Перла-една изстрадана любов-13

• 28 894
  • 436
  •   1
Отговори
# 45
Привет момичета, уплътнихте ми 4-часа от работния ден Simple Smile
Страхотни сте Hug

# 46
Здравейте и от мен на всички момичета,
не можах снощи да гледам сериите Tired имахме гости  Blush...сега ги видях във VBOX качени и ще наваксвам...Някоя знае ли дали скоро Инджи и Мехмедчо ще се сдобрят  Heart Eyes....че с тоя инат немога да ги гледам така   Tired

# 47
според вас коя кола ще предпочете Инджи, все пак Мехмед доста се постара

# 48
Кога навъртяхте четири страници.... ooooh!! Перличка ,   bouquet браво за новата тема и за оформлението и ! Peace
 anna22 , като го видиш в последната серия , хептен няма да го искаш ! Laughing
Момичета , Сайерин ,  Hug - помагайте ! Довечера съм на една среща и няма да мога да гледам  епизодите !Моля ви , ако имате представа какво се случва , дайте малко ББ , а и после линк към мястото , където ще ги качат ! Praynig Praynig Praynig
Колкото до снощните серии - продължавам да мисля , че Инджи прекали ! Crossing Arms

# 49
според вас коя кола ще предпочете Инджи, все пак Мехмед доста се постара

предполагам, че ще остане с нейната си, твърде ината и горда е, за да вземе колата от Мехмет колкото и да иска

# 50
Кога навъртяхте четири страници.... ooooh!! Перличка ,   bouquet браво за новата тема и за оформлението и ! Peace
Момичета , Сайерин ,  Hug - помагайте ! Довечера съм на една среща и няма да мога да гледам  епизодите !Моля ви , ако имате представа какво се случва , дайте малко ББ , а и после линк към мястото , където ще ги качат ! Praynig Praynig Praynig
Колкото до снощните серии - продължавам да мисля , че Инджи прекали ! Crossing Arms

http://selvetniyazieva.blogspot.com/ - тук е за ББ  newsm53

# 51
Здравейте момичета, докато успея да ви прочета и вие хоп в нова тема. Благодаря на всички, които пишат с ББ и на останалите за допълнителната информация, абе на всички Ви благодаря. толкова сте добри в коментарите, че напрово забравям за всичко. Сори за отклонението сега малко за Гюмюш

Този филм много ме обърква, с ръка на сърцето немога да кажа, че има някой виновен. Ако бях на мястото на Инджи досега щях да съм се изнесла 100 пъти, въпреки че много щеше да ме боли, но все пак и тя е инат. За Мехмед мисля си, че все още се чувства виновен за катастрофата, а тази вина не се изтрива от паметта и може би затова се държи така. Според мен иска по-някакъв начин да си изкупи вината, и затова търси и лекари. А пък що се отнася до Нихан и тя не е толкова виновна всеки един се надява на щастие, а защо да не е с неизживяната и любов и бащатата на детето и.

Абе незнам дали сте гледали първата серия на филма - с въпросната прословута катастрофа, ама не мисля, че Мехмет изобщо има някаква вина за катастрофата, защото то дори е силно казано катастрофа, те бяха спрели в аварийната лента и Нихан беше на волана, Мехмет и каза да си сменят местата той да кара и когато тя слезе се обърна към него и взе да му приказва нещо и в това време я блъсна един тир, така че Мехмет няма вина за това и незнам защо трябва да се чувства виновен... А цяло чудо си е след този тир тя да оцелее, че и детето им...

# 52
dilince,напълно съм съгласна с теб! Peace

# 53
А някой може ли да даде линк към първата серия? Дори не си спомням от коя го загледах, мо началото определено ми се губи...

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 11:46 от Lib

# 54
Кога навъртяхте четири страници.... ooooh!! Перличка ,   bouquet браво за новата тема и за оформлението и ! Peace
Момичета , Сайерин ,  Hug - помагайте ! Довечера съм на една среща и няма да мога да гледам  епизодите !Моля ви , ако имате представа какво се случва , дайте малко ББ , а и после линк към мястото , където ще ги качат ! Praynig Praynig Praynig

http://selvetniyazieva.blogspot.com/ - тук е за ББ  newsm53

валенцее линка е страхотен много ми хареса Епизод 51 т.е. днескашния или тези дни който ще е по тяхната номерация  txtloves Heart Eyes Heart Eyes Kissing Heart luvbed

а тук са направо страхотнииииии  luvbed luvbed luvbed

# 55
valenceto_ , Heart Eyes! Много ти благодаря !  bouquet Ще изпусна две от най- вълнуващите серии , но като се прибера , надявам   се вече да са ги качили някъде и ще си наваксам веднага ! Peace
dilince , така е ! Мехмед няма никаква вина за инцидента , а това , доколко е реално случилото  се   -  ясно е , че  е  удобен повратен момент за сценария  , а за нас - възможност да гледаме още няколко епизода повече !  Simple Smile

# 56
Тая Нюлифер и тя е луда за връзване

# 57
Кога навъртяхте четири страници.... ooooh!! Перличка ,   bouquet браво за новата тема и за оформлението и ! Peace
Момичета , Сайерин ,  Hug - помагайте ! Довечера съм на една среща и няма да мога да гледам  епизодите !Моля ви , ако имате представа какво се случва , дайте малко ББ , а и после линк към мястото , където ще ги качат ! Praynig Praynig Praynig

http://selvetniyazieva.blogspot.com/ - тук е за ББ  newsm53
А това тази вечершните серии ли са?И може линк към видео епизодите,че аз нещо не мога да ги намеря.
gospojata Благодаря,но заслугата не е моя,повечето неща ги копирам от старата тема  Peace

# 58
моля за нищо но заслугите не са мои, благодарение на Selvet  са преди влизаше тук но скоро май не съм я засичала  тя поддържа този блог аз редовно си влизам там  Blush  bouquet

# 59
Момичета може ли някоя да разкаже с ББ какво с еслучва с Берг и Нюлифер и изобщо случва ли се нещо. благодаря

Общи условия

Активация на акаунт