Израел -> 46

• 31 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Наинка я пробвай от тук дали ще ти се отвори http://www.facebook.com/index.php?lh=5fb5c45f63a1405d892a95b230d35d66&
Тали и на мен ми направи впечатление че не носят цветя.
Бубе оценила те е свеки браво
Аз във фейсбука си нямам Хенд и Ментичка  Sad и не съм видяла снимките на Хенд

# 121
Съни,същата работа и от линка,който ми даде,изписва ми същото съобщение!

# 122
Странно защо така, а принципно имаш ли достъп до чужди сайтове.
Аз пък си намерих Ментичка и Хенд  Grinning

# 123
    Наина, в съобщението пише, че имаш проблем с интернет доставчика.
Check that you are connected to the internet- провери си кабелите, както и настройките за интернет.

# 124
  • Някъде там...
Някой Firefox да не би да забранява достъпа?  newsm78

# 125
Някой Firefox да не би да забранява достъпа?  newsm78
Напълно възможно е !Иначе чужди сайтове ми отваря без проблем!
Ще питам комп.специалист,да видим той какво ще рече!

# 126
  • София
здраавейте, израелтяни  Laughing

минавам само да кажа, че всичко при нас е наред, с изключение на някакъв упорит вирус на лаптопа, за това липсвам, ако въобще сте забелязали липсата ми де  Embarassed

но пък в това време ми се случиха сумати други неща за няма и два дена! обраха ме, водих Ида на ясла, да се запознае с децата, върнаха ми портмонето, вкл. 20те стотинки, които бяха вътре (нямаше никакви други пари!) и на всичкото отгоре днес имаме годишнина от сватбата  Heart Eyes

който се интересува от подробности да отскочи до "последни публикации", защото нямам време, че мъника се събужда и ще ходим на разходка с таткото  Mr. Green

а аз пък нямам никой от вас във фейсбука  Crossing Arms

# 127
  • T"A
Илка, ще те издиря във ФБ, нямай грижа  yes

Момичета, намерих си халката  Peace Беше се скрила в банята, явно е паднала, като съм се къпала (ако я свалям аз, свалям и двата пръстена). Късмет, че е станало вкъщи  Sunglasses

Бубе, не ги знам суеверията...  Confused Ако знаеш нещо, предавай по жицата  Wink
Аз се притесних заради сантименталната и стойност само, пък и си я харесвам, не ми се ще да я губя още в началото на брака  Hug
И девер ми пътува за Ирландия, с приятелката си. Той е бил там и по-рано, но сега на нея и се приискало, та хоп-троп - в самолета. Свекърва ми пък заминава на остров Крит, със свекър ми. Скъсаха се от пътешествия тези хора, един се прибира, друг заминава  Laughing
Подаръци по принцип не очаквам, но пък бих се зарадвала да получа... та, ако някой се намира в приказка с мойто свекървище, може да и намекне... Whistling

Аз съм малко уморена, така че ви напускам  bye отивам да мързелувам пред телевизията с "Исардут" и пица Хът   Stuck Out Tongue Winking Eye (нямам срам, но пък съм в настроение  Mr. Green)

# 128
  • София-България, Израел - където си поискам
Илка, честита ви годишнина  bouquet много любов и разбирателство ви желая Hug
аз по примера на други майки от тази година когато излизам с децата си слагам една малка чантичка, която е премятам през рамото и тялото в нея слагам телефона, пари и ключовете и съм спокойна.Преди дамската ми чанта я слагах на пейката и постоянно дебнех някой да не ми я открадне. Съветвам те в количката да не държиш пари и документи.
Мента, радвам се ,че си намерила халката Peace аз бях сигурна, де Mr. Green
Бубе, и аз се радвам за новините около теб Hug пиши как е минала сватбата Grinning.

# 129
  • На дивана, под юргана
... Късмет, че е станало вкъщи  Sunglasses

Кое, къпането ли?  Laughing    ... майтап!

Важното е, че се намери!

# 130
  • Някъде там...
Мента,радвам се, че цялата история е с добър край  Peace
Сватбатаа...Булката беше невероятно красива, равина беше супер забавен,кратък ритуал,ужасна музика,кошмарно разпределение на масите  Tired Цялата компания на мъжо бяха пръснати на различни маси,ние стояхме с непознати...двойката, която се ожени предната седмица също с непознати...Единственото хубаво беше, че имаше една песен-салса,и си имах партньор за единствения ми танц (всичката друга музика беше чалга  Sick )Та така...за тази година приключихме с приятните поводи и неприятните начини на празнуване....
Лайла тов  Hug

# 131
  • T"A
Илка, в тарапаната забравих да ти честитя  Blush Дълги години на семейно щастие, любов и разбирателство ти желая   bouquet

Бубе, аз много се дразя на такива недомислени "подреждания" по маси  Rolling Eyes Нас миналата година ни бяха сложили на резервната маса, която беше встрани от празнуващите, на път към тоалетната. А всички ние, които бяхме на тази маса, бяхме потвърдили идването си, т.е. не сме били под въпрос, да не сме се обадили или да сме се колебаели  Crossing Arms И не можеш в такъв ден да кажеш нищо на младоженците, за да не им разваляш празника и се разправяш с отговорника за събитието от страна на "заведението"...  ooooh! А на моята сватба пък имаше хора, които си бяха довели някакви роднини, без ние да сме ги канели..   Shocked (като че ли не ни стигаха самопоканилите се...   Confused)
Отделно, приятелите на Ментов бяхме ги сложили на 2 маси, а те решили да ги съединят, но при съединяването се губят места и 3-ма поканени бяха останали вън от тези 2 маси (те пак са приятели на мъжа ми, но не принадлежат на въпросната компания Rolling Eyes). Големи неразбории стават...  Stop За това съм казала, че втори (в сл. - трети) път сватба няма да вдигам  Naughty

Мента, радвам се ,че си намерила халката Peace аз бях сигурна, де Mr. Green

Така, де, сама си създавам екшън в живота  Mr. Green Но поне не мога да се оплача, че ми е скучно  Laughing

... Късмет, че е станало вкъщи  Sunglasses

Кое, къпането ли?  Laughing   
Joy

# 132
  • София
...Та така...за тази година приключихме с приятните поводи и неприятните начини на празнуване....

Бубе що не вземете да се дигнете с твоята любов туканата у нашенско, па да ви спретнем нящо по наш сертип бе.

Аз така го виждам нали. Събираме се така на некоя полянка с едно теленце на чеверме. Бай Евлоги ще го хванем да пече чевермето - справя се страхотно с тия работи, а пък стрина Цонка ша омеси погачата. Събираме се нали само нашата компания и дъниме яко само наши хора. Това нали на видео после в ютубето и ела глей после колко хита ще имаме и как ще се променят сватбите в Израел.

smile3521 newsm53 newsm62

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 10:37 от дядо хаджия

# 133
  • София
мерси много за честитките   Hug
и на прибавилите ме във ФВ    bouquet

по повод разпределението на гостите по сватбите - за да избегнем подобни сконфузни ситуации, недоволни приятели, разделени компании, проблем със самопоканили се и т.н.  Crossing Arms, просто решихме да няма маси, да няма места и да наблегнем на пиенето и танците  Party  Mr. Green имаше почерпка в синагогата след хупата, на шведска маса, на крак в двора (ние прекарахме цялото време в снимки с гостите) и после си бяхме запазили едно заведение в близост до синагогата за същинската част на веселбата - танци до зори (или по-точно до полунощ  Wink )

# 134
Цитат
Скъсаха се от пътешествия тези хора, един се прибира, друг заминава
 Мента,нека им е зле ,а? Grinning  Добре ,че намери халката newsm10 ...точно сантименталната стойност е важна ,а разни суеверия нямат значение ...

Цитат
здраавейте, израелтяни
Еле па Я! Mr. Green

Цитат
ое, къпането ли?  Laughing    ... майтап!
newsm62 rotfImbo

Цитат
За това съм казала, че втори (в сл. - трети) път сватба няма да вдигам
smile3521 ни брак ,ни сватба искам втори път!

Аз ,иначе съм добре ...да знаете ....но не мога да хвана ред за комп ...Кико с разните игри не ни дава никаква възможност .Геймър  CrazyТака ще е до 13 .След това си заминава за Търново .Уффф,училищееее,училищеее....

Тали ,пиши ми във ФБ да се разберем кога Мади и Меди да си пишат и по кой таен канал да става  Mr. Green

Аватарите и линииките са сложени от Кико ...той се занимава с тези неща  atwork

Общи условия

Активация на акаунт