АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 901
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честит рожден ден на Пламен - Виктор, Христо и Кирил!
Да са здрави и щастливи!

Честит рожден ден на Гера!

Пиванова, дано да не е нещо сериозно и Перси бързо да се оправи Praynig.

# 31
Честит рожден ден на Кирил ,Христо и Пламен -Виктор.Много здрае и щастливо детство.

Пива дано бързо се оправи Перси.

# 32
Здравейте на всички!

Ние се върнахме от хомеопатката. Взехме подходящите мерки за овладяване на кихавиците, дано има резултат. Перси все още е с хрема и температура, но хубавото, е че не спира да дивее, все едно не е болен.

# 33
Теди е с червено гърло,и ние минахме през хомеопата,утре ще пиша повече Outta Joint

# 34
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Симон! Нека расте здрав и много успяващ!

Ние се по-добре от вчера.

Успешен ден !

# 35
Добро утро Simple Smile

Пиванова,радвам се за вас,Теди е все така няма подобрение....днес ще го водя пак при хомеопатичката Tired

# 36
Благодаря за миллите пожелания!Почепете се за здравето на Пламен. Hug

# 37
пускам клипче на Теди от преди малко Laughing

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000014574027&ref=p … v=103425836334568

# 38
Много е кротичък, личи си, че не се чувства добре. изпращам му въздушна целувка, на малкото момче  Heart Eyes

Алма, тортата твое дело ли е ? Много е хубава и оригинална  Heart Eyes

# 39
Не е Тони.Не посмях да направя торта за рожденния ден.Ние поръчахме от Неделя една.Но определено ми хареса тази и може би ще се пробвам да направя нещо подобно.

# 40
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИ! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО МОМЧЕ, И ДА СЛУША МНОГО БАТКО И МАМА!

Пива, радвам се, че Перси вече е по-добре. Hug
Морска, аз пък нещо не успявам да видя клипчето.  Confused Ще пробвам довечера от вкъщи. На Теди пожелавам бързо, бързо да оздравява.  Hug

Ле-ле, сега да ви кажа, аз утре пред каква тежка задача ще се озова - ходене на концерт на Мадона, на който сигурно ще има 50 хиляди души с 5-годишно дете. Crazy Ако успея да намеря билет в последния момент на мъжа ми, ще ми е определено по-спокойно. Но може да се окажем и сами с девойката, и тогава ще е  #Crazy

# 41
  • София
Честит рожден ден на Мони!
Да расте здраво и силно момче! baloni

Пиванова, радвам се, че Перси е по - добре Grinning. Какво стана с хихането? Нали имаше един период през който много кихаше, оправи ли се?
Морска, Теди е много сладък на клипчето. Ще стискам палци на момчето да не е нещо сериозно и бързо да оздравее Praynig.
Лулу, четох статия в един вестник, че за концерта на Мадона има още 10 000 свободни билета, били продадени "само" 50 000. Така, че имаш реални шансове да заведеш и мъжа си на концерта.

# 42
Марти-точно вчера заради кихането го водихме на хомеопат. Изписа му разни хапченца и започваме да действаме, дано скоро има резултат.
Лулу-супер, ще разказваш за концерта. Дано намерите билет и за съпруга ти, че само като си представя каква лудница ще бъде, леле!

# 43
  • В светлината на слънцето
Купих билет, сега вече ще ми е мааалко по-спокойно.  Grinning

# 44
Здрасти мами!!!

Честит Рожден Ден на Мони HugДа расте здрав и много,много обичан Heart Eyes

Вале,Пива,дано днес са по-добре малчовците Praynig
Вале,Теди е страхотен Hug

Лу,весело изкарване на концерта.Не мога да си представя какво ще е изживяването Crazy

Ние сме добре.До обед бяхме на Банкя-Ивон игра,търча,пада и пак от начало.После спа доволно Party
Днеска обаче е в стихията си.За един час от както е станала от сън свърши това:
Изпика се на ламината,от бързане да разхвърля цялото легло с играчките,беше включила котлона,пуснала принтера,който е затворен в гардероба,разнесла всички стъклени бутилки из къщата и за капак беше направила "клемче" от вода и нишесте за да си нахрани Мики Мауса,обаче върху тапицерията на дивана,около чинийките,които бяха сложени там с тази цел.Добре че,баба й я нямаше,защото щеше да припадне жената Crazy

Хайде,приятен следобед Peace

Общи условия

Активация на акаунт