Израел -> 46

• 31 799
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Тали на каката и е много весело за разлика от на Вик той милия май се притеснява какво  що ще бъде. Дано да си ходят с удоволствие и леко да им върви ученето.

Само Левски да се включа и аз в отбора и аз като Тали от малка съм им фенка /заради Наско Сираков  Grinning/

# 106
Нямам никакво време за писане.цялата банда си е у дома....
Малко снимки от срещата в Интериор сити      http://detralex.snimka.bg/children/lyato-2009.406154.14544311

след тях са снимките от неколкочасовото пребиваване във Видин.Особено ми направи впечатление  едно заведение ,намиращо се на гарата ...оставям на вас да го откриете .... Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 22:56 от Татянка-бърборанка(DIM)

# 107
  • Някъде там...
Много са сладки и двамата  Hug

# 108
  • T"A
Добро утро!  Grinning

Получихме снимките от Ерусалим, но няма да пускам албума, защото повечето снимки са на деца и бебета в смешни пози....
Но обещаната гледка от ресторанта е на тази снимка  Simple Smile
И още една гледка от същото място на залез слънце: църква
Тук сме групата в гръб по улиците на стария град (християнската част): снимка
Братовчедката на мъжа ми в един от редките моменти, когато е в настроение  Laughing: снимка (тук сме в етиопската част, над Божи гроб, а моят Ментов мъж, който не се вижда, бута количката, защото в Ерусалим е страшно уморително да буташ и на родителите им беше нужна помощ от време на време... малката госпожичка нямаше намерение да ходи)

Имам и една умопомрачаваща новина  Sad - загубила съм си брачната халка.  Sad
Вчера попълвам някакъв майтапчийски тест и единият въпрос беше колко пръстена имам на ръцете... чудех се дали съм си сложила годежния и брачния пръстен, понеже ги свалям като готвя, чистя, пера... И установих, че съм само с един  ooooh! Голямо търсене падна снощи, направо се побърках, но - уви! без резултат  Rolling Eyes Много ми е тъжно, така ми се иска да си го намеря  Confused

Татянка, във Видин да нямаш предвид магазинче някакво със странно име? Я, кажи, защо срещите са в този Интериор сити?  Thinking
Тали, много са ти сладки учениците, обаче Вик наистина изглежда наплашен...  Whistling С какви впечатления се върна от първия учебен ден?
Петя, аз не разбрах с точност кога летите, но останах с впечатление, че днес, така че ти желая лек полет и приятни емоции на родна земя  Grinning

Весел ден на всички, аз днес ще трябва да си напусна двореца, защото пак ще идва мадбир да си довършва недонаправената работа по разгонването на гадините-хлебарки  Sick

# 109
Цитат
Татянка, във Видин да нямаш предвид магазинче някакво със странно име? Я, кажи, защо срещите са в този Интериор сити? 
   Laughing Хихихи,точно това име имах впредвид ....гениално е  Mr. Green  rotfImbo
Срещите  в Интериор сити се организират от Baby park.Там са изложени техните неща .....

Мента ,а за халката ....оооо,ужас!Търси ,търси ... да не си я свалила във вас ? newsm78

Наина,френд уил би френдс ....Левски,ЦСКА - няма да се караме заради едни некадърници я! (нИ мЪ бийте  newsm43)

# 110
  • Някъде там...
Пете,лек полет и приятна ваканция Hug
Мента,не го търси пръстена  Peace хората казват, че златото се крие, така че ще го намериш просто случайно тези дни  Peace (разбира се ако не се е запилял навън,за което се надява, че не е  Praynig )Ще те помоля само да не проявяваш типичното израелско поведение за бабешки вярвания и суеверия (ако има за пръстени де)Ако си проявила и грам суеверия ще ти скъсам ушите  Naughty

# 111
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента, дано си намериш халката.Опитай се да си спомниш кога последно е била на ръката ти Rolling Eyes.
стискам палци да я намериш Peace.
Тали, като не съм регистрирана във фейсбук, аз как мога да видя снимките newsm78.

# 112
О, Жаки ще трябва да се регнеш  Laughing... шегувам се, ще ти пиша на ЛС.

Вик е поуспокоен от първият ден. В тяхното училище правят пържество, но не първият ден, а в близкият петък (хем и повече родители присъстват без да отсъстват от работа). Така децата каточе ли свикват по- бързо с мисълта, че са на ново място.
Бубе, първото нещо което още на времето ми направи впечатление е, че тук не се носят цветя на учителките както в БГ. На края на уч. година по принцип им купуваме подаръци (родителското настоятелство) и който иска може и сам отделно.
Иначе полагат много грижи да се почувстват децата добре, задължителните градини (5г) поне веднъж в месеца прекарват един ден в училището, в което ще учат запознават се с учители и самата сграда и така.

Балерината ми тази година ще ходи по всяка вероятност на R&B и хип хоп танци. Групата ще ръководи не безизвестният у нас Клод Дадия  Grinning (съдийстваше в предавания от сорта роден да танцува). Вик пък иска и джудо и баскет, че и футбол, но се боя че няма да се оправим във времето, затова ще трябва да избере. Ще го заведа на всички, пък каквото сабя покаже.

Мента и у нас ще идва мадбир, но в шиши. Ще спим при приятели, а шабат ще ходим на сафарито, че миналият искаха на плаж и ходихме на хЕрцелия.

Пете, ако надникнаш- лек път още веднъж и се обаждай от там Grinning!

# 113
  • Някъде там...
Тали, а тези извънкласни програми задължителни ли са или просто са по твое усмотрение?
Жаки ще се регнеш и ти във фейсбул виждам аз  Mr. Green Мента и Танчето се опъваха ама накрая се включиха  Mr. Green Там можеш и постоянно да следиш снимките на Ханд (прекрасни са) Не се чуди много а скачай при нас   Hug

Аз се подготвям за по неприятната сватба(младоженците не ги обичам много)Преди няколко дни пихме кафе и все ме захапваха,че не работя без да им пука, че не зависи от мен  Tired Всички знаят, че работата ми е болна тема дори свеки не говори за това  Peace И да се похваля вчера свеки ми купила нови чехлички (сладурски)  Grinning Днес ходихме двете да пием кафе, че тя вдругиден лети за Ирландия да си види малката щерка(и от там ще чакам изненадка  Mr. Green )

# 114
Мента,дано да си намериш халката Praynig,ще изскочи от някъде!Аз моята е търсих пет месеца,и на края я намерих на място където никога не съм предполагала,че мога да я сложа!

Бубе,ти поръча ли си нещо от Ирландия,или чакаш изненада? Laughing

Тали,твоите деца явно обичат да спортуват  ,за разлика от моето ,което уважава само един спорт,на дивана с дистанционното Laughing

Отивам да се регистрирам и аз в тоз прословут Фейсбук Mr. Green,че много снимки изтървах!

# 115
Е, Бубе много се радвам за промяната в свекито ти. Видя жената, че си свестно момиче и виж как обърна страница, браво и на двете ви.

Относно спортовете, не са задължителни, но според мен така е по- добре вместо да щуреят вкъщи, пред компа или по улиците.

А Наинка те и моите ги домързява понякога, но все още ги строявам и изнасям на подскоци  Laughing.
Като се регнеш дай си името да се намерим и там  Hug. И Жаки ще се регистрира скоро  Peace.

# 116
  • Някъде там...
Наинка,аз затова и казвам на Мента да не се притеснява, че ако не го е изхвърлила  ще се появи-златото се крие  Peace За подарък не съм си поръчвала, но тя знае, че обичам сувенири.Тя има много хубав ключодържател  Grinning
Талинда, супер е , че спортуват децата  Grinning

# 117
Бубе,ще чакаме да се похвалиш после! Laughing

Не мога да се регистрирам,изписва ми ето това:Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint `/ajax/register.php': A network error occurred. Check that you are connected to the internet.Аз ли нещо бъркам newsm78

# 118
  • Някъде там...
Аз мисля, че е грешка на фейсбук-опитай отново  Tired

# 119
Бубе,пробвах сигурно 10пъти,е няма и няма!Ама аз нали съм упорита ,ще продължавам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт