Израел -> 46

• 31 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Хей,мисля, че никой не е коментирал това:
http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7 … %D7%9E%D7%A8.html
Преслава Пейчева-Мюзик Айдъл
От Добрич е,все хубави хора сме bowuuДо преди това ,не знаех,че я пее Ищар!Но ,като я изпя Преслава,направо настръхнах,има страхотен глас!Не мога да кажа,кой я пее по-добре! Mr. Green

# 91
  • Някъде там...
А кой победи?

# 92
Хей,мисля, че никой не е коментирал това:
http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7 … %D7%9E%D7%A8.html
Преслава Пейчева-Мюзик Айдъл

За човек не знаещ иврит се справя добре. Тук там бърка звукове, най- ми се наби "зира", вместо "сира", но вокалното и изпълнение е много добро, така че като цяло- браво!

Жаки, много са сладки и слъчеви децата Hug!

Аз пък ни в клин, ни в ръкав се натъкнах на блога на Дуду (лека му пръст). Леко ироничен хумор в негов стил, върху песента What a wonderful world на Луис Армстронг.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1399216

# 93
  • Някъде там...
Талинда,ти от нерви заради утрешния(вече днешния) ден ли не спиш?Не си спомням някой да е разказвал за първи учебен ден тук та я разкажи мънинко за какво става дума и дали се приближава до това, което е в Бг  Hug

# 94
  • T"A
Добро утро!   food010
Бубе, за изпълнението на Преслава е ставало дума, то е от по-миналата година, мисля (аз тогава бях за Невена). В линка, който си дала, ме зарадваха коментарите на иврит (пишат, че изпълнението ги е развълнувало, че настръхват, като го слушат)  Hug И на мен ми се набиват грешките в произношението, и всички израелци, на които съм прослушвала песента, коментираха, че някои думи просто не звучат и им е трудно да се абстрахират от това...  Confused Иначе момичето е страшно талантливо, има хубав глас, но на мен ми звучи много по-красиво, когато изпълнява на роден език, има "Хубава си моя горо" - аз лично я възприемам по съвсем друг начин, много повече ме "докосва".
А за иврита е нормално - първо и е чужд език, второ - Етиен Леви, който и е помагал със заучаването на текста, също не владее езика. Вярно - живял е в Израел 2-3 години, учил е в улпан като всички нас, но все пак знаем, че това не гарантира научаването на иврит  Wink (макар че, когато той пее на иврит, изпълненията му са много чисти, без акцент)

Меченце, виждаме подписа   Grinning Явно цесекарската агитка в тази тема не е много силна...  Whistling
Миналата седмица тук имаше важен мач - Макаби  Хайфа победи залцбургския отбор и се класира за шампионската лига. На мъжа ми приятели са фенове на Макаби Хайфа и за това ми се наложи да го търпя, докато прехвърля от време на време каналите, за да види резултата  Laughing

Днес е първият концерт на Мадона тук (ще има два), в парка Яркон... Иска ми се да отскочим до парка да я чуем само...  Grinning Иначе се очакват страшни задръствания в района, а това хич не го обичам, защото вместо за 10 минути, Ментов се прибира след час и аз изперквам да го чакам вечер, а накрая се разбира, че е пътувал през трети град, за да стигне вкъщи  Rolling Eyes

Къде се загуби Танчето? Нали съм голяма инсперкторка по присъствието  Mr. Green все за някого, който липсва, ще питам  Naughty

# 95
  • На дивана, под юргана
Меченце, виждаме подписа   Grinning Явно цесекарската агитка в тази тема не е много силна...  Whistling

Мента, става дума за подписа на Спас Делев (или както там му беше името на онзи футболист  Laughing ) върху ръката на Мечето. Може би сега няма да я мие поне до Нова година в тази й част...  newsm78

Само Левски!  Laughing

# 96
  • T"A
Мента, става дума за подписа на Спас Делев (или както там му беше името на онзи футболист  Laughing ) върху ръката на Мечето. Може би сега няма да я мие поне до Нова година в тази й част...  newsm78

Само Левски!  Laughing

Аааа, извинявам се, аз съм вечно недоразбрала  Embarassed  Но поне догадката ми за преобладаващо левскарска агитка май се оказва вярна  Laughing Аз съм имала и левскарски и цесекарски период, какво бях последно вече не помня  Joy Искало ми се е да отида на някой мач, но не мисля, че ще ме свърта 90 минути на едно място... и с това се изчерпва страстта ми по футбола Whistling

# 97
  • София
... Но поне догадката ми за преобладаващо левскарска агитка май се оказва вярна  ...

Евреите отдавна се славят с най-много пророци на човек от населението, така че нищо чудно, че и ти познаваш.  Laughing

Та-рам-та-та-та-там. (тука има един тъпан - в случая е барабанчето на внучката - дето го удрям нали за по силен ефект на агитката - а внучката пък надува една пищялка, та да не ви разправям бабата как гледа с "умиление").

# 98
  • На дивана, под юргана
Така-а-а! Денят започна зле - Скай Юръп прекратяват дейността си. http://www.skyeurope.com/en/skyeurope-suspends-its-operations
А ние си бяхме букнали за януари да летим до Виена... Дано се появи друга евтина авиокомпания до там.
Все пак, да видим какво ще е доброто от днешния ден!

# 99
  • София
Така-а-а! Денят започна зле - Скай Юръп прекратяват дейността си. http://www.skyeurope.com/en/skyeurope-suspends-its-operations
А ние си бяхме букнали за януари да летим до Виена... Дано се появи друга евтина авиокомпания до там.
Все пак, да видим какво ще е доброто от днешния ден!

УИЗЕЪР не летят ли на там ?

# 100
Цитат
Само Левски!  Laughing
  САМО ЛЕВСКИ    smile3534

# 101
Цитат
Само Левски!  Laughing
  САМО ЛЕВСКИ    smile3534
Щом си от Левски,повече с теб няма да играя! Crossing Arms Mr. Green

Тигър,а Вие купихте ли си билети,или само имахте намерение?

# 102
  • Някъде там...
Левски....ЦСКА  newsm78 Аз съм за тези, които ще ми платят да викам за тях на стадиона  Mr. Green Изобщо не гледам мач  Grinning

Ментичка,аз влизам във форума от една година та може да съм пропуснала коментарите.На мен Хайя ми изпрати линк към клипа  Peace
Пете,трепка ли сърцето  Grinning Утре е деня  Grinning
Танче,какви вкуснотии си наредила???От къде такива идеи?

Пфу,отивам да чистя мммммм ако някой изяви желание да чисти -да заповяда  Mr. Green

# 103
Аз съм левскарка стара (още от детската).

Бубе, по- различно е, определено. Ще разказвам вечерта, ето снимки за начало.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30641620&id=1521227656 … 227656&ref=nf

# 104
 Тали, аз не много често съм си падала по  творенията на Дуду (лека му пръст ... сякаш  още е жив бе ... чак ми е странно ...) .Това клипче ми хареса . Много истини в него - събрани  на кратко ,  леко поднесени.  Блузката му тЕсНа на кОремБала обаче  Mr. Green ... Замина си човекът, ей !
  Видях  снимките - сладури!  Simple Smile

Боряна ,трепка, трепка  Grinning ... Всичко е готово, та чак се чудя какво ще правя сега цял ден , няма нищо вече за подреждане  Joy и взех да снова от стая  в стая  и да се сакълдисвам вече !

Мента , ние с Естер  се разминаваме по държавите  Mr. Green Хайде , вие може да я  чуете . Как стана , че нейният набор  си замина и не можа да  осъществи замисленото грандиозно завръщане ... Лека му пръст! Живот ...

http://www.youtube.com/watch?v=re7ZTz06Odg&feature=related   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт