Перла-една изстрадана любов-13

• 28 943
  • 436
  •   1
Отговори
# 255
Ама и вие хич не се шегувате ! Вчера на 8-9 стр. ви оставих , а днес не мога да   ви наваксам ! Wink
Доколкото разбирам от коментарите ви , ситуацията сърби-боли-драго ми е , продължава с пълна сила  ooooh!!
Снощи бях на една много весела сбирка и установих , че не ми липсва толкова филма , колкото коментарите ви ! Hug
Надявам   се , да не ми пишете неизвинено отсъствие  и да пуснете линкче със снощните епизоди ! Praynig

# 256
Снощните серии ги няма все още качени във vbox7.

# 257
Добро утро и от мен.Нямам търпение за днешните серии,моля ако някой има инфо да пише ББ за сериите довечера.Благодаря   bouquet
Нали ти си пускала новата тема, на първа страница, в първия постинг, който си копирала пише
Цитат
Информация за предстоящото развитие на сериала можете да намерите http://selvetniyazieva.blogspot.com/
. Не се заяждам, но това се повтаря през 1-2 страници и ми стана странно дори авторката на темата да пита нещо, което постоянно се повтаря.

Ами да,само че аз това съм го копирала от другата авторка на темата.А и е по-добре да се пише с бяло,за да може всеки,който го интересува да прочете,точно,за да няма повторения през 1-2 страници  Peace
Е то по принцип не е и толкова трудно да влезеш в сайта на БТВ и да прочетеш какво става, а и във Вбокс ги има на турски, също могат да се гледат, а превода довечера...  Wink Аз така правя  Grinning
Права си не е никак трудно,а колкото до вбокса аз немога да ги намеря,защото незнам при тях това,коя серия е

# 258
Е добре де тая Нюлюфер голяма овца бе и лъжкиня....  #Cussing out Направо се опулих снощи като я слушам как искаше да задържи Онур до късно да работят, ама къде се е чуло и видяло асистентката да командори шефа си.... ей такива работи много ме дразнят във филма. И Онур толкова добър, чак до оглупяване.  #2gunfire Ама и Пънар как му крещя като се счупи колата, че кой мъж би издържал такова мрънкане и тя прекалява понякога.
И тая Инджи как може да е такава патка, до кога ще му се дърпа на Мехмед, да идват тая вечер сериите и да се оправят, че не знамHeart Eyes

# 259
Нямам търпение за сериите днес!  girluu  Stuck Out Tongue Winking Eye kissДа си отдъхнем малко от сръдните на Инджи Joy

# 260
Инджи много ме ядосва, коя е тя, че ще взима решения вместо Мехмет с кой да живее детето и с кой не? Това изобщо не е нейна работа и не може тя да се произнася по този въпрос. Може да има мнение, когато се касае до нейното дете. Ама и Мехмет е много застрелян горкия, стои гледа и мълчи, ами говори, обяснявай, до кога ще мълчат като пълни ненормалници. Всички герои вече яко изтрещяха. Берк откачалката заведе Нилюфер на вечеря пред една голяма тава, ей как се смях, щях да падна! Мехмет да беше се обадил на Инджи да я пита ще й е приятно ли да види детето, не ли. Естествено, че няма никаква вина милото, ама все пак да й покаже някакво уважение и внимание. Той все иска да се сдобрят, пък все я пренебрегва. Само Пънар ме кефи винаги, мъжа ми твърди, че все едно гледа мен, същото куку, вечно пули очите и все й идва отвътре скандали да прави. Да ви кажа предлагам за следваща анкета въпроса: На коя двойка от филма най-много прилича вашата в реалния живот? Ние с мъжа ми сме едно към едно Онур и Пънар. Радвам се, че ви има, че няма с кой да си коментирам филма, пък това ми е 50% от тръпката.

# 261
Инджи много ме ядосва, коя е тя, че ще взима решения вместо Мехмет с кой да живее детето и с кой не? Това изобщо не е нейна работа и не може тя да се произнася по този въпрос. Може да има мнение, когато се касае до нейното дете. Ама и Мехмет е много застрелян горкия, стои гледа и мълчи, ами говори, обяснявай, до кога ще мълчат като пълни ненормалници. Всички герои вече яко изтрещяха. Берк откачалката заведе Нилюфер на вечеря пред една голяма тава, ей как се смях, щях да падна! Мехмет да беше се обадил на Инджи да я пита ще й е приятно ли да види детето, не ли. Естествено, че няма никаква вина милото, ама все пак да й покаже някакво уважение и внимание. Той все иска да се сдобрят, пък все я пренебрегва. Само Пънар ме кефи винаги, мъжа ми твърди, че все едно гледа мен, същото куку, вечно пули очите и все й идва отвътре скандали да прави. Да ви кажа предлагам за следваща анкета въпроса: На коя двойка от филма най-много прилича вашата в реалния живот? Ние с мъжа ми сме едно към едно Онур и Пънар. Радвам се, че ви има, че няма с кой да си коментирам филма, пък това ми е 50% от тръпката.

Много хубава идея за анкета, подкрепям я с две ръце  newsm10 wavey

# 262
Снощните серии ги няма все още качени във vbox7.
Има ги тук. Трябва ви регистрация
Нямам търпение за сериите днес!  girluu  Stuck Out Tongue Winking Eye kissДа си отдъхнем малко от сръдните на Инджи Joy
О, тепърва ще има още

# 263
Сериите, които ще дават тази вечер отговарят на турските еп.50, еп.51 и еп.52 - 3 серии са защото техните не свършват като нашите и  към средата на техния еп.50 е началото на тазвечершните серии, ето и линк към еп.50, за който иска да го гледа предварително - http://www.vbox7.com/play:361d0f75 , еп.51 - http://www.vbox7.com/play:ffae1a73 - 1 част, еп.51 - http://www.vbox7.com/play:20d59472 - 2 част и еп.52 - http://www.vbox7.com/play:a2af19c7

# 264
абе тия няма ли да се сдобрят най-сетне?
колко още ще гледаме празни серии ?

# 265
# 266
абе тия няма ли да се сдобрят най-сетне?
колко още ще гледаме празни серии ?

Довечера ще се сбодрят вече.

# 267
# 268
Момичета , снощните серии 77-78 ли бяха ?

# 269
Ау тая циганка Нилюфер наистина не си знае мястото. От Марс ли пада или няма представа коя е? Лошото е, че "планът" и работи. Онур ме дразни с неговата наивност. Разбирам, че Пънар понякога не се трае, но се обичат и не е лош човек. Ама мъже-търсят утеха при друга. А мауглито се възползва. А аз обожавам Пънар.

Яка анкета!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт