Перла-една изстрадана любов-13

• 28 991
  • 436
  •   1
Отговори
# 120
Що бе човека май се къпе Rolling Eyes.Чист изглежда. Joy

мисълта беше такава че го вземаме бръснат, небръснат, къпан, не къпан ние ще го оправим не че не се къпе  Joy

# 121
Записчеe ...  плс някой да копира от сайта на бтв какво ще стане в тазвечершните серии с ББ че сайта нещо ми забива Praynig Praynig Praynig ... предвариелно tnxs  Hug

на по предните страници бях дала едно линкче където една съфорумка пише какво се случва напред в епизодите Simple Smile но ако искаш ето и от бтв

Епизод 78
Семейството се чуди как да сдобри Мехмет и Инджи. Инджи решава да приеме предложението за бизнес в чужбина и да замине за Париж. Сестрата на Гьокхан - Нилюфер - решава да напусне фирмата, но Онур се опитва да я спре и Нилюфер си прави някои изводи... Мехмет започва често да води сина си в къщата.
Епизод 79
Финансовите проблеми на семейната фирма продължават. Нихан започва да обмисля предложението на Мехмет да посети лекар в Америка, който може да я изкара от инвалидната количка. Дъщеря на Левент излиза тайно с момче, докато Гюлсюн нищо не подозира за това. Инджи разбира, че баба й се прави на болна, за да отложи изнасянето й от къщата. Отчаян от решението на Инджи да си тръгна на другата сутрин, Мехмет моли Нихан за помощ да задържи жена си. Мехмет прибягва да крайна мярка, за да задържи Инджи.

# 122
valenceto копирай и 77 епизод. тази вечер са 77 и 78. 

# 123
Момичета, гледахте ли вече клипа на Къванч с оназ певуня Рола Саад май беше?
Че нямам спомен дали е коментирано. Във V box-a го има

# 124
LFilipova

Епизод 77
С подаръка си Мехмет създава неловка ситуация, защото Инджи вече си е купила кола. Гюлсюн е оставена сама да се справя с доведената дъщеря на новия си съпруг Левент. Шереф има обожател... Инджи научава, че фирмата Шадоолу е пред фалит. Мехмет разбира за предложението към Инджи и Енгин за бизнес в чужбина и много се ядосва. Междувременно ревността на Пънар дразни Онур.

ако желаеш за предстоящото развитие чети и ето тук:

http://selvetniyazieva.blogspot.com/

# 125
Цитат
мисълта беше такава че го вземаме бръснат, небръснат, къпан, не къпан ние ще го оправим не че не се къпе  
Абе ние го вземаме, ама той дали ще ни вземе Rolling Eyes Joy

# 126
# 127
Здравейте.  Grinning Два дни ме няма и вече на 9 страница с нова тема- поздравления!
.::Перличка.:: , браво за темата!   bouquet

Момичета, ние все пак гледаме от наша гледна точка, а няма какво да се лъжем, тук сме си доста разкрепостени.
Там очевидно моралът и вижданията около отношенията мъж-жена не са съвсем като нашите.

Хмм, Къванч да му мисли с толкова фенки, то човекът току-виж от зор обърнал резбата.. Joy
Ааа, сакън, недей моля те да споменаваш такива неща.  Praynig Как тъй гей?! Нямам нищо против тях, ама Къванч не го давам на момчета.  Naughty

За анкетата- хващам го в храстите, пък да видим кой кого.....  Laughing

# 128
Цитат
мисълта беше такава че го вземаме бръснат, небръснат, къпан, не къпан ние ще го оправим не че не се къпе  
Абе ние го вземаме, ама той дали ще ни вземе Rolling Eyes Joy

Че кой ще го пита?  Rolling Eyes  Party

Леле, смяла съм се с глас като ви четях!   bouquet Heart Eyes
Shoppp направо ме разби!!

Да, гледах този клип с Рола Саад, дала му 230 000 да участва в клипа  Shocked

blaze то някъде и без това писаха че си има нещо с някакъв  Laughing

Мустаците, момичета , са поправима беда. Пък и как да го направят да изглежда с 10тина години по-стар  Thinking

# 129

blaze то някъде и без това писаха че си има нещо с някакъв  Laughing

С това твое изказване уби всичко детско в мен.  Shocked Как тъй са писали? Може ли това да се смята за достоверна информация или са поредните жълтини?!  Thinking  ooooh! Whistling

# 130
Може ли това да се смята за достоверна информация или са поредните жълтини?!  Thinking  ooooh! Whistling

Пълни жълтини, споко!  Laughing Peace

# 131
Може ли това да се смята за достоверна информация или са поредните жълтини?!  Thinking  ooooh! Whistling

Пълни жълтини, споко!  Laughing Peace

Офф, олекна ми.... на душата.  Mr. Green  Laughing  Hug

# 132
[Офф, олекна ми.... на душата.  Mr. Green  Laughing  Hug
Joy Joy Joy Той си е такъв мачо, че и да легне с мъж, това няма да попречи на ориентацията му към жени  Wink

Утре ще има мачове по друга програма от 19 и от 21 на тъпите български отбори с разни чужди, а ние сме с един телевизор и мъжете в къщи категорично не искат да чуят за Перла  Cry Който е измислил мачовете  #2gunfire #2gunfire

# 133
Аурора,благодаря ти много!  bouquetТи си страхотна!!!!!!!!!! newsm51 smile3501 wavey

# 134
Sayerin ,

мога да ти дам едно сайтче където може да се гледа онлайн телевизия! малко може да засича но иначе е добро  Wink

Общи условия

Активация на акаунт