АВГУСТинчето прави щури купони с парти-шапки и балони!

• 17 908
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит имен ден на Мони!

Лелка, спокойно ще свикне момчето. Като всяко начало и това е трудно, но пък после като се опознае с връстниците си и като започне да си играе с тях ще ходи с желание Grinning.
Пиванова, ще стискам палци хомеопатията да помогне на Перси, че алергиите са много неприятни.
Ади, обувките са много хубави Peace. И аз на нейно място не бих искала да ги събувам Laughing.
Гита, дано бързо успеете да махнете соплоите Praynig.
Лу, не искам да ви се бъркам, но по - добре го оставяй по цял ден на ясла, защото ако го взимате на обяд, той ще свикне, че след като се наобядва ще дойдат и ще го вземат и като дойде момента, в който трябва по цял ден да е там, може по - лошо да стане. А така още в самото начало ще разбере, че трябва целия ден да е на ясла. Миналата година мислех и аз да правя така с Дани, но психоложката от ДГ ми каза, че това било по - вредно за децата, доверих й се, и не съжалявах Peace, но вие си знаете кое ще е най - добре за Сашко Hug.

Днес Ани си говореше по детския телефон с някого и разговора беше следния:
"Да, да, 'азбах (разбрах). Ми, добе (добре). Да, да документите са пи (при) мен." hahaha.
Питах я с кого говори, обаче не иска да каже  Mr. Green. Понякога се изумявам, какви неща й ражда главата.

# 91
Лелка честит ти именник.Много да е здравичък и бързо да свикне на яслата.

Лу подкрепям Марти ,че по добре да го оставяш цял ден на яслата .В нашата ясла новите дечица се взимат на обяд първите 2-3дни.
Гита дано махнете гадните сополи.
Адистрахотни снимки .
При нас новото е ,че Ицко не ще вече да сядя на гърнето като пишка  .Взима го сваля гащите и казва "пав пакая"-прав ще пикая  и съсредоточено насочва струята към гърнето ама не винаги улучва.Много е смешен и съоветно кака му започва да рита от смях а той се сърди и войната е готова.Вчера Ицко сам си обу сандалките и много ме изненада.

# 92
Лелка да ти е жив и здрав именика,и бърза адаптация в яслата Hug  bouquet

# 93
  • В светлината на слънцето
За яслата и аз си мислех, че е по-добре децата да се оставят по цял ден, но така направихме с Теди, когато тръгна на градина и до Нова година беше страшна драма. После учителките ни казаха, че децата, които в началото са ги прибирали на обяд са свикнали много по-леко. То го видях и с очите си де, не че имаше нужда да го казват. Затова и мисля да опитам със Сашко по този начин. Може и да е по-леко, знам ли. newsm78 Че по другия начин направо беше страшно, хич не искам и да си спомням. При това не за ден или два, а цели три месеца продължи драмата. ooooh!
Марти, тя пак по детския телефон е говорила. А моя малък разбойник се научи да вдига и съответно отговаря/разговаря на истинския телефон. А мобилните, ако ги докопа, веднага г ги отключва и набира без проблем каквото му дойде. Веднъж беше набрал 112 на татковия си телефон. Кой знае колко са се чудили хората от спешния телефон като никой не им се е обадил. Mr. Green

# 94
Аз също поддържам полудневното пускане поне първия семестър. Така ми препоръчаха да направя миналата година, когато Виктор тръгна на училище (на 3 беше) и той свикна постепенно. После сам поиска да се храни там и да остава и следобед. Мисля, че цял ден в непозната обстановка и между непознати хора е твърде много за дете, което досега не е давано на ясла или градина.

За телефона- беше набарал и Антон веднъж мобилния и си цъкал господинчото, докато се зачудих защо е толкова кротък и отидох да погледна  Laughing От тогава и двата телефона са на високо и недостъпни за него. Сега обаче само ни дебне и сяда пред компютъра, отваря прозорци, създава досиета, после кликам по един час докато ги затворя всичките  hahaha

# 95
  • Видин
.... Веднъж беше набрал 112 на татковия си телефон. Кой знае колко са се чудили хората от спешния телефон като никой не им се е обадил. Mr. Green
А Марти преди няколко дни се събуди посред нощ и ние да го накараме да лежи му дадохме телефоните си. От моя е пратил смс на една приетелка, а от татковие 3 смс и се е обадил на колегата му, в 4ч през нощта. Човека не е спал до сутринта. От тогава всички тел се вдигат на високо Naughty
Да се похвалим и ние. Днес потвърдих за градината и като се прибера от София, правим изследванията и от 05.10 е на градина baby_neutral

# 96
Ехооо, няма ли ранобудни ??? Grinning

Днес е първият учебен ден за цяла Франция и заведохме баткото семейно. За жалост пак ще е със смотания учител от миналата година. Този човек все няма време и е много неорганизиран - ни сресан, ни постриган, с покарала брада, абе...на улицата да го срещна, ще го взема за клошар  ooooh! Но няма начин, ще го търпим.

Ади, много са сладки снимките на Ивонката и новите обувчици. Аз харесвам всичко, което купуваш  Heart Eyes

Лек и слънчев ден от мен.

# 97
о,има още от 7 и 15 съм се кукнала и с фермата се занимавам Crazy

# 98
Опа, ето ме и мен.  Grinning
Тони, честит ви първи учебен ден. Жалко за учителя, но може пък да решат по средата на годината да го сменят. Дали има такъв вариант?  newsm78
От мен приятен и весел ден на всички. Аз имам още малко работа по броя, след което започвам да действам по следващия. Mr. Green

# 99
Морска, тази игра е като дрога бре  Joy На мен нещо не ми допадна обаче, изисква се дълго седене пред компютъра, пък ние двама се борим за един и успявам да поседна за 5-10 минутки само  Confused

Лулу, човека е добър с децата (поне едно добро да има), но си е смотан и толкова срамежлив, че се черви ако рече някой да го заговори. За жалост е пуснал котва там, че и директор го направиха временно, явно не е могъл да откаже, пак от срамежливост  hahaha

Хайде, ще врътна едни макарони, че стана време за обед...

# 100
  • София
тони и Тото, макароните за обяд ли се ядат и как се готвят?
ни не сме приети в ясла, малко съжалявам...
Мжорска, тъкмо се наканих да питам какво ще отглеждаш, добре, че тони и Тото се вкючи Blush
Хора, от няколко месеца съм като бял човек- ходя на работа всеки ден, накъдрих се, корегирах си зрението, поотслабнах и направо съм като на 20 !:35:
Снощи бях на концерт в Пловдив с приятелка, Джон Лорд с пловдивската филхармония, беше фан-тас-тично!

# 101
Енитка, браво, само така ! Работата и грижата за себе си страшно променят самочувствието.
Макароните са солени, казват се "tagliatelle carbonara",италианска е рецептата. Запържва се лук и нарязани на ситно пушени свински гърди (така изглеждат
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://media.telemarket.fr/i … um=8&ct=image
. Когато са готови се заливат със течна сметана, слага се сол и пипер, оставя се на огъня малко да се сгъсти. Към сварените таглиателли или макарони свредели, се прибавя соса и се лапка. Рецепта за мързеливи, на които не им се готви.  Blush

Лека нощ. Надявам се темата ни да живне през есента  smile3503

# 102
Добро утрУ:)
Ето ни и нас от ранобудните съм аз ,но виж Марти не мога да го събудя.Сигурно знае ,че е на детска затова не иска да става. от понеделник сме пак на ясла,след 2месеца отсъствие. Добре се справя,не реве.Само понякога ми прави физиономии ,че ми е сърдит,че го оставям.Но за сметка на това вчера не искаше да си ходим от яслата,там щял да седи. Абе луда работа
Вчера ходих на ФМ. Всичко е наред с бебето,което ще е пак момче 100%.смя ми се ,плези се ... Така исках едно момиченце,но ...да е живо и здраво .Седя си вчера пред кабинета и си викам"дано е момиче",но вътрешно сякаш знаех ,че ще е момче Confused
Тони честит ти ученик
Лулу , аз като пусках Марти на ясла и аз така си мислех,нека ходи само до обяд 1-2 месеца. Но наистина не е хубаво за самото дете,то свиква да дойде някой да го вземе на обяд и е в очакване. Марти на 7 ден го оставих да спи,като го вземах след като са станали от сън  веднага,после по късно и така до 5ч. Та сега веждащ резултата ,не иска да си ходи...
Пиванова ,бързо да се оправя сладура!!!
Хайде лек ден на всички.Отивам да го будя вече прекалява

# 103
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОБРО УТРО  Grinning

Валеске- чудесна е новината. Само си представи колко ще са си близки братчетата. А пък ако се осмелите, може и момиченце някой ден да си направите  Hug

Енита, и аз като теб се чувствам много по- добре последните месеци. Работя, тренирам, излизам на кафе и на шопинг терапии, абе друго е  Grinning. Веднага се връща самочувствието и по- позитивен става човек.
То какво беше миналата година- само спях и мърморех, пълно обездвижване, желание за нищо.
Виж ти работата и социалните контакти какво правели с човек  Mr. Green.

Моята маймунка, още е хремава, ноо вече е остатъчно. Много помогна осцилокок., за два три дни елиминирахме проблема. Вчера си я прибрах със зачервено око от градината. Няма секрет, но за всеки случай капах капки д ане е конюнктивит. Най- вероятно, обаче, го е замърсила на пясъчника.

Отивам да я будя за градина, че после ме чака една торта да я довърша и фитнес залата ме зове. А после и на работ аще ходя и ако успея между всичко това да си запазя час за кола маска за утре, ще съм изпълнила деня  Crazy

Пс: Пак отправям апел. Момичета, не си спомням коя беше дала тази програма за възстановяване на изстрити снимки. Моля ви се, пратете ми линка на лични  Praynig

# 104
Валеске, чудесна СИНЯ новина!  Hug Хич не се тормози, че не е девойка. Знаеш ли колко ще им бъде хубаво на юнаците като пораснат. Момче и момиче е шаренко, да, но приоритетите им са различни и съответно разбирателството не е като да говорят на един език. Освен това може следващото да е момиче и така ще си има двама батковци-закрилници. Пожелавам ти го от сърце.  Hug Но преди това леко довършване на бременността и още по-леко раждане. Hug
Енита, искрено ти завидях за Джон Лорд. Аз имах покани за концерта, но за сметка на това нула време, за да успея да отида до Пловдив. Много си ги харесвам "Пърпъл" още от едно време, но все така се случва, че ги изпускам. Първият път като идваха бях със счупен крак и нямаше как отида на концерта, сега пък затваряме брой... Каварненските изяви не ги броя, че са ми мнооого далеч. Нищо, ще чакам да има пак. Grinning
Бобче, не мога да помогна за програмата, но нещо ми се върти в главата, че май Димяни имаше такива пристрастия.  newsm78 Пиши й на ЛС и я питай направо.
Тони, макаронки, а?  Mr. Green И аз ги обожавам. newsm22

Общи условия

Активация на акаунт