Алинка,Бубе мерси за новата темичка...

Пухче,страшен е Царя...Какви муцунки само прави...А питката,ммммм,искам и аз рецептата...
Мери,да се оправяте бързо...Къш на всички болести..
Кат,чудесна идея...

. Но преди съм питала в яслата как застройват.Казаха ,че застройват със твърдо сварен жълтък настърган в супата.Няма белтък.И друго се сетих,в началото Карина също имаше период на адаптация и понеже я взимах преди да са обядвали,ми сипваха храната в бурканчета.Та си приготви 3 бурканчета за всеки случай.
и леко контузени,ама няма как-така растът децата.Мойта убостница всеки ден намира къде да се удари и то по няколко пъти.Забелязвам,че колкото повече обогатява речника,толкова повече дивее и пада
кво общо има едното с другото
Сега се сещам даже как днес упорито ми обяснява коя песничка да и изпея,но аз не я рабирам,а то милото повтаря и повтаря,чак се ядосва,че немога да се сетя за какво ми говори 
Ако се бе показала и ти щях да ти дам още едно- 
И това ангелче с крицата му и с всичкото си,как да не се забелязва,я кажи ми на уше Чарето ти отпищи музата нали 
,не е нещо особено,но Тека се влюби в нея,от вчера не я пуска,само я гуши и спи с нея.
.

През април живот и здраве Илианчо ще си има братче или сестриче.

През април живот и здраве Илианчо ще си има братче или сестриче.
,да ти е живо и здраво бебчето,да е момиче
,да е лека бременноста и леко раждането.А за натам после ще орисваме

.Ама да знаеш много се смях днес,вие поне куклата сте разнасяли.Аз днес уших две глави,че за тия кукли първо се прави главата.И о ужас,като ги награбиха,то не бяха целувки,хранене,набързо коси правех ,че плешиви били а за истинските доста време ще иде.И така порядъчно завършиха деня като топки.Едната вече е здраво омазана по лицето с нещо 

Ама и ти май си похванала тен 
Бива ли такава красота по 3 ,че и тези стройни крака до тях
Да знаеш най-благородно ти завиждам 
/просто много се смея всеки път като се сетя 

Петък,Събота и Неделя ще сме на море!
А това за зъбчето не го знаех, благодаря ти.

А Кас ме е запалила по куклите, но в момента си запълвам оскъдното свободно време с плетки за бебките на брат ми и на една приятелка. 
!!!