  Heart Eyes

Пети, ако съм те разбрала правилно-тази програма би ти помогнала:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=95E24C8 … mp;displaylang=en
и може би и това:
http://www.openoffice.org/

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 17:42 от elica676

# 337
  • забравих си мисълта...
Здравейте милички овненца  Hug, много ми липсвахте днес.
Но аз като я започнах от сутринта, та доооо 20:00 си скитах насам-натам.

Делтичка, от болките често не мога да спя, а и не мога по-дълго от 4-5 часа да лежа, ако остана по-дълго лошо ми се пише!!! 
Питаш за динозавърчето, него Вивиен ми го нарисува още за 10.04 и аз хайде да го лепна тук и вие да му се порадвате  smile3521.
А колкото до котака,виж го колко е измъчен горкия  newsm09. Не е случаен и надписа, че без кафе няма живот. Виж ме мен като си пийнах сутринта кафенцето и цял ден скитане  newsm47 нищо не боли повече  newsm47.

Ели, голям талант си, ще те признаят да знаеш!!!

Даже стягай куфара и идвай, че другата седмица почваме уж ремонта вкъщи, да даваш инструкции.
Ако знаеш колко работа ще ти се отвори   smile3511, a и утре ще идва майстора, та ще трябва пак да се маскирам на сладкарка, че иначе знае ли се  smile3503 smile3505

# 338
И ти ни липсваше, Вени  Simple Smile С най-голямо удоволствие бих ударила едно рамо, но не си ми съгражданка  Laughing
Дано оправиш здравето си..  Praynig
Приспа ми се-лека нощ и прекрасни сънища. Макар че подозирам, че сте доста напред с материала  Laughing

# 339
# 340
Добро утро Овнета
как сте?
ето и днешното хороскопче:
В този ден сте склонни да общувате с хора, които ще  ви осигурят контакти с финансови институции. Ако целта ви е уреждане на кредит, не сте избрали правилния път. Стабилизирайте собствените си позиции и проявете инициативност. Анализирайте постигнатото не само в деня, а и през изминалата седмица.

# 341
Здравейте милички! Hug
Много ми липсвахте, но имах тези дни много работа. Нали не ми се сърдите Flutter?
Галя, мерси за хороскопчето Hug.
Пети, много сладко кафенце и аз така се чувствам в момента smile3507 хич не ми се бачка ама нямам избор.
Ели, имам един въпрос към теб понеже виждам, че се занимаваш с изкуство. Така, в събота съм на сватба, но не на каква да е сватба, а с носии Mr. Green на полето. Младоженците са наши много добри приятели и реших да им нарисувам две бутилки, които могат да ги използват за оцет и олио. Но проблемът ми е там, че ги нарисувах с водни боички, станаха много интересни. Знам, че има боя за рисуване върху стъкло, но в момента нямам такава. Та да си дойда на думата, ако ги лакирам с лак (и какъв да е той) ще се получили или ще се зацапа?

# 342
Добро утро, момичета Simple Smile
Медуза-не ми трябвало да се зацапа ,ако лакираш, защото са на различна основа. Аз лакирам с лак за камък, но знам че има добри резултати и с други лакове. Не се занимавам отдавна с рисуване на стъкло (9 месеца) и още не съм разучила всички материали и действията им.
Егати оригиналната сватба!!Носии, на полето.. Grinning
Галя, мерси за хороскопчето .Май е верен-отивам след малко в банката  Wink
Пети, много закачливо кафенце. Май трябва да повторя първото, че още ми е сънена мутричката  Grinning

# 343
  • Varna
ОВНЕНЦАТААА newsm68
ГАЛЧЕ- благодаря за хороскопа. Все за разни парични институции и хора със парички тоз днешния хороскоп. Нищо за мене. Пак празна ми торбичката Laughing
ВЕНЧЕ- Hug какво ще му сготвиш на майстора бе Душа?
ПЕТЕ- това кафе е Убиец , мацка Hug
МЕДУЗКА- направо благородно ти завиждам за сватбата. Божейй ще е нещо страхотно със тез носии. Някой скоро няма ли да прави сватба бе Hug smile3503
ЕЛИЧКА Hug Обра ли банката, сестро newsm47

# 344
Още не съм тръгнала.Досега снаха ми ми правеше маникюра-тъй де, ако ще обирам банка да съм хубава я  hahaha hahaha
Пак имаме авария на водата и не виждам смислъл да стоя у дома. Очертава се една разходка по слънчевите улици.
М/у другото коя овничка беше от Аспарухово/Варна? Май не съм я засичла в новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт