Пива радвам се ,че Перси е по-добре.
Морска много е сладък Теди
Да оздравява по-бързо

Лу благородно ти завиждам за концерта ,страхотно да си изкарате.
Нека расте много здрав ,доволно щур и безгрижно щастлив!

При по-голям късмет може и да се видим в блъсканицата.
Със свито сърце тръгваме към София.Майка ми ще го гледа сама и ако не успее да стабилизира положението ,ще прибегнем до антибиотика. 
Да ти е много здравичък Пламен ,много щастлив и завидно послушен!
Да е много здравичък и палав 
Много мразя да ходим някъде за толкова малко време,ама.............,поне няма да си седим тук и през уикенда.

Ние ще сме на терена довечера на концерта. Това на мен ми е любимата зона, защото поне може да се раздвижеш насам-натам. Отпред е доста гъчкано, но по-назад се диша по-спокойно. А седящите места са най-гадни, защото хем ги плащаш по-скъпо, хем като почне концерта всички скачат и пак си прав, но за сметка на това балансираш на някакво тясно място. Така че ако сте на терена може и да се засечем. Ние ще се отличаваме по Теди, която най-вероятно ще е на раменете на татко си.

. 

.
.

Танцьорите й пък са направо великолепни. Пя предимно неща от новия си албум плюс нови ремикси на старите си хитове. Имаше един много веселяшки вариант с цигански оркестър на La Isla Bonita. Абе с думи е малко трудно да се предаде емоцията. Теди геройски издържа целия концерт, чак към последните две-три парчета взе да й се доспива.