Перла-една изстрадана любов-13

• 28 915
  • 436
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета много сте бързи Laughing
Относно анкетата:дърпам го в първия храст и стой че гледай какво ще става Embarassed Embarassed Embarassed

# 61
Между другото в тъпия VBOX ги няма първите серии вече  #Cussing out
Вчера гледах до 95 епизод, ББ Оправят си отношенията с Инджи, тя за пореден път му прощава, макар че трудно, започва да го подкрепя във всичко, даже съчувства на Нихан и приема сина му. Той обаче започва пак своите истории, говори си с Нихан по всяко време, започва и рехабилитация, води я на лекар, тя постепенно ще проходи.
Инджи веднъж взема дъщерята на Енгин на разходка и я среща с майка йл Като разбира това, Енгин пребива жена си и я кара да подпише нещо, според мен да се откаже от детето, започва все повече да ухажва Инджи, Мехмет се сдържа трудно.
Шереф се влюбва в доктора, който лекува Сафие, почва да се среща с него тайно, Мехмед се усъмнява и я проследява заедно с инджи, която застава на страната на Шереф. Мехмед побеснява, Инджи едва го спира да не се разправи с доктора.
Междувременно Гьокхан се замесва в история с талибани и те отвличат Бахар. Не знам точно какво искат от тях, но Мехмед, Берк, Онур и Инджи отиват да я спасяват.

Дотук съм засега  Laughing Не твърдя, че е правилната хронология, но като са разкъсани на по 10тина минути, не е лесно. Това не са точно епизодите за тази вечер, а малко по-напред.

Колкото до Къванч, и в леглото не го отказвам  Rolling Eyes

# 62
Тая Нюлифер и тя е луда за връзване

Joy Joy Joy

# 63
Sayerin ,  Heart Eyes! Страхотна си ! Ми то на трилър отива този сериал ,  а ? Wink
Подозирах аз , от самото начало , че има нещо много сбъркано в този Енгин! Sick

# 64
момичета искам да ви питам дали скоро Йозге ще се държи добре с Гюлсун, чак ми е жал за тази жена. Вчера ги изпуснах епизодите та не знам какво стана с тях. Ако знаете пишете с ББ само това

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 00:05 от eli_su

# 65
Тоя Енгин има физиономия на хиена - присламчва се и захапва.

# 66
Привет и от мен Flowers Sunflower Да ви питам,накрая на филма нали дават Мехмед,Инджи,Пънар и Онур някъде на почивка.Знаете ли кога ще го гледаме а ако някои знае серията или я има в ютуба да я сложе.Благодарско Peace

# 67
Може ли някой,който е гледал филма по нататък да каже, Инджи коя кола кара?.Като имат една излишна-да я дадат насам-ние няма да се сърдим чак толкова.....

# 68
  • На морето!
Идвам да чета, предимно информацията в бяло, че съм безумно любопитна и не мога да се сдържа.  Blush

# 69
Момичета забелязох че номера на колата на Мехмед пише 34 BG 4120. Да не е свързана с България тази  hahahaкола

# 70
Може ли някой,който е гледал филма по нататък да каже, Инджи коя кола кара?.Като имат една излишна-да я дадат насам-ние няма да се сърдим чак толкова.....
Кара си нейната кола.

# 71
  • Пловдив
Записче Mr. Green

# 72
имам въпрос : ББнякой знае ли Инджи кога разбира , че е бременна ? гледах отгоре отгоре до 100 епизод , но нищо такова не забелязах...

# 73
Момичета забелязaх, че номера на колата на Мехмед пише 34 BG 4120. Да не е свързана с България тази  hahahaкола
И аз снощи забелязах това BG. Сериите тази вечер явно ще са интересни.
Въпрос ББ: Онур ще забележи ли, че Нилюфер се опитва да го свали?

# 74
  • "Перла"
Rosinkaaa
ББ:Ами доста серии има още до този момент.Значи тя отива с Пънар да си прави тест за бременост,на следващата сутрин заминава с Енгин по работа в Кападокия,Пънар и се обажда ,че е бремена,тя е на седмото небе.Мехмед не знае все още.Същата вечер Мехмед е много притеснен,че няма връзка с Инджи.Пънар тогава му казва./През това време Енгин се опитва да отвлече Инджи,всъщност и затова нямат връзка с нея./

Общи условия

Активация на акаунт