Перла-една изстрадана любов-13

• 28 991
  • 436
  •   1
Отговори
# 105
БЛАГОДАРЯ ТИ Simple Smile))))))))))))))) Hug Hug Hug Hug Hug Hug супер си   bouquet
Ще ти го напомня! И за да не е спам - не ми харесва Мехмет с тези мустаци

# 106
http://www.vbox7.com/play:a09a860e линк към 1 епизод, за тези, които не са го гледали.
Много ти благодаря !  bouquet Оказа се , че съм позабравила доста неща от първите епизоди !
Нали ще пуснете линк и към таз вечерните ипизоди , че май няма да мога да заспя , ако не ги гледам ! Wink

# 107
В гореспоменатия  от мен линк има и всички  newsm78 (мисля) епизоди.

# 108
В гореспоменатия  от мен линк има и всички  newsm78 (мисля) епизоди.
Май да ! Ще си направя и тук регистрация - видяло се е!

Момичета , направи ми впечатление още от първия епизод , Инджито задава все същия въпрос "Какво съм му направила ?" Cry
Ами там е работата - нищо ! А ,   трябваше - я да вземе пример от нас - каквито сме решителни - от вратата за краката и направо в храсталака ( или където там дойде ! )  Joy Joy Joy

# 109
ако Мехметчо е с мустачки го причаквам в първият храст с едно "бигче" и един крем "каро" пък във вторият храст да му мисли    ....  Joy Joy Joy

И с един сапун "Дуру Дуру" gydi  bath

# 110
 Laughing тук и аз

# 111
  • при най-добрия мъж...
Със или без мустак пак го вземам. Laughing

# 112
Довечера вече мъжо иска да излизаме и няма да ми мине номера със филма  hahaha smile3511 smile3515 ама ще излезнем пък после съм веднага при вас да видя какво коментирате и как са минали сериите  Joy и кой е по - по - най инат  hahaha hahaha . Те във вбокс ли ги качват първо  newsm78

# 113
хабиби май първо във vbox-a  Wink

# 114
  • Toronto
Прави сте, ако беше Мехмед с тези мустаки още от началото, едва ли щеше да има толкова въздишки по негов адрес. Тъкмо разправях на моя мъж снощи, че не прилича на турчин и ей го на! Laughing
Аз пък не очаквах такова нещо от Енгин, в началото ми изглеждаше добър човек. smile3515

# 115
Май единствено Онур не се промени от началото до края на филма  Sunglasses

# 116
ако Мехметчо е с мустачки го причаквам в първият храст с едно "бигче" и един крем "каро" пък във вторият храст да му мисли    ....  Joy Joy Joy

И с един сапун "Дуру Дуру" gydi  bath

хаха ако е нужно и дуру ще влезе в употреба  hahaha

# 117
Що бе човека май се къпе Rolling Eyes.Чист изглежда. Joy

# 118
dilince,не мисля!ББще видиш и той какви ще ги свърши с тази Нилюфер.Е,тя ще е главната виновница,но нали знаеш-един мъж,ако се поддаде и той има вина.

# 119
Записчеe ...  плс някой да копира от сайта на бтв какво ще стане в тазвечершните серии с ББ че сайта нещо ми забива Praynig Praynig Praynig ... предвариелно tnxs  Hug

Общи условия

Активация на акаунт