ЕКО БЕБЕ II

• 41 606
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Ивалекс, добре дошла! Само за слинга да ти кажа - имам 4,20 м с ширина 90 см (оригинален на Дидимос). Стига ми за всякакви връзки, а аз не съм от най-Илигантните. Плата трябва да е мек, нееластичен, комбинация от памук и лен. По възможност сплитката на тъканта да е плътна, но не с тънки конци тъкана, а с по-дебели.

# 31
Вечи, мерси!  Hug Информирам се, да.  Wink Няма да се излагам пред бебето неподготвена, я.  Mr. Green

Дължината на слинга не зависи ли и от височината освен от илигантността?

# 32
Вечи, мерси!  Hug Информирам се, да.  Wink Няма да се излагам пред бебето неподготвена, я.  Mr. Green

Дължината на слинга не зависи ли и от височината освен от илигантността?
Дължината се определя според обиколките на майката - колкото повече, толкова повече. Малко по мечопуховски Laughing

# 33
  • Чехия
Благодаря мами   bouquet , ще потърся и после ще пиша какво съм направила.

# 34
easy, видях се с една от майките на наборчетата тези дни-. тъкмо си беше взела такава седалка и дойдохо с колелетото със сина й- видя ми се доста удобно, практична и хубава. мога да я попитам откъде е или направо да я помобя да пише тук.

Кюбит, ами аз имам няколко слинга- един от тях с халки - и знам че размерът му зависи и от ръста.

# 35
Кюбит, ами аз имам няколко слинга- един от тях с халки - и знам че размерът му зависи и от ръста.

Само ако си мноооооого ниска или висока. Иначе не дава отражение, при среден ръст.

Вечи
, 90 см не е ли много широк?

# 36
Благодаря за инфото.   bouquet Май ще пробвам в някой магазин (ей така за да знам), дават и кукли вместо бебе.  Crazy Аз съм дребна и слаба, но ако готовите са ми дълги, ще ги омотавам около мен.

# 37
artexa     bouquet 
Да ви се похваля-подариха ми steam mop...ама май е малко прехвален.
Между другото,онзи ден разчиствах и намерих почти пълна тубичка Лансинох,ако някоя бъдеща или настояща мама от Пловдив има нужда да каже да й го дам.
А да ви питам сапунените ядки ароматизирате ли ги с нещо и какво,нещо което е подходящо за бебе?
И да ви кажа все ощв се чудя с какво да мия ръцете на малкия,вие с какво миете ръчичките на бебоците?

# 38
И да ви кажа все още се чудя с какво да мия ръцете на малкия,вие с какво миете ръчичките на бебоците?

С възможно най-обикновения сапун на блокче.

# 39
И аз се записвам, темата е чудесна!

# 40
Аз ползвам течните на Алверде.

# 41
Браво за темата, сега ще ви догоня   bouquet

# 42
Здравейте, аз откога не съм влизала, чак странно ми стана Simple Smile
Баткото ни беше рожденник наскоро. Направихме едно гигантско парти с изискване към гостите да не подаряват пластмасови играчки (обикновено играчките от рожден ден са пълни боклуци; с мъжа ми наскоро напълнихме един контейнер с такива, СЧУПЕНИ ОТ ЕДНА ДВЕ ИГРАИ и просто ми настръхна косата) Затова много мило помолихме всички да направят усилие да ни купят нещо различно.
Та, определено имаше успех - не на 100 процента, но пак добре се получи. Сега имаме една невероятно дървена къща с обзавеждане, дъска за рисуване, триизмерен пъзел на Маккуйн, който се оцветява и лепи с лепенки, истинска къща за птици, която ще сложим на някое дърво в новата ни къща Simple Smile, книжки за динозаври, те са ни страст и май всищност единствената издънка е едно футболно игрище, но на фона на отминали години това е просто супер. ОСвен това от близки у роднини, които ибединихме за общи подаръци, получихме каска, очила и обувки за ски и сме готови за ски сезона Simple Smile
Баткото е на седмото небе, много си харесва всичките играчки - той е в Монтесори детска градина и е свикнал в обкръжението на дървени вещи и пъзели, така че всички сме много щастливи.
Само да си призная, не се справих никак здравословно с храна - и тортата ни беше купена, но за 30 човека плюс децата ми се видя най-лесно да направя пържоли, пък и приятелите ни са фенове на месето, така че исках хората да са щастрливи Simple Smile

Между другото от една седмица се уча да квася мляко Simple Smile
Някой от вас занимава ли се?
На два пъти се получи добре и много много вкусно, облизахме си пръстите Simple Smile

# 43
artexa, честит рожден ден на патерици на малкия палавник. И браво за партито и хубавите подаръци. Дъшеря ми скоро има рожден ден и обмислям да помоля гостите да подаряват стих, приказка или песен. Да видим дали ще се получи.

За млякото- вкъщи си квася домашно( даже отскоро правим и извара- невероятна е ). А откскоро ползвам и истинска закваска- чисти бактерии - Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus - получава се наистина добре.

# 44
artexa, честит рожден ден на патерици на малкия палавник. И браво за партито и хубавите подаръци. Дъшеря ми скоро има рожден ден и обмислям да помоля гостите да подаряват стих, приказка или песен. Да видим дали ще се получи.

За млякото- вкъщи си квася домашно( даже отскоро правим и извара- невероятна е ). А откскоро ползвам и истинска закваска- чисти бактерии - Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus - получава се наистина добре.

Откъде взимаш закваската??

А за подаръците, звучи добре, но зависи как ще го приеме детето Simple Smile За малкия целия рожден ден се въртеше около подаръците, някакси много важно беше за него.

Общи условия

Активация на акаунт