Перла-една изстрадана любов-13

• 28 944
  • 436
  •   1
Отговори
# 240
Чудно, ох на кака

# 241
Всичките кавги и сръдни си струват,заради предстоящото сдобряване довечера  loveuuu luvbed newsm41 Two Hearts
Взимайте Popcorn,нахранете feeding,носните кърпички-за щастливи  newsm45 и тази вечер да  smile3524 щастливи......

# 242
  • Пловдив
Напоследък всички герои ме дразнят. Инджи е инат-мазохист, Мехмет е нетактичен, Гюлсун е неоправдано добра с Йозге, Пънар се заяжда, сестрата на Нихан е усойница, Енгин е гадняр...Пък Шереф все повече ми е симпатична.

# 243
Здравейте момичета и мене взеха много да ме дразня, а пък и на сценаристите не им стига и непрекъсната вмъкват нови дразнители-Нюлифер, Йозге и .тн.

# 244
Мене пък честно казано Инджи наистина започна да ме ядосва, досега я разбирах и бях на нейна страна, ама тази нейна наивност към Енгин...А и то се видя, че явно Мехмет иска да е с нея....ама следват хубави серии, мисля че ще са днес, Мехмет ще я закара във вилата им и ще я заключи и ...  luvbed spoko  loveuuu , мисля и надявам се това да е и началото на бременността на Инджито  Grinning

# 245
  • Пловдив
Да бе, и естествено, дразнителите са от женски пол  Mr. Green Нилюфер е много нахална, вечно жадна за внимание и ако не го получи от мъжете в искания вид, се държи като дете, сърди се и т.н.

# 246
Добро утро и от мен.Нямам търпение за днешните серии,моля ако някой има инфо да пише ББ за сериите довечера.Благодаря   bouquet

# 247
момичета, аз докато се усетя и вие изписахте 17 страници....
Искам вече да се сдобрят, така ми е много мъчно и за двамата Praynig

# 248
  • На морето!
Добро утро и от мен.Нямам търпение за днешните серии,моля ако някой има инфо да пише ББ за сериите довечера.Благодаря   bouquet
Нали ти си пускала новата тема, на първа страница, в първия постинг, който си копирала пише
Цитат
Информация за предстоящото развитие на сериала можете да намерите http://selvetniyazieva.blogspot.com/
. Не се заяждам, но това се повтаря през 1-2 страници и ми стана странно дори авторката на темата да пита нещо, което постоянно се повтаря.

# 249
Е то по принцип не е и толкова трудно да влезеш в сайта на БТВ и да прочетеш какво става, а и във Вбокс ги има на турски, също могат да се гледат, а превода довечера...  Wink Аз така правя  Grinning

# 250
Писали сме едновременно, затова изтрих моя пост.  Hug

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 10:51 от Аурора

# 251
Малко ББ за довечера:
Епизод 79:    Финансовите проблеми на семейната фирма продължават. Нихан започва да обмисля предложението на Мехмет да посети лекар в Америка, който може да я изкара от инвалидната количка. Дъщеря на Левент излиза тайно с момче, докато Гюлсюн нищо не подозира за това. Инджи разбира, че баба й се прави на болна, за да отложи изнасянето й от къщата. Отчаян от решението на Инджи да си тръгна на другата сутрин, Мехмет моли Нихан за помощ да задържи жена си. Мехмет прибягва да крайна мярка, за да задържи Инджи.
Епизод 80:    Мехмет отвлича Инджи на яхтата си и не смята да я пусне, докато не се разберат. Планът проработва и Инджи се отказва да замине за Париж. Бившата съпруга на Енгин търси контакт с дъщеря си и стават напълно ясни намеренията на Енгин към Инджи. Нилюфер става все по-настъпателна в опита си да прелъсти Онур. Тя се опитва да настрои и брат си срещу Бахар.

# 252
Здравейте мили дами и от мен днес, че тогато ви изчета  Joy Joy

А за сериите ето от сайта на БТВ по на кратко ако някой не ги е видял  Flutter
ББ:
Епизод 79

Финансовите проблеми на семейната фирма продължават. Нихан започва да обмисля предложението на Мехмет да посети лекар в Америка, който може да я изкара от инвалидната количка. Дъщеря на Левент излиза тайно с момче, докато Гюлсюн нищо не подозира за това. Инджи разбира, че баба й се прави на болна, за да отложи изнасянето й от къщата. Отчаян от решението на Инджи да си тръгна на другата сутрин, Мехмет моли Нихан за помощ да задържи жена си. Мехмет прибягва да крайна мярка, за да задържи Инджи.

Епизод 80
Мехмет отвлича Инджи на яхтата си и не смята да я пусне, докато не се разберат. Планът проработва и Инджи се отказва да замине за Париж. Бившата съпруга на Енгин търси контакт с дъщеря си и стават напълно ясни намеренията на Енгин към Инджи. Нилюфер става все по-настъпателна в опита си да прелъсти Онур. Тя се опитва да настрои и брат си срещу Бахар.

# 253
 Embarassed изпреварихте ме  newsm51 newsm51

# 254
добро утро.снощи не можах да гледам втората серия и сега не мога да я намеря.Може ли някой да даде линк

Общи условия

Активация на акаунт