Перла-една изстрадана любов-13

• 29 007
  • 436
  •   1
Отговори
# 90
Мехмет с мустаци ми е смешен,но Инджи много ми харесва с късата прическа,много е сладка така,трябвало е през целия сериал да я снимат с тази прическа според мен.

# 91
  • Разпиляна във въображението
Снощи много се ядосах на Инджи - когато Мехмед се промъкна в леглото и почна леко да я целува. Тогава викан на мъжът ми, че не мога да си представя влюбена жена, която да устои на подобно нещо (аз поне не можах по-късно). Индже вече прави всичко на инат. Много упорито същество ей.

# 92
Ух, много ми е забавна анкетата.  Crazy
Аз май директно ще го хвърля в храстите та да видим,  Mr. Green  Joy  Joy

Та и аз се чудих снощи как Инджито успя да му устои като се промъкна при нея в леглото, аз не бих могла.  Blush  Laughing

# 93
Не бих казала, че е ината, просто е силна и има воля и е решила да се раздели с Мехмет, все пак ако прости лесно той пак ще и се качи на главата, както и ще стане

# 94
ако Мехметчо е с мустачки го причаквам в първият храст с едно "бигче" и един крем "каро" пък във вторият храст да му мисли    ....  Joy Joy Joy

# 95
здравйте искам дА попитам знаете ли някой линк от където да сваля музиката на филма ? моля ви Simple Smile))))))) Hug
Вместо запис
цък

# 96
ако Мехметчо е с мустачки го причаквам в първият храст с едно "бигче" и един крем "каро" пък във вторият храст да му мисли    ....  Joy Joy Joy
Ей направо ме уби  Joy Joy Joy

# 97
е така де няма да се харча за жилет и бигчето ще сварши работа пук после както някой беше писал каквото сабя покаже  Joy така че мен не ме бърка и с мустаци да е веднага го оправям  bowuu

# 98
благодаря ти Аурора но там има само 2 песнички, а другиото май са сериите на филма Rolling Eyes

# 99
благодаря ти Аурора но там има само 2 песнички, а другиото май са сериите на филма Rolling Eyes
Съжалявам, нещо е станало с файловете. Ще се разровя още

# 100
Здрасти, в пет часа съм станала и чак сега попривършвам работа и сядам да ви се покефя!!!
 Праисторическият мъж е свалял мацките така: fight bambam   bash  - и после влачене за косата до желаната дестинация, където -   censored ; та и аз така с Къванч, ако му имах мерак!  Hands Thumbsup

# 101
Тук ги има - трябва ви регистрация приятно слушане

# 102
Аз също искам да помоля за песните от филма PraynigИскам да си ги сваля! Grinning

# 103
Като гледам как дърпате, спокойно - има за всички  Laughing

# 104
БЛАГОДАРЯ ТИ Simple Smile))))))))))))))) Hug Hug Hug Hug Hug Hug супер си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт