Перла-една изстрадана любов-13

• 28 968
  • 436
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, много сте готени!!!!!!!!!!!! Simple Smile Чета и ви се радвам от сърце! Каквото мислих, вие сте го казали - и Мехмет е за бой, и Инджи е за бой. Наистина Шерефчето каза най-умните приказки - да ги заключат в една стая - да видим и ние няма ли да се оправят................ отношенията, имам предвид.

# 226
Лека вечер и до утре на всички  bouquet

Лека нощ и на теб и valenceto_ smile3524

Сигурно утре ще стане нещо гадно с Юзгето.  Confused
Ама Инджи и голям Мехмед са за бой.

Coma, и аз си помислих, че може да катастрофират. Пък тя нали влюбена в оня шантав пубер и с каква охота прие поканата за навигатор- талисман. Ужас. Дано поне не умре, че после Гюлсюн не знам какво ще прави и обяснява на оня Левент.  ooooh!

# 227
здравейте,момичета,кога успяхте да изпишете толкова много теми,и аз съм фенка на Мехмед,направо ще го схрускам,.замислялили сте се колко  много влиаят хубавите филми,аз след епизода  в който тя видя детето с Мехмед,неможах да спя цяла вечер,да ги мисля аз ще се оправят ли барем тези двамката накрая,Това е наистина един от най-хубавите филми който съм гледала.и сега нямам търпение да гледам утре серията. newsm74 newsm81

# 228
здравейте,момичета,кога успяхте да изпишете толкова много теми,и аз съм фенка на Мехмед,направо ще го схрускам,.замислялили сте се колко  много влиаят хубавите филми,аз след епизода  в който тя видя детето с Мехмед,неможах да спя цяла вечер,да ги мисля аз ще се оправят ли барем тези двамката накрая,Това е наистина един от най-хубавите филми който съм гледала.и сега нямам търпение да гледам утре серията. newsm74 newsm81
Ще се оправят, но ще минат през много перипетии, за да докажат любовта си.

# 229
Ох, от любопитство прочетох в блога http://selvetniyazieva.blogspot.com/ какво ни чака. Нямам търпение да видя епизода Mr. Green.
Щях да забравя. Шефеф с това екипче Laughing Laughing Laughing Голяма спортяга е Шерефката Laughing

Ох, най- накрая малко слънце да изгрее на улицата на семейството.  Laughing
Ама все още ми се иска да набия канчето на оная змия Нилюфер.  #Cussing out  #2gunfire fight   341uu
Тази вечер ще си легна спокойна  Laughing Laughing Laughing Laughing
Пуберска история с Юзге  Confused

# 230
  • Sofia
И аз нямама търпение за утре, не мога вече да ги гледам така Мехмет и Инджито, направо се вбесявам, ама утре ще си заслужава всички сълзи дето изревахме luvbed luvbed luvbed

# 231

Май доста сме на това положение, като бременни сме  Laughing

# 232
Ей голям шум вдигнаха тая вечер за един пръстен. Мехмед го забрави, а Инджи се фръцна и се разсърди, после пък сестрата на Нихан цял сценарий измисли. Голяма работа станала от една халка.
Наистина Нелюфер взе да се държи много детински. Уж искаше Берг, пък сега само дето не се е хвърлила на врата на Онур.
Да PeaceМен пък Инджи много ме издразни като каза*И на мен не ми се носи халката... Confused*

# 233
Мен ако питате - ужас, вече прекалиха с тоз сценарий, момата аха да се съвземе вече и пак я стегне шайбата, на Мехмет пък тъй не му смениха сигналната лампа, дето изгоря, та да спре с изцепките... Абе  - мор до откат... на Инджито й се иска, ама се стиска, Мехмет пък - тръгне да прави цуни-гуни и току се окуми...  В тия серии и двамата поред са за е...е, ама само Инджито ще намаже накрая Joy Joy

Хайде, лека и от мен!!!

# 234
Мен ако питате - ужас, вече прекалиха с тоз сценарий, момата аха да се съвземе вече и пак я стегне шайбата, на Мехмет пък тъй не му смениха сигналната лампа, дето изгоря, та да спре с изцепките... Абе  - мор до откат... на Инджито й се иска, ама се стиска, Мехмет пък - тръгне да прави цуни-гуни и току се окуми...  В тия серии и двамата поред са за е...е, ама само Инджито ще намаже накрая Joy Joy

Хайде, лека и от мен!!!

Joy Joy Joy

# 235
Ееееее то бива сапун , перилни препаратиииии ами и "Ленор " му добавиха

Вече нещо закъса тоя филм със сценария  БТВ поне да не го дават в прайм тайма  Thinking Naughty

# 236
По отношение възрастта на героите в първа или втора серия беше казано, че Мехмет е на 29 години тогава. За възрастта на Инджи май нищо не се споменава. Но се предполага, че е по-малка от него. Иначе Сонгюл е по-голяма от Къванч с 4 години. Според мен Къванч в началото на сериала не съответстваше на възрастта на героя си. Може би затова го дават повечето време с брада, да изглежда по-възрастен.
   Инджи постъпва супер благородно в момента, като се отказва от любовта си. Това малко хора могат да го направят. Но греши, като се доверява толкова на Енгин. Това ще й коства скъпо по-късно.

# 237
Момичета,страхотни сте,много ви се кефя. bouquet Чакам с нетърпения,да се върна от работа и седна пред комп.Много се забавлявам с вас,страшно духовити сте. Joy

# 238
ББ В блога на Selvet пише, че нощните приключения на Йозге завършват трагично. Ако някой знае да напише с ББ какво се случва. Дано не умре.

# 239
добро утро момичета Simple Smile ББ да така пише гледах на турски но понеже не го разбирам езика само мога да кажа че няма да умре ами ще е обезобразена почти там синини и туи онуй  и разбира се Гюлсюн ще е до нея и това ще помогне те да се сближат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт