Лелка, спокойно ще свикне момчето. Като всяко начало и това е трудно, но пък после като се опознае с връстниците си и като започне да си играе с тях ще ходи с желание
. Пиванова, ще стискам палци хомеопатията да помогне на Перси, че алергиите са много неприятни.
Ади, обувките са много хубави
. И аз на нейно място не бих искала да ги събувам Гита, дано бързо успеете да махнете соплоите
.Лу, не искам да ви се бъркам, но по - добре го оставяй по цял ден на ясла, защото ако го взимате на обяд, той ще свикне, че след като се наобядва ще дойдат и ще го вземат и като дойде момента, в който трябва по цял ден да е там, може по - лошо да стане. А така още в самото начало ще разбере, че трябва целия ден да е на ясла. Миналата година мислех и аз да правя така с Дани, но психоложката от ДГ ми каза, че това било по - вредно за децата, доверих й се, и не съжалявах
, но вие си знаете кое ще е най - добре за Сашко
.Днес Ани си говореше по детския телефон с някого и разговора беше следния:
"Да, да, 'азбах (разбрах). Ми, добе (добре). Да, да документите са пи (при) мен."
.Питах я с кого говори, обаче не иска да каже
Че по другия начин направо беше страшно, хич не искам и да си спомням. При това не за ден или два, а цели три месеца продължи драмата. 

На мен нещо не ми допадна обаче, изисква се дълго седене пред компютъра, пък ние двама се борим за един и успявам да поседна за 5-10 минутки само