Перла-една изстрадана любов-13

• 28 900
  • 436
  •   1
Отговори
# 405
Аз си лягам мацки, вече не ме търпят вкъщи  Mr. Green след филма , и форума им идва множко  Laughing  Mr. Green
А вие пишете по-малко  Hug, аз ще го сънувам сигурно Мехметчо.  Heart Eyes  Embarassed

# 406
Имам предложение за анкетата в новата тема:
"Какво още бихте направили Вие,за да спечелите Инджи?"

# 407

Започна да го гледа във втолник и така се зариби-направете същото с мъжете и синовете/който има/ си  superuu
Моя не подлежи на обработка относно филма. Като види, че започва направо се обрива(казано по нашенски). Така че ти си щастливка щом си успяла да ги зарибиш.

Иначе ще се запознаят отблизо с Инджи-като почна да си събирам багажа и да се опъвам................. smile3516 smile3516

О, и мъжа ми , и сина ми ме юркат яко - такава подигравка ми правят, не ми говорят и аз с вас.....
[/quote]

# 408
А сега от мене лека мацки и да укротим страстите в леглата с мъжете си  hahaha Blush

Моят като е в командировка, какво да правя? Дали да си мисля за него, или за Къванч? Cry

Да не говорим, че Нихан е бременна, когато става катастрофата, т.е. още няколко месеца, освен това откакто тя изчезва, минава година докато оженят Мехмет и Инджи, значи, детето трябва да е на около 3 години..

На мен ми прилича на три годишно в никакъв случей това дете не е на годинка и половина а го ожениха една година след катастрофата
[/quote]

Peace

# 409
Имам предложение за анкетата в новата тема:
"Какво още бихте направили Вие,за да спечелите Инджи?"
Скъпа, закуска в леглото, романтична вечеря, събуждане с цветя.............еееее, какво още!?
Развихряш ни фантазията само.

# 410
Лека фенки Мехмедови ,да сънувате Мехмед и да се пазите от Инджи,че каквито кръвнишки ги пуска-кошмарите не Ви мърдат smile3524 newsm46

# 411
момичета сцената с отвличането ме изпълни,и много хубав, епизод беше.какво е Бб?

# 412
А сега от мене лека мацки и да укротим страстите в леглата с мъжете си  hahaha Blush

Моят като е в командировка, какво да правя? Дали да си мисля за него, или за Къванч? Cry

Да ти кажа май за Къванч си мисли сега ,че като си дойде от командировка твоичкия тогава си мисли за него  Peace щот нали разбираш то с едното мислене ще си останем  newsm53

# 413

За Къванч, за Къванч Embarassed

Да не говорим, че Нихан е бременна, когато става катастрофата, т.е. още няколко месеца, освен това откакто тя изчезва, минава година докато оженят Мехмет и Инджи, значи, детето трябва да е на около 3 години..

На мен ми прилича на три годишно в никакъв случей това дете не е на годинка и половина а го ожениха една година след катастрофата

Peace
[/quote]

# 414
Лека фенки Мехмедови ,да сънувате Мехмед и да се пазите от Инджи,че каквито кръвнишки ги пуска-кошмарите не Ви мърдат smile3524 newsm46
  Joy

Да ти кажа май за Къванч си мисли сега ,че като си дойде от командировка твоичкия тогава си мисли за него  Peace щот нали разбираш то с едното мислене ще си останем  newsm53

За Къванч, за Къванч Embarassed

Peace

Златни ви устенца!  Laughing

Хайде, за лека нощ хубавата песничка
http://www.youtube.com/watch?v=7TTEixFyMXQ

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:04 от Sayerin

# 415
Тези серии определено бяха по-весели, но такава романтика има само във филмите май, после защо сме луднали по Къваньо, еми как да не луднеш братче, като гледаш какви работи прави за Инджито? Пък тя се дърпа като магаре. Това в реалния живот няма кой да й го организира. Обяснявам му аз на моя мъж какво прави Мехмет за жена си, а пък той: "Хич не ми ги разправяй тия твоите Инджита! Гледай си ги, не ми ги разказвай!" А като го попитах дали ставам за актриса, той ми вика: "Хахаха, мило, че аз по-голяма актриса от теб не познавам!" Laughing
Шушонче, готина си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!То с едното гледане ще си останем, но какво да се прави.

Joy  Joy  Joy
същите приказки и на мен ги говорят   hahaha

а за циганката май видя че й предстои Енгин да я отвлече, мислите ли??  newsm78

# 416
Sayerin, аз си я изслушах сега отново .. благодаря  newsm51 luvbed

# 417
Ура! Ура! Ура! Най-накрая се сдобриха. Ще се спи спокойно тази вечер.
Много смешна беше Инжито с пуканките, когато си въртеше си д***** вместо ръцете Laughing Laughing Laughing
Стана ми мъчно за Рукие и Орхан Confused
А Шереф ми става все по-голям фаворит.

# 418
ти нали щеше да лягаш  Joy май не можем да се откъснем от темата,а?  Joy  Peace

# 419
ти нали щеше да лягаш  Joy май не можем да се откъснем от темата,а?  Joy  Peace

Даааааааа!!!! Просто а да свърша нещо и хоп викам си - я да ги видя дали не са написали нещичкооо ново - просто ми е по интересно тука отколкотона филма  Blush newsm76 Smile

А НЯКОИ хора доглеждат мач... Втори поред и м исе мазнят  smile3516

Ще видим кой кого тази вечер  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт