Израел -> 46

• 31 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • T"A
Аватарите и линииките са сложени от Кико ...той се занимава с тези неща  atwork

Браво на момчето!  thumbsup
Пробвайте да наредите линийките по две на ред, за да ти излизат без маркер отстрани и да се виждат всички  Wink

Илка, тук би било много трудно да се направи сватбата по този начин... Ако няма вечеря, не биха го признали за сватба, веднага ще се намерят обидени и изобщо - главоболия... Има известна консервативност в това отношение...  Confused

Споменавала съм и преди, че нашата сватба със 100 гости се смяташе за малка (а беше планирана да е с 60..., да не говорим, че от моя страна поканените бяха не повече от 10 човека), и въпреки големите разходи, които поехме изцяло за своя сметка, имаше подхвърляния, че е скромна (явно заради броя на гостите...  ooooh!)

Тигър, вие защо се насочихте към Виена? В смисъл, миналата година бяхте там, може би си заслужава да пробвате друга дестинация... Иначе със сигурност ще се намерят нискотарифни полети, то това си е пазарна ниша, все някой ще я запълни...  Thinking

Получих новия каталог на Икеа  coolcool дала съм срок на любимия до рождения ми ден да сме напазарували и колкото по-скоро - толкова по-малко поръчки ще са ми се насъбрали  Mr. Green Ето го и он-лайн: http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/IL/

# 136
Малей,кви страхотии има в тая Икеа!Влюбих се в това http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/ikea_catalogue/IL/П&# … 89;то жестоко! coolcool

Подаръците за рожденният ми ден си ги искам два месеца преди това Mr. Green,всичко което се купи е последно ,и е подарък Mr. GreenА,най-мразя да ми подаряват разни вазички,тенджери и всякакви домакински истории!

# 137
Наина,отскочете някой път до букурещката Икеа. Mr. Green
На вас ви е доста близо...
Даже сигурно ще стигнете по-бързо, отколкото до София.

На мен често ми подаряват някакви лигави книжки,които не чета.
Булевардни любовни романчета или приказки за принцеси. Laughing
Дарих ги на една библиотека,поне аз като няма да ги чета,друг човек може да иска.

# 138
  • Някъде там...
Дядо Хаджи, е па такава сватба с кеф ще направя  Grinning Свеки ми намекна на два пъти, че иска да дойде в Бг да се запознае с моите родители та тъкмо за такова чеверме се чудя къде мога да им спретна,но задължително ще има такова приключение за тях  Grinning
Наинка,аз не разбрах кое си хареса,не се отваря на една снимка  Peace
Мента,аз може би заради това се отвратих от тукашните сватби, че са за да напълниш хорските очи  Tired За разпределението на масите, мисля че беше напълно умишлено направено така-просто булката си е кучка  Tired Пример ще дам даже  Mr. Green Младоженеца (и него не го дишам) дойде да се нахрани на нашата маса а тя обикаляше между гостите като го видя като взе да го нарежда  Shocked Изкуствена работа ей... А с този каталог ме заболя главата  Mr. Green а мъжо някой ден ще го заболи кредитната карта  Joy Щях да ходя аз до Икея с една приятелка да разгледаме и той ми вика-Винаги съм ти имал доверие,но сега не съм сигурен дали мога да ти гласувам такова и да ти дам кредитната си карта  Joy (още нямам моя)
Илка,аз харесвам много удобството на блок масите  Grinning обаче вашата сватба е била само млади хора  Peace А тук са от бебето до 120 год. та трябва да има къде да се кърми и къде бабите да обсъждат младите  Joy

# 139
Бубе,ами пробвах няколко пъти,но отваря първа страница.Това което си харесах е в червено и цикламено,със страхотен килим в бяло и черно на рае,и по края червено!
А за чевермето,ти покани свекърите си в БГ,покани и твоите форумски другари Mr. Green,и ето бг сватбата ти е готова! Laughing

Плюшка,Букурещ ми е по-далеко,е по-малко от колкото до София,но пък Констанаца ми е на 80км.,а те дали имат Икеа? newsm78

# 140
  • Някъде там...
Aaaa сватби не правя аз  Mr. Green Сватбата беше преди мммммммммммммм 8 месеца  Joy кой бил ,бил  Joy А беше огромнаааааааа сватба  Joy

# 141
ММММ обичам да разглеждам онлайн списания мързелива работа /ейзе кеф  Grinning/ . Много интересни нещица има в тази Икеа, хайде дано по скоро да направят и в София. А цените в каква валута са?
 Да се похваля днес в Билла зареждаха със вашето сиренце Котедж тъй че в скоро време може да се опита  smile3534 /още не го бяха наредили във хладилната витрина/.
Бубе свекърите  не са идвали никога в България предполагам ще е интересно да видят от къде идваш има какво да се види в бг.
Дядо Хаджия знае как да посреща гости  Peace

# 142
  • Някъде там...
Суничка, за Икея тук са си шекели в Европа си е евро а ако дойде в Бг ще си е левове...Свекърите не са идвали досега в Бг, но са обикаляли доста по света( като повечето израелци) И аз като мента се чудя каква програма да им спретна защото любимите ми места са пръснати из цяла България.Все пак на мен ми е рано да мисля за това а и ще се съобразя от сезона, в който ще гостуват  Peace
Сега забелязах удобството да поразбираш малко от иврит  Mr. Green Прочитам си аз някоя друга думичка амуд а ба ,амуд а кодем  Joy (беше ми трудно да се ориентирам как да подкарам списанието  Embarassed )

Наинка,кажи на коя страница е тази красота , за която говориш.Долу в ъгълчетата изписва номера на страниците

# 143
Бубе мерси  това списание което Ментичка е дала и разгледах беше на Иврит което значи, че тези цени са в шекели. Аз виках неволята и го подкарах от дясно наляво и след като прелистих повече от 200стр. моите хлапета ми изпращат някакъв сайт и като го отворих ми отиде Икеята на кино  #Cussing out и после трябваше да започна от начало, но установих че може и от ляво на дясно  Joy

# 144
  • На дивана, под юргана
... И аз като мента се чудя каква програма да им спретна защото любимите ми места са пръснати из цяла България.

Май ще се наложи да реанимирам една позабравена дейност като бизнес... преди време развеждах всички роднини и познати от Израел из България... имах приготвени маршрути - какво да видим за 3дни / 7 дни / 10 дни ...
И perah май има опит в това. Основната тънкост обаче е, да им предложиш адекватен режим през деня...
1) час-час и половина пътуване - спиране за похапване и кафе, ако е на място за разглеждане на нещо още по-добре
2) още час-час и половина пътуване - спиране за обяд и кафе - евентуално разглеждане
3) пак час пътуване - спиране за кафе и хапване (важи условието в т.1)
4) още час пътуване - пристигане на място за нощуване - настаняване и вечеря.

на следващия ден отново - така за 10 дни може да се заобиколят 3000 км и да се покаже най-основното от страната без да се отегчават много-много, а и да могат да се похвалят, че са видяли както повечето забележителности, така и повечето от важните кръчми и ресторанти...  Laughing 
Храната е съществена част от пътуването и в никакъв случай не трябва да се подценява! Иначе може да станат дори раздразнителни...   Wink

# 145

Плюшка,Букурещ ми е по-далеко,е по-малко от колкото до София,но пък Констанаца ми е на 80км.,а те дали имат Икеа? newsm78

Погледнах в румънския им сайт(с помощта на мойта приятелка румънка) и там пише само за Букурещ. Rolling Eyes
http://www.ikea.ro/contact.html
Ето точната страница.
Първо са телефоните и мейлите за контакт,после работното време на магазина и ресторанта и накрая номерата на автобуси от ГТ,с които можеш да стигнеш до там. Simple Smile

ПП.Нещото,което най-много мразя в Констанца са ужасните гълъби на един от площадите. Confused

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 18:41 от Плюшено Мече

# 146
  • На дивана, под юргана
Е-е-е-е, няма ли да им стане прекалено на румънците 2 магазина ИКЕА, а в България - нито един? Само един е в Румъния - в Букурещ. Поне засега.

# 147
Бубе,това е на 8-9 страница!Ако някой ден реша така да си обзаведа къщата,мъж ми ще  е в шок Mr. Green

Плюшка,благодаря  bouquetИ аз така си мислех,че в Констанца нямат,но в най-скоро време се надявам да посетя Румъния,че моя мъж обеща на майка си да я води!Свекърва ми е родена в Румъния,и се затъжи за роднините Mr. Green

Разбрах аз ,защо не мога да се регистририм във Фейсбук!Нямам достъп и до някой други сайтове!Долу в дясно,имам бисквитки,някаква идея как да ги махна newsm78

# 148
  • Някъде там...
Наинка:Control panel-Internet options-General-Delete
Delete-ще го видиш в средата на прозорчето  Peace
Дано да съм помогнала  Peace

# 149
  Здравейте и от мене  ОТ РОДНА ЗЕМЯЯЯЯ !  Party Grinning Whistling

Хубаво и леко минава времето ! И тук жеги ! След няколко дена - захлаждане. Вече бяхме на село , а баба и дядо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes толкова се радваха !!! Играха децата на воля в двора , поливаха цветята и лозите , ядоха грозде (видяха , че  е  горе на "тънкото дърво" - лоза  Mr. Green ) . Вече чакам гости , много хора искам да видя . Няма какво толкова да разказвам за сега . От време на време  ще хвърлям едно-две очи и към форума - както дойде !  Simple Smile

Шабат шалом !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт